Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - شهرکرد- ايرنا- مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي چهارمحال و بختياري گفت: رشته تحصيلي 46 درصد از فارغ التحصيلان دانشگاهي تناسبي با نياز و ظرفيت هاي شغلي اين استان ندارد.

به گزارش ايرنا، حفيظ الله فاضل روز يکشنبه در همايش تعاون، کارآفريني و اشتغال با بيان وجود 63 هزار نيروي بيکار در چهارمحال و بختياري اظهار کرد: حدود 80 درصد از اين تعداد را فارغ التحصيلان دانشگاهي تشکيل مي دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي يکي از عوامل موثر در نرخ بالاي بيکاري فارغ التحصيلان استان را غير کاربردي بودن رشته هاي دانشگاهي عنوان کرد.
فاضل افزود: با توجه به 2 برابر بودن نرخ بيکاري استان نسبت به ميانگين کشوري، دولت از نيمه دوم سال گذشته تسهيلات و اعتبارات مناسبي براي کمک به ايجاد اشتغال و راه اندازي بنگاه هاي کارآفريني تخصيص داده است.
وي گفت: اين درحالي است که تنها حدود پنج طرح نوآورانه از فارغ التحصيلان دانشگاهي موفق به دريافت اين تسهيلات شده است.
فاضل تاکيد کرد: اين اداره کل آمادگي دارد علاوه بر ارائه تسهيلات لازم، افراد خلاقي که ايده هاي جديدي در زمينه اشتغالزايي پايدار دارند، مشروط به اشباع نبودن آن حرفه، با اخذ مجوز براي تشکيل تعاوني آموزش دهد.
به گزارش ايرنا، رئيس دانشگاه علمي -کاربردي چهارمحال و بختياري نيز در اين همايش راهکار برون رفت از معضل رکود کنوني اقتصاد بخصوص در حوزه کار را در گرو به رسميت شناختن جريان خلاقيت و نوآوري دانست.
فريد براتي افزود: براي ايجاد اشتغال پايدار بايد شاهد رشد اقتصادي بود و زمينه ايجاد ارزش افزوده در بنگاه هاي اقتصادي فراهم شود.
وي همچنين بيان کرد: تنظيم برنامه توسعه اي مبني بر تشريح و تدوين نقش دانشگاه ها در ايجاد نوآوري بازار کار از ديگر مولفه هاي ضروري در اين حوزه است.
براتي راه اندازي نخستين مرکز رشد دانشگاه علمي- کاربردي استان در شهرک صنعتي بروجن در آينده نزديک را از اقدامات اين دانشگاه در راستاي کمک به نوآوري و تجاري سازي ايده هاي دانشجويي عنوان کرد.
به گزارش ايرنا، هم اينک چهار هزار و 200 دانشجو در مراکز علمي- کاربردي استان مشغول به تحصيل هستند.
8125/6021
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۷۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای هنر با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود

محمدرضا عزیزی دبیر اجرایی دومین کنفرانس ملی مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر‌های کاربردی، موسیقی، نمایش و سینما در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا، از برگزاری این رویداد در ۲۷ شهریور ماه و مصادف با روز ملی زبان و ادبیات فارسی خبر داد و گفت: با توجه به استقبال از اولین دوره این کنفرانس در اسفندماه ۱۴۰۲ که در سطح ملی برگزار شد بر آن شدیم تا دومین دوره آن را در شهریورماه و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد علوم تحقیقات برگزار کنیم. البته در این مسیر پایگاه سیویلیکا، فرهنگستان هنر، دانشگاه هنر، انجمن نشانه شناسی، انجمن زبان فرانسه، انحمن موسیقی، پژوهشگاه هنر هم با ما همراهی و همکاری کردند.

وی به حضور بهنام ترابی به عنوان دبیر علمی در این کنفرانس اشاره کرد و ادامه داد: در این کنفرانس ما از حضور اساتیدی، چون حمیدرضا شعیری، علی عباسی، بهمن نامور مطلق، حمید جعفری، الناز رهبر، رضا زاده به عنوان اعضای کمیته علمی در کنارمان بهره‌مند هستیم که از نظر ارزیابی وزن و اعتبار دو چندان به این رویداد می‌دهند. همچنین آروین صداقت کیش، فرزاد فرزین و احسان ربیعی فرد هم در بحث آهنگسازی در کنارمان هستند.

وی به به برگزاری چند بخش جنبی در این کنفرانس اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به رویکرد اصلی کنفرانس که ادبیات است سعی کردیم تا بخش‌های جنبی جایزه آهنگسازی استاد روح الله خالقی، فیلم کوتاه اوزن یونسکو، جایزه نمایشنامه نویسی استاد نعلبندیان، بخش ویژه طراحی لباس و بخش گالری هنر‌های تجسمی را هم تعریف کنیم.

عزیزی در پاسخ به این سوال که چه ارتباطی را با رسانه‌ها برای انعکاس هر چه بهتر این موضوع که از اقبال مخاطبان عام هم برخوردار است کرده اید این طور پاسخ داد: به هر حال موضوعات مطالعات میان رشته‌ای و پژوهش هنر از موضوعات به روزی است و حتی چند سالی است که مطالعات نظری هنری را نیز در دانشگاه‌ها داریم. نیاز است که این مجموعه مطالعات و ره آورد پژوهش‌ها هم به سطح جامعه منتقل شود. این مهم جز با همکاری و نقش افرینی رسانه‌ها در انتقال پژوهش‌های برتر میسر نمی‌شود.

لازم به ذکر است؛ محور‌های دومین کنفرانس ملی مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر‌های کاربردی، موسیقی، نمایش و سینما به مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر‌های کاربردی، مطالعات میان رشته‌ای در هنر‌های موسیقی، مطالعات میان رشته‌ای در هنر‌های نمایشی، مطالعات فلسفی در ادبیات و هنر‌های کاربردی، مطالعات فلسفی در موسیقی و هنر‌های نمایشی، مطالعات جامعه شناسی در ادبیات و هنر‌های کاربردی، مطالعات جامعه شناسی در ادبیات، موسیقی و هنر‌های نمایشی، تحلیل و فرم شناسی در هنر‌های کاربردی، موسیقی و هنر‌های نمایشی، ٰ مطالعات بینامتنیت و بیش متنیت، اسطوره، زبان و نشانه شناسی در ادبیات، هنر‌های موسیقی و نمایش و مطالعات تطبیقی در ادبیات، هنر‌های کاربردی، موسیقی و هنر‌های نمایشی می‌پردازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • هشدار برای تغییر تعادل جنسیتی دانشگاه‌ها
  • نخستین رشته تخصصی دندانپزشکی در بیرجند مجوز گرفت
  • دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای هنر با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود
  • حضور اساتید برجسته در دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند