Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-28@21:30:39 GMT

کار من فیلمسازی در مناطق بومی است

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۷۹۰۸۴

کار من فیلمسازی در مناطق بومی است

رکنا: احسان عبدی پور کارگردان سینما و تلویزیون درباره وضعیت تولید آثار نمایشی در سال جدید گفت: برآیند چندانی در این باره ندارم و مجلات و روزنامه ها هم دنبال نمی کنم اما گردش مالی تولیدات در حال رشد است ولی این روند ادامه پیدا کند را نمی دانم.

وی درباره شکل فیلمسازی خود در ادامه راه اظهار کرد: شکل کار من فیلمسازی در مناطق بومی است و تا این لحظه تقریبا مورد استقبال مخاطبان هم قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسیر همچنان ادامه خواهد داشت و دوست دارم که در مناطق بومی فیلم بسازم.

کارگردان "تنهای تهنای تنها" با اشاره به آثار آپارتمانی افزود: بهترین فیلمهای تاریخ در آپارتمان Apartment ها ساخته شده است بنابراین مسئله آپارتمانی بودن یا شهری بودن و تولید در لوکیشن های متعدد اصلا برایم اهمیتی ندارد. اگر یک اثرجانگداز در یک آپارتمان ساخته شود بهتر از یک اثر خنثی در دشت و جاده است به ویژه که فیلم های آپارتمانی خوبی در تاریخ داریم.

عبدی پور درباره دیگر فعالیت های خود بیان کرد: "پاپ" اثری است که از من در گروه هنر Art و تجربه اکران شده است و سیستم اکران خوبی نیز به آن تعلق گرفته است. رضایت بسیار زیادی از وضعیت اکران این فیلم دارم به ویژه که بازخوردهای بسیار خوب از سوی مخاطبان، حالی خوب را برای من و اعضای گروه تولید به همراه داشته است.

وی ادامه داد: فیلم سینمایی Movie "پاپ" در واقع بعد از تنهای تنهای تنها و قبل از "تیک آف" ساخته شده بود و دومین فیلم بلند من است. این اثر در گروه هنر و تجربه اکران شده است و در شهرهای مختلف ایران نیز به شکل همزمان روی پرده رفته است. در این فیلم بازیگران چهره حضور ندارند و کاملا مستقل تولید شده است. فضای "پاپ" در بوشهر و حال و هوای این شهر است. برادرم ادریس عبدی پور تهیه کننده "پاپ" است و در 40 روز با هزینه شخصی آن را ساختیم.

عبدی پور درباره دیگر آثار خود خاطرنشان کرد: درباره پخش "آرماندو" و مشخص شدن زمان آن هنوز تماسی با من گرفته نشده است و اطلاعی از وضعیت آرماندو ندارم. سریال تلویزیونی "گرانباری" نیز همچنان در مرحله پیش تولید است و روند پیشرفتی نداشته است.

گفتنی است؛ سریال تلویزیونی"گرانباری" در 35 قسمت 42 دقیقه ای به سفارش شبکه پنج سیما ساخته می شود.

"گرانباری" در مرحله پیش تولید است، دکورها در حال حاضر چیده شده و بازیگران ایرانی این سریال انتخاب نشده اند. قرار بود تولید گرانباری در اواخر بهار کلید بخورد اما احتمال عقب افتادن تولید آن وجود دارد.

داستان اصلی گرانباری در خارج از ایران و از کشور هند شروع اما 95 درصد از فیلمبرداری این سریال در داخل کشور انجام می شود.

بیشتر بازیگران این کار ایرانی هستند و بازیگران خارجی تنها در نقش های اصلی کار بازی می کنند.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما سلامت مهم ترین های 24 ساعت سقوط جت شخصی در ایران فیلم آپارتمان Apartment هنر Art فیلم سینمایی Movie سینما و تلویزیون روزنامه کارگردان تولید من عکس فیلم مرد پرونده ایران زن جنگل پلیس آزار و اذیت نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۹۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی استان کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم هشتم اردیبهشت _ در نشست مدیریت بحران که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور که در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت و کنترل به‌موقع، بحران را به حداقل می‌رساند.

وی ادامه داد: استان کرمانشاه به‌دلیل شرایط خاصی که دارد در معرض بحران‌های مختلفی همچون سیل، زلزله و… قرار دارد.

استاندار کرمانشاه اشاره‌ای به خطر آتش‌سوزی مراتع و جنگل‌های استان با توجه به پوشش گیاهی منطقه داشت و بحث تجهیزات امداد و نجات داشت و گفت: پدیده ریزگردها از دیگر مشکلات استان است که با توجه به عوامل مؤثر اثرگذار شدت و ضعف دارد.

وی با اشاره به مشکلات به‌جا مانده از ادوار گذشته برای استان، تصریح کرد: با اعلام بی‌موقع جشن پایان بازسازی زلزله از ردیف بودجه زلزله‌زده کشور خارج شدیم در حالی که هنوز ده‌ها ساختمان دولتی از فرمانداری گرفته تا ادارات حتی مساجد این مناطق، بازسازی نشده است.

صحرایی اشاره هم به افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه داشت و افزود: راه‌آهن کرمانشاه برای خدمات‌رسانی مطلوب به مردم نزدیک به یک‌هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد.

وی با ادامه نیازهای استان کرمانشاه به بحث امسال تسهیلات مناطق زلزله‌زده اشاره کرد و گفت: در صورت تخصیص تکمیل ساختمان‌های مناطق زلزله‌زده با توجه به پیشرفت فیزیکی آن‌ها اولویت‌بندی می‌شود.

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ همت اعتبار نیاز است که حدود ۲.۷ هزار میلیارد تومان آن صرف مناطق زلزله‌زده و ۱.۳ هزار تومان آن برای مابقی استان هزینه شود.

کد خبر 748515

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • خوشحالی عبدی یک مخاطب خاص داشت (عکس)
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس