Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین همایش سالانه انجمن علمی –پزشکی روان‌تنی ایران بیان کرد: زمانی که فرد به دلیل بیماری به پزشک مراجعه می‌کند ضروری است علاوه بر علائم و حالات جسمانی، علائم و حالات روانی و همینطور شرایط اجتماعی وی نیز مورد بررسی و حتی در مواردی تحت مداخله مناسب قرار بگیرد.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر محسن رحیم‌نیا، فلوشیپ پزشکی روان‌تنی در آستانه برگزاری نخستین همایش سالانه انجمن علمی –پزشکی روان‌تنی ایران، گفت: این همایش با هدف افزایش دانش و همفکری پزشکان در زمینه پزشکی روان‌تنی برگزار می‌شود و پزشکان از تخصص‌های مختلف می‌توانند جهت کسب آگاهی و آشنایی با آخرین دستاورده‌های این حوزه در همایش شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: روانپزشکان، متخصصان مغز و اعصاب، روانشناسان، پزشکان عمومی، جراحان عمومی، متخصصان داخلی، متخصصان قلب و عروق، متخصصان غدد و متابولیسم، متخصصان گوارش، انکولوژیست‌ها، متخصصان زنان، و جراحان کلیه و جراحان پلاستیک گروه‌های هدف این گردهمایی علمی هستند که شرکت در این همایش برای تمام این افراد دارای امتیاز بازاموزی است.
دبیر اجرایی نخستین همایش سالانه انجمن علمی –پزشکی روان‌تنی ایران درباره امتیاز‌های بازآموزی گروه‌های مختلف پزشکی، بیان کرد: این گردهمایی علمی برای متخصصان روانپزشکی، نورولوژیست‌ها و روانشناسان ۱۵ امتیاز، پزشکان عمومی، متخصصان داخلی، جراحان عمومی و متخصصان زنان ۱۰.۵ امتیاز، متخصصان قلب، انکولوژیست‌ها، متخصصان غدد، جراحان پلاستیک، جراحان کلیه و مجاری ادرار ۷.۵ امتیاز و متخصصان کودکان و کارشناسان مامایی ۴.۵ امتیاز در بردارد.
رحیم‌نیا در بخش دیگری از سخنانش با تاکید براینکه دانش روان‌تنی بر ارتباط جدایی نا‌پذیر روان و تن می‌پردازد، بیان کرد: زمانی که فرد به دلیل بیماری به پزشک مراجعه می‌کند ضروری است علاوه بر علائم و حالات جسمانی، علائم و حالات روانی وی نیز مورد بررسی و حتی در مواردی مورد مداخله قرار بگیرد.
وی افزود: و بالعکس زمانیکه فردی به دلیل مشکلات روانپزشکی به روانپزشکان و مشاوران مراجعه کند، باید علاوه بر علائم و مشکلات روانی، علائم و حالات جسمانی بیمار مورد بررسی قرار گیرد، زیرا نتایج تحقیقات نشان می‌دهد روان و جسم افراد در ارتباط نزدیک با یکدیگر هستند که می‌توانند روی هم تاثیر بگذارند.
رحیم‌نیا در پایان بیان کرد: نخستین همایش سالانه انجمن علمی –پزشکی روان‌تنی ایران ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ماه در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۶۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی در افراد می‌تواند نشانه‌هایی از ابتلا به پوکی استخوان باشد و در چنین شرایطی انجام سنجش تراکم استخوان جهت بررسی دقیق‌تر وضعیت بیمار، امری ضروری خواهد بود.

سیده زهرا میرفیضی ضمن بیان این مقدمه که علم روماتولوژی دانشی جدید و مربوط به طبقه‌بندی بیماری‌های روماتیسمی است افزود: این بیماری، با امراض مربوط به تخصص ارتوپد، متفاوت است.

وی ادامه داد: بیماری پوکی استخوان یا استتوپروز که از آن به عنوان بیماری خاموش یاد می‌شود معمولاً در خانم‌ها و بعد از سنین یائسگی شایع می‌شود و از آنجا که علائم بالینی واضحی نداشته، بیمار با عوارض پوکی استخوان که به شکل شکستگی ستون فقرات کمری و یا شکستگی گردن و استخوان ران است به پزشک مراجعه می‌کند. همچنین باید به بیماران در زمینه کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی آگاهی‌های لازم داده شود تا در صورت بروز این علائم برای انجام تراکم استخوان به پزشک روماتولوژیست، مراجعه نمایند.

دکتر میرفیضی همچنین با تأکید بر اینکه پیشگیری همواره بهتر از درمان است، افزود: خانم‌هایی که در معرض ابتلا به بیماری پوکی استخوان هستند، پس از انجام ارزیابی تراکم استخوان باید با توجه به سن و میزان پوکی استخوان، رژیم‌های غذایی حاوی کلسیم و ویتامین D را دریافت و مصرف شیر و یا درمان‌های دارویی را در برنامه زندگی خود قرار دهند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این فوق تخصص روماتولوژی ضمن تاکید بر نقش مؤثر رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم نسبت به بیماری فوق افزود: برخی بیماران مبتلا به پوکی استخوان، در مرحله شکستگی استخوان، ستون فقرات، گردن و استخوان ران قرار دارند که در این شرایط برای بیماران درمان‌های سنگین مورد نیاز است، پس بهتر است که اقدامات درمانی زودتر برای فرد آغاز شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • (ویدئو) اولین معاینه پزشکی دو توله ببر سوماترایی
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک