Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@05:18:50 GMT

آمارهایی جالب از وضعیت اینترنت در ایران

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۸۶۲۹۶

آمارهایی جالب از وضعیت اینترنت در ایران

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، بر اساس آمارها از ۷.۳ میلیارد جمعیت دنیا، ۴.۲ میلیارد نفر امروز به اینترنت دسترسی دارند که در کشور ما طبق اعلام وزارت ارتباطات ۵۶ میلیون نفر به اینترنت دسترسی دارند. همچنین بیش از ۹۳۷ هزار وب سایت با دامنه ( .ir) در کشور فعالیت می‌کنند. همچنین  آمار ۴۰ میلیونی کاربران در تلگرام و ۲۰ میلیونی در اینستاگرام هم اخیرا در حالی اعلام شد که این دو پیام‌رسان هیچ سروری در کشور ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مسوولان از رشد ۱۰ برابری اینترنت در کشور خبر داده و اعلام می‌کنند که ۵۶ میلیون سیم‌کارت در اختیار مردم است که از این میزان نزدیک به ۸۰ درصد از "اینترنت همراه" استفاده می‌کنند و بیش از ۴۱۲ میلیون کارت بانکی در کشور در اختیار مردم وجود دارد؛ یعنی به طور متوسط هر ایرانی پنج تا شش کارت بانکی دارد. آمار دیگر به وجود اینترنت نسل سوم و چهارم در ۱۰۳۸ شهر و ۲۸ هزار روستا مربوط است.   همچنین در کسب و کارهای اینترنتی، ۵۱ هزار نفر متقاضی فعال سازی فروشگاه اینترنتی و کسب نماد "اعتماد" هستند که از میان این متقاضیان ۳۱ هزار نفر موفق به دریافت نماد اعتماد شده‌اند و  به مردم توصیه شده که برای خریدهای اینترنتی صرفا از فروشگاه‌های دارای نماد اعتماد خریداری کنند.   آن سوی این رشد اینترنت اما به جرایم سایبری مربوط است که متأسفانه طبق اعلام رئیس پلیس فتا، از سال ۱۳۹۰ تاکنون میزان جرایم سایبری ۹۰۰ درصد افزایش و به فراخور رشد سایبری جرم نیز افزایش داشته است.      نکته قابل توجه اینکه در حملات سایبری؛ بانک‌ها و موسسات پولی و مالی در اولویت و هدف اصلی هستند، همچنین زیرساخت‌های مخابراتی، حوزه های انرژی مثل برق‌وگاز، صنایع پخش فرآورده‌های نفتی نیز جزء اهداف حملات سایبری بوده‌اند و به گفته مسوولان اساسا این حملات به دنبال اختلال در نظام پولی و بانکی و زیرساخت‌های کشور صورت می‌گیرد و در بین ۱۱ بانک مورد حمله از سوی ۳۲ بانک، بیشتر بانک‌هایی مورد هدف واقع شدند که دارای بیشترین مشتری و گردش مالی بودند و بیشترین حملات از نوع "دیداس"؛ (یعنی ایجاد اختلال) بوده است. خوشبختانه تاکنون هیچ آسیب جدی به زیرساخت‌های کشور نداشتیم و با هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه مطلوبی صورت گرفته است.   در هر حال برداشت‌های غیرمجاز از حساب‌های بانکی، مزاحمت‌های اینترنتی، کلاهبرداری‌های رایانه‌ای، هتک حیثیت و نشر اکاذیب و انتشار فیلم‌های خصوصی افراد در شبکه‌های اجتماعی در صدر جرایم سایبری هستند.   بیشترین جرایم سایبری مربوط به تهران بزرگ، خراسان رضوی، فارس، اصفهان بوده است و کمترین جرایم در استان‌های یزد، لرستان، ایلام، کهکیلویه و بویراحمد و جزیره کیش اتفاق افتاده است. پیام رسان سروش پیام رسان ایتا پیام رسان بله اینستاگرام

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران

رئیس پلیس فتای فراجا در مازندران با اشاره به انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری از مسدود کردن ۳۵ میلیارد ریال وجوه حاصل از برداشت‌های غیر مجاز اینترنتی با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای استان خبر داد.

به گزارش مشرق، سردار« وحید مجید» صبح امروز، ۱۶ اردیبهشت در ستاد فرماندهی انتظامی استان مازندران با بیان اینکه پلیس فتای استان از پلیس‌های دارای رتبه در حوزه کشف جرایم سایبری بین استان‌های کشور است، افزود: پلیس فتای مازندران در سال ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبه دوم شده است.

وی با بیان اینکه بدلیل ضریب بالای نفوذ اینترنت در مازندران و دریافت خدمات بالای سایبری شهروندان، طبیعتاً مجرمان اینترنتی در این حوزه فعالیت بیشتری دارند، افزود: پلیس فتای استان با جرایم مختلفی در این حوزه نسبت به سایر استان‌ها مواجه است.

وی کلاهبرداری اینترنتی با تاکید بر بازارهای آنلاین، برداشت‌های اینترنتی غیر مجاز، مزاحمت‌های اینترنتی، دسترسی به اطلاعات افراد و قمار و شرط‌بندی اینترنتی را از اولویت‌های جرایم سایبری در استان مازندران برشمرد.

رئیس پلیس فتای فراجا از انهدام ۲۰ باند در حوزه‌های مختلف جرایم سایبری در استان مازندران، خبر داد و افزود: ۳۵ میلیارد ریال از وجوه مردم که از سوی مجرمان سایبری به صورت غیرمجاز برداشت شده بود با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای مازندران مسدود شد که روش خوبی برای حفظ وجوه مردم و اقدام قانونی برای برگشت آن به حساب شهروندان است.

سردار مجید با اشاره به اینکه در حوزه طرح نور اقدامات قابل ملاحظه‌ای داشته‌ایم، افزود: تقریباً ۹ هزار و ۸۳۵ تارنما و صفحه را که دارای تاثیر منفی در حوزه امنیت اخلاقی مردم بوده و در انتشار تصاویر نامربوط و محتواهای غیرمتعارف فعالیت داشته رصد و مورد پایش قرار دادیم.

وی افزود: با تمرکز عملیاتی روی ۳ هزار و ۸۴۲ مورد و انطباق آن با جرم انگاری بالغ بر ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی با استفاده از کاربران هوشمندی که در این حوزه داشته‌ایم و اعلام به فتای مراکز استان اقدام شد .

رئیس پلیس فتای فراجا همچنین از برخورد قضائی و عملیاتی با یک هزار مورد از این صفحات و تارنماها و حذف محتواها خبر داد و افزود: در این حوزه با همکاری شهروندان اقدامات خوبی صورت گرفته است .

دستگیری باند سارقان خودرو با ۳۳ فقره سرقت در مازندران

رئیس پلیس آگاهی استان مازندران از انهدام باند سارقان خودرو و داخل خودرو با ۳۳ فقره سرقت در در شهرستان ساری خبر داد.

سرهنگ کاراگاه «علی قیصری» در تشریح جزئیات این خبر بیان کرد: در پی وصول اخبار مربوط به سرقت خودور و داخل خودرو، موضوع در دستور کار کاراگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس اگاهی استان مازندران قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، اقدام به شناسایی متهمان کردند و در چندین عملیات ضربتی، این افراد را در مخفیگاه‌های مختلف با خودروهای سرقتی دستگیر کردند.

سرهنگ قیصری اظهار کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با توجه به گستردگی جرائم باند فوق و تحقیقات گسترده توانستند جمعآ از سارقین دستگیر شده، ۳۳ فقره انواع سرقت‌ها را کشف کنند.

رئیس پلیس آگاهی استان مازندران تصریح کرد: سارقان با هماهنگی قضایی پس از اقرار به جرایم یادشده با قرار مناسب روانه زندان شدند.

زوج سارق دلار از اتباع بیگانه در چالوس دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان چالوس از دستگیری یک زوج سارق دلارهای اتباع بیگانه در آن شهرستان خبر داد.

سرهنگ «محسن سلیمانی» در تشریح این خبر بیان کرد: طی وقوع یک فقره سرقت از اتباع بیگانه در شهرستان چالوس، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: متهمان با مراجعه به مناطق تفریحی در شهرستان چالوس با اتباع خارجی مورد نظر را تحت نظر قرار می‌دادند و در موقیعت مناسب اقدام به سرقت دلارها می‌کردند و متواری می‌شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان چالوس تصریح کرد: ماموران با اقدام اطلاعاتی، متهمان را که یک زن و مرد بودند در یکی از شهرستان‌های همجوار شناسایی و دستگیر کردند.

وی ادامه داد: ماموران در بازدید از خودروی متهمان ۴ برگ اسکناس صد دلاری، ۴۲ برگ اسکناس یک دلاری، یک برگ اسکناس دو دلاری، دو برگ اسکناس ۱۰ دیناری، یک برگ اسکناس ۲۰ دیناری کویت و مبلغ ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان وجه نقد و چهار دستگاه تلفن همراه لمسی کشف کردند.

سرهنگ سلیمانی در پایان خاطرنشان کرد: متهمان اهل یکی از استان‌های مرکزی کشور بودند و پس از تشکیل پرونده جهت سیرمراحل قانونی به دادسرا اعزام و روانه زندان شد.

نزاع و درگیری منجر به قتل شد / دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت

فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر از چاقوکشی منجر به قتل خبر داد و گفت: قاتل در کمتر از یک ساعت، دستگیر شد.

سرهنگ «علی اکبر قلی‌پور»در تشریح این خبر بیان کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع درگیری منجر به چاقوکشی در شهرستان بهشهر، بلافاصله ماموران برای بررسی موضوع به محل وقوع حادثه اعزام شدند.

وی افزود: ماموران با حضور در محل حادثه و در بررسی‌های اولیه دریافتند، درگیری بین خانم ۳۳ ساله با مردی بوده است که به علت مشکلات شخصی با یکدیگر درگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر، تصریح کرد: در این نزاع و درگیری یکی از طرفین دعوا خانم به شدت با سلاح سرد (چاقو) از ناحیه قفسه سینه و پشت مجروح که سریعاً با حضور عوامل اورژانس به مرکز درمانی منتقل و با توجه به تلاش کادر درمان، این فرد مصدوم به علت شدت جراحات وارده جان باخت.

سرهنگ قلی‌پور با اشاره به وقوع قتل، از پیگیری موضوع توسط کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی برای شناسایی و دستگیری قاتل با هماهنگی قضائی خبر داد و افزود: با اشراف اطلاعاتی و اقدامات ویژه پلیسی متهم به قتل در کمتر از یک ساعت شناسایی و بازداشت شد.

دیگر خبرها

  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید