Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@00:40:46 GMT

تولید ۲۵۰ هزار تن میوه هسته دار در مازندران

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۷۹۵۹۸

تولید ۲۵۰ هزار تن میوه هسته دار در مازندران

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمد تقی شکوهی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران گفت: سطح زیرکشت باغ‌ های میوه‌ های هسته دار در مازندران ۱۵ هزار و ۲۴۸ هکتار با میزان تولید ۲۵۰ هزار تن است که بیشترین سطح زیرکشت آن مربوط به هلو و شلیل با سطح ۱۰ هزار هکتار است.

وی افزود: با توجه به وقوع خسارت سرمای بهاره در سراسر کشور، مازندران امسال در تولید و تامین میوه‌ های هسته دار به ویژه هلو و شلیل نسبت به سایر استان‌ ها دارای مزیت ویژه‌ ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکوهی گفت: با توجه به مطلوب بودن شرایط آب و هوایی برای درختان میوه و مدیریت به باغی، میوه‌ های هلو و شلیل از کیفیت مناسبی برخوردار است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه ارقام غالب هلو شامل اسپرینگ تایم، اسپرینگ کرست، آلبرتا، زعفرانی و ردتاپ از ارقام غالب هلو و سان کینگ، کیوتای درشت و سیبی ارقام شلیل است، افزود: ارزش اقتصادی هلو ۳۵۰ میلیارد تومان و ارزش اقتصادی شلیل ۴۸۰ میلیارد تومان است.

شکوهی گفت: با توجه به اینکه در سال‌های گذشته باوجود تولید و باردهی میوه‌ های هلو و شلیل با مشکلات عدم تقاضا و افت قیمت مواجه شده، اما پس از برداشت به دلیل عدم تقاضای بازار از میان رفته است، سیاست جهاد کشاورزی بر توسعه دامنه تولید میو‌های هلو و شلیل  و عرضه تدریجی محصول به بازار با هدف افزایش تولید و بالا رفتن درآمد بهره‌برداران، توسعه باغ‌های هسته دار بویژه هلو و شلیل بر مبنای ارقام زودرس است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: محصولات زودرس هلو و شلیل در بازار فروش امسال از قیمت بالایی برخوردار است.

وی گفت: مازندران به دلیل شرایط اقلیمی مناسب دارای مزیت بالای تولید میوه‌ های هسته دار پیش رس است و تولید و توسعه ارقام زودرس شلیل، هلو و آلو در چند سال اخیر در استان سبب شد تا تولید گلخانه‌ ای این محصولات کشاورزی نیز در دستور کار بخش فنی باغبانی استان قرار گیرد.

انتهای پیام/ م

برداشت میوه‌ های هسته دار در ۱۵ هزار و ۲۴۸ هکتار از باغ‌ های مازندران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۹۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان

سرپرست جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان این استان از صادرات ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مازندران به خارج از کشور خبر داد.

بابک مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از با اشاره به اینکه با توجه به آغاز کشت برنج در اراضی کشاورزی به منظور تأمین و توزیع کود شیمیایی توزیع آن بین کشاورزان شتاب گرفته است، اظهار کرد با پیگیری‌های انجام شده برای تأمین کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان مازندرانی از سوی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور، روند تأمین و ارسال کود شیمیایی به مازندران شتاب گرفته که به طور روزانه ۸۰۰ تا یک‌هزار تن انواع کودهای شیمیایی شامل اوره، فسفات و پتاس وارد این استان می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰ هزار تن کودهای پایه ازته، فسفاته و پتاسه برای کشاورزی مازندران تأمین شد که حدود ۱۰ درصد از کل سهمیه کودی استان در سال‌جاری است، افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۱ هزار تن کود اوره، فسفات و پتاس در سراسر مازندران توزیع شد و روند تأمین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان همچنان با شتاب بیشتری دستور کار است.

مؤمنی با بیان اینکه کشاورزان مازندرانی هیچ‌گونه نگرانی بابت تأمین کود مورد نیاز خود نداشته باشند، گفت: تلاشمان بر این است تمام سهیمه ابلاغی کود شیمیایی مورد نیاز استان تأمین و به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی در ادامه از صادرات مرکبات و کیوی از مبدأ استان مازندران به خارج از کشور خبر داد و مطرح کرد: امسال ۷۶ هزار و ۵۷۷ تن پرتقال در قالب سه هزار و ۶۳۴ محموله و ۲۵ هزار و ۱۲۱ تن نارنگی در قالب یک‌هزار و ۳۱۹ محموله از مبدأ مازندران صادر شد.

این مسئول با اعلام اینکه در مجموع ۱۰۱ هزار و ۷۰۰ تن مرکبات در قالب چهار هزار و ۹۵۳ محموله از استان صادرات داشتیم، عنوان کرد: ۲۴ هزار و ۲۰ تن کیوی نیز در قالب یک‌هزار و ۵۵ محموله صادرات انجام شد.

مؤمنی از صادرات ۱۰ هزار و ۲۵۶ تن کیوی با ۴۲۵ محموله طی سال گذشته از مازندران به کشور هند بیان و خاطرنشان کرد: سال قبل ۴۸ هزار و ۹۱۲ تن با دو هزار و ۴۵۱ محموله پرتقال از استان مازندران صادرات انجام شد که در این مدت ۱۳ هزار و ۲۸۷ تن نارنگی با ۷۳۵ محموله صادر شد.

کد خبر 748484

دیگر خبرها

  • زنجیره های ارزش کشاورزی در مازندران تقویت شود
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس ۱۱۵ در دهستان شلیل
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود