Web Analytics Made Easy - Statcounter

 «آقای خاتمی تصور نکند اگر در جلسات خصوصی حرفی می‌زند، کسی حرف‌های او را نمی‌فهمد یا نمی‌شنود! موضع‌گیری‌هایش و تمام مسائلی که بیان می‌‌کند همه به گوش نظام می‌رسد!» این اظهار نظر حمید رضا ترقی عضو حزب موتلفه اسلامی شائبه «شنود» دفتر خاتمی را به همراه داشت اما ترقی توضیح می دهد که مقصودش شنود نبوده و در این باره اطلاعی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مشروح این گفت و گو به شرح زیر است:
*شما در مصاحبه ای گفته بودید که مواضع اصلاح طلبان در جلسات خصوصی به گوش نظام می رسد، بعد که رسانه های اصلاح طلب بحث شنود را مطرح کردند، گفتید منظورتان شنود نبوده است. جریان دقیقا چیست؟ 
من از شنود صحبت نکرده بودم. از یک مصاحبه یک ساعت و نیمه یک جمله را استخراج کرده و برایش حاشیه ساختند. 
*شما در آن یک ساعت و نیم چه گفته بودید؟
سوال شده بود چرا وضعیت آقای خاتمی و این ها  تغییر نکرده و راه آشتی آن ها با نظام چیست؟ در پاسخ به این سوال گفتم وقتی در جلسات خصوصی مطالبی را علیه نظام مطرح می کنند که نشان می دهد از 88 به این سو تغییر نکرده و بر مواضع خود اصرار دارند، چه توقعی است که زمینه آشتی فراهم شود. 
*گفته بودید محتوای جلسات به گوش نظام می رسد.
گفتم این مطالب به بیرون درز می کند. افرادی هستند که از جلسه خارج شده و حرف ها را به دیگران می زنند. این نقل قول ها بالاخره به گوش مسئولین نیز می رسد. اصلا بحث شنود نبود.
*یعنی حتی نگفتید که برخی از حاضرین در جلسه حرف ها را به گوش نظام می رسانند؟ به همان حرف هایی است که دهان به دهان منتقل می شود، استناد می کنید؟
بله، یک فردی ممکن است دهانش شل تر باشد و بیشتر بگوید و فردی سفت تر باشد. بالاخره مطالبی که در جلسات طرح می شود به بیرون منعکس می شود. گاهی اوقات شما می بینند که در بخش گفت و شنود کیهان اخباری از این جلسات مطرح می شود و تکذیب هم نمی کنند. این یعنی خبرها منتقل می شود و درست هم منتقل می شود. این خبرها نشان می دهد که در مواضعشان تغییری ایجاد نشده است. 
*اما اکثر اصلاح طلبان می گویند که چیزی برای پنهان کردن نداریم.
گاهی اوقات هم خبرهای خوبی می رسد و می بینیم در مورد مسائلی موضعی گرفته اند که مورد تایید نظام است. به هر حال در صحبت های من به هیچ وجه بحث شنود نبود.
*حالا که مصاحبه شما بهانه ای برای پرداختن به موضوع شنود شد، نظرتان را در این زمینه بفرمایید. برخی از نمایندگان مجلس در روزهای اخیر گفتند که احساس می کنیم تلفن هایمان شنود می شود. این درست است که فعالان سیاسی که در چارچوب نظام فعالیت می کنند باید شنود شوند؟ 
شنود قانون ، مقررات و آیین نامه دارد. این طور نیست که بی ضابطه باشد و هرکسی مجاز باشد دست به این کار بزند. طبق آیین نامه  و ضوابط مشخص باید زیر نظر دادستان یا قاضی مربوطه کار انجام شود. آن هم در مواردی که یا فردی شاکی دارد یا مساله امنیت ملی در کار است. مثلا یک فردی از زنش شکایت می کند و می گوید که او با افراد بیگانه ارتباط دارد. در این گونه موارد قاضی دستور می دهد که تلفن او را بررسی کنند و ... .  یک وقتی هم دستگاه امنیتی از ارتباطات یک فرد احساس خطر کرده و آن را در راستای امنیت ملی کشور نمی بیند. در این موارد نیز طبق دستور قاضی می توان شنود کرد و اگر ارتباطاتی موجب سلب امنیت کشور باشد مورد بررسی قرار می گیرد.به هر حال اقدام خودسرانه در این زمینه انجام نمی شود.
*یعنی مسئولان و فعالان سیاسی شنود نمی شوند؟
برخی ها چنین ادعاهایی می کنند . من پاسخگوی این ادعاها نیستم و دستگاه امنیتی و اطلاعاتی کشور باید پاسخ دهد که چنین چیزی بوده است یا خیر. ممکن است در موارد بر مبنای ضرورت شنود شده باشد اما ممکن است که اساسا دروغ گفته شده باشد. در مواردی نیز فرد جاسوس است یا توطئه بیگانگان مطرح است و باید شنود کرد. مثلا الان از خارج از کشور با مسئولین تماس می گیرند تا آن ها را تخلیه اطلاعاتی کنند. دستگاه امنیتی باید اطلاع داشته باشد. این ها لازمه امنیت کشور است و نمی توان آن را رها کرد. این مسائل کاملا روشن و در قالب آیین نامه است. خارج از آن نیز ادعا بوده و موردی را نشنیده ام.
*شنود دفتر آقای مطهری یکی از این موارد بود که اتفاقا پیگیری آن هم به نتیجه مشخصی نرسید.
این موارد را بگذارید مسکوت بماند. این ها اگر افشا شود شاید غیر از اینی باشد که مطرح شده است. اینطور نیست که به نتیجه نرسیده باشند. 
*نتیجه ای غیر از اینکه ماجرا مربوط به دولت قبل (قبل از 92) بوده است؟
الان نمی خواهم یک بحث جدید را مطرح کنم اما اینطور نیست که مساله مشخص نشده باشد. 
*خود شما شنود می شوید؟
ممکن است، از نظر من مشکلی نیست. بارها شده که افراد ضد انقلاب از بیرون تماس گرفته  و خواستند تخلیه اطلاعاتی کنند. من پاسخ منفی دادم و بعد هم دستگاه اطلاعاتی کشور به من گفت که این تماس از سوی بیگانگان بوده و باید مراقب باشید. اینگونه موارد بسیار است.منبع: نامه نیوز

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۷۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم راستا با نهضت مبارزه جهانی با مالاریا موفق شده است طی ۴ سال از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ گزارش صفر موارد بومی مالاریا را در کشور گزارش کندکه نشان دهنده پیشرفت قابل توجه برنامه کنترل مالاریا بعد از ۶ دهه مبارزه با بیماری در کشور است.

حسین فرشیدی افزود: این پیشرفت ایران در کنترل مالاریا با توجه به تحریم‌های فلج کننده، محدودیت‌های دسترسی به اقلام مورد نیاز بهداشتی بین المللی و شیوع کووید ۱۹ به دست آمده است که بدون حمایت سازمان بهداشت جهانی و کمک‌های فنی این سازمان، دستیابی به این موفقیت میسر نبود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در کنار کمک های سازمان بهداشت جهانی، تلاش به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب و جنوب شرقی کشور؛ استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بخش جنوبی استان کرمان یعنی محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، موجب شد که ایران در کنار کشور  آلوده‌ای مثل پاکستان با تخمین بیش از دو میلیون مورد سالیانه مالاریا، چنین دستاورد بزرگی داشته باشد.

حسین فرشیدی افزود: باید به این نکته توجه داشت که ایران کشوری پهناور و بزرگ و قابل قیاس با کشور‌هایی نظیر امارات و مراکش که در سال‌های گذشته و دو کشور آذربایجان و تاجیکستان که سال پیش گواهی حذف مالاریا را دریافت کرده اند، نیست. ایران بیش از ۸۰ میلیون جمعیت دارد و در جوار کشور‌هایی مانند پاکستان و افغانستان قرار دارد که آمار بیماری مالاریا در آن‌ها بیش از خیلی از کشور‌های منطقه است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: یکی از دستاورد‌های  ایران، گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی مالاریا به ویژه سطح تشخیص میکروسکوپی است در حدی که در مدیترانه شرقی به زعم همه کارشناسان بین المللی ایران در این زمینه پیشتاز است.

دکتر فرشیدی افزود: در دو سال گذشته بعد از حدود  ۱۰ سال کاهش موارد مالاریا، افزایش مواردی را شاهد بودیم که موارد وارده از مرز‌های جنوب و جنوب شرقی کشور و بیشتر از کشور پاکستان بود، این افراد همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق سیستان بلوچستان به ویژه شهر‌های سرباز، چابهار و سراوان داشتند.

به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت ؛ پارسال  پرونده موارد مالاریای کشور با حدود ده هزار مورد بیماری بسته شد که همه این موارد از ملیت ایرانی، افغان یا پاکستانی وارده از خارج از کشور بودند ؛ ایرانی‌هایی که این بیماری را گرفته اند به دلیل شغل حمل سوخت قاچاق در مرز‌های جنوب شرقی یا حسب ضرورت‌های شغلی دیگر در مناطق صفر مرزی مشغول به خدمت بودند یا به آنسوی مرز‌های شرقی کشور تردد داشته اند.

دیگر خبرها

  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در لرستان
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مخلان امنیت
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • گفت و شنود/ آب شد!
  • رواج بی حجابی در جامعه توطئه دشمنان است
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند