Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@02:11:44 GMT

4 6 میلیون بیمار استان مرکزی خدمات درمانی گرفتند

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۰۱۵۹۶

4 6 میلیون بیمار استان مرکزی خدمات درمانی گرفتند

دکتر ثریا پازوکی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: چهار میلیون و 550 هزار و 833 نفر از این بیماران پارسال خدمات درمان سرپایی گرفتند که آمار مراجعات نسبت به مدت مشابه قبل 6 و 38 صدم درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: 36 هزار و 297 نفر از مراجعان مراکز ملکی درمانی تامین اجتماعی نیز در سال گذشته خدمات بستری دریافت کردند که این شاخص نیز در قیاس با مدت مشابهه قبل آن چهار و پنج دهم درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در این مدت 21هزار و 663 عمل جراحی در مراکز درمانی تحت پوشش تامین اجتماعی استان انجام شد.
دکتر پازوکی میانگین ضریب اشغال تخت بیمارستان های تامین اجتماعی استان مرکزی 87 درصد عنوان کرد.
وی گفت: جذب توریست درمانی در بیمارستان های تامین اجتماعی استان مرکزی از برنامه های اولویت دار است که در این راستا بخشی از بیمارستان های امام خمینی(ره) اراک و شهید چمران ساوه نیز آماده سازی شده و مراحل کسب مجوز از مراجع ذیصلاح در استان و کشور در دست انجام است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: 965 هزار نفراز جمعیت یک میلیون و 414 هزار نفری استان مرکزی زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند و بهبود زیرساخت ها و خدمات تخصصی درمان از اولویت های کوری در این استان کارگری است.
پازوکی گفت: از ابتدای امسال تمامی خدمات درمانی در بیمارستان ها تامین اجتماعی استان با تعرفه دولتی به بیمه شدگان سایر صندوق های بیمه ای ارائه می شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش کمبود پزشک متخصص رادیولوژی را از مشکلات این مجموعه دانست و افزود: درحال حاضر تلاش شده که این خدمات با بهره گیری از نیروهای طرحی به بهترین شکل ارائه شود.
مدیردرمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: بیمارستان شازند به عنوان تنها مرکز درمانی در این شهرستان به مردم خدمات سلامت دارد و از مزایای طرح تحول نظام سلامت نیز برخوردار شده و انتظار است که به منظور ارائه خدمات بیشتر حمایتها در این خصوص تقویت شود.
خدمات درمانی تامین اجتماعی استان مرکزی از طریق سه مرکز درمانی در ساوه، اراک و شازندو هفت درمانگاه فعال انجام می شود.
1955/6013/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 استان مرکزی تامین اجتماعی درمان عمل جراحی مراکز درمانی موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۱۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری