Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ در مراسم افتتاح پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی در شهرستان تایباد، صبح امروز، خیراله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور در بدو ورود به شهرستان تایباد پروژه قطعه اول باند دوم بزرگراه تایباد- تربت جام به طول ۱۱ کیلومتر و اعتبار ۱۶۵ میلیارد ریال را افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی در حاشیه این مراسم گفت: اجرای این بزرگراه مزیت‌هایی همچون ارتقای ایمنی مسیر، تقویت شبکه ترانزیتی کشور و بهبود مبادی ورودی ترافیک از کشور افغانستان، افزایش ظرفیت مسیر و ارتقای سطح سرویس راه و کمک به توسعه متوازن مناطق مرزی و محروم را به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه این پروژه در سال ۹۳ عقد قرارداد شده و ۳ ماه زودتر از موعد معین به بهره برداری رسیده است؛ در خصوص مشخصات فنی این پروژه افزود: برای ساخت این پروژه ۱۳ هزار مترمکعب آسفالت، ۱۵۷ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۱۳۴ هزار مترمکعب خاکریزی، ۵۰ هزار مترمکعب زیراساس و ۲۱ هزار مترمکعب اساس و ۳۶ دستگاه ابنیه فنی استفاده و اجرا شده است.

شایان ذکر است تا دقایقی دیگر و در ادامه مراسم افتتاح پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی در استان خراسان رضوی که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور، استاندار خراسان رضوی، فرماندار تایباد، مدیران کل دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی و جمعی از مدیران استانی که در محل فرمانداری شهرستان تایباد برگزار میشود، در ارتباط ویدئو کنفرانس با ریاست محترم جمهوری در مشهد مقدس، تعدادی از پروژه‌های عمرانی وزارت راه و شهرسازی در استان خراسان رضوی به بهره برداری خواهد رسید.

گفتنی است این پروژه‌ها شامل پروژه‌های احداث باند دوم قطعه اول بزرگراه تایباد- تربت جام به طول ۱۱ کیلومتر و اعتبار ۱۶۵ میلیارد ریال، احداث باند دوم بزرگراه خواف – سلامی به طول ۲۱ کیلومتر و اعتبار ۳۸۵ میلیارد ریال، احداث و آسفالت ۶ پروژه راه روستایی به طول ۲۳.۵ کیلومتر و اعتبار ۵۰ میلیارد ریال، احداث پل مرزی سرخس با اعتبار ۱۲۹ میلیاردریال، روشنایی و ایمنی محور کلات با اعتبار ۱۲ میلیارد ریال و افتتاح ۸۰۰۰ واحد مسکن روستایی در روستا‌های ۲۳ شهرستان استان با اعتبار ۲۱۴۴ میلیون ریال می‌باشد.

انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رئیس جمهور هیئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۷۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد

رئیس بخش زلزله‌شناسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: حدود ۳۰ درصد مساحت خوزستان (۲۰ هزار کیلومتر) تحت تاثیر فرونشست زمین قرار گرفته است.

به گزارش تسنیم، علی بیت‌الهی رئیس بخش زلزله‌شناسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اظهار کرد: شاید کمی دور از انتظار باشد، اما در استانی که عمده‌ترین منابع آبی آن آب‌های سطحی است، نیز فرونشست زمین با گستردگی قابل ملاحظه‌ای در حال رخداد است.

وی افزود: مساحتی نزدیک به ۲۰ هزار کیلومتر، حدود ۳۰ درصد مساحت کل استان، تحت تاثیر فرونشست زمین قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: خصوصیت بارز پدیده فرونشست زمین در خطه استان خوزستان، وسعت بالا و مقدار متوسط پایین نرخ سالانه است که دلالت بر سطحی بودن افت آب و همچنین معرف حساس بودن ارتفاع سطح به تغییرات آب نهشته‌های آبرفتی ریزدانه نه چندان عمیق است.

رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد: اثر فرونشست زمین در زمین‌های هموار میان ارتفاعی ایذه، در گستره بهبهان و اطراف آن (با وسعت تقریبی ۳۵۰ کیلومتر مربع)، شوش، دزفول، الوان، اهواز، بستان، دشت آزادگان، بندر ماهشهر و امیدیه، رامهرمز و لالی را می‌توان شناسایی کرد که به‌طور عمده نرخ سالیانه کمتر از ۵ سانتی متر در سال را دارند.

بیت‌الهی با بیان «هرچند در برخی مناطق در شوش عدد ۷ و شهرستان اهواز عدد ۶ سانتی متر در سال نیز برآورد شده است» گفت: کاهش حجم آب‌های سطحی، استمرار برداشت از آبخوان‌ها دلایل اصلی توسعه وسیع پهنه‌های فرونشست زمین در استان خوزستان است.

دیگر خبرها

  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • فرودگاه بین‌المللی سمنان مهیای بهره‌برداری است
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • وقف یک قطعه زمین به ارزش ده میلیارد ریال در شهر دیر
  • یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد