Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛  پیروز حناچی کاندیدای شهرداری تهران درباره چگونگی اعتماد سازی میان مردم گفت: اگر به مردم توجه کنیم و مردم را ببینیم، مردم هم عملکرد ما را می‌بینند.

وی وابستگی شهرداری تهران به درآمدهای حاصل از ساخت و ساز را مانند وابستگی دولت به نفت دانست و گفت: اداره امور دولت از طریق دریافت مالیات ایده‌آل است؛ همین موضوع درباره شهرداری نیز صادق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرداری‌ باید از طریق منابع پایدار ایجاد درآمد کند. در حال حاضر نمی‌توانیم بر تمام درآمد حاصل از ساخت و ساز چشم‌پوشی کنیم، چرا که این روند حاصل 30 سال ایجاد درآمد از طریق ساخت و ساز است و در خوش‌بینانه‌ترین حالت ظرف مدت 10 سال آینده در آمد حاصل از این محل را حذف خواهیم کرد.

کاندیدای شهرداری تهران با بیان اینکه در تمام کلان‌شهرهای دنیا نهادی برای برنامه‌ریزی از جنس عمومی وجود دارد، گفت: تهران فاقد نهادی است که نه کاملا حاکمیتی باشد و نه کاملا خصوصی.

وی با تاکید بر اینکه اعتقاد دارم شهرداری تهران باید استراتژیک باشد، گفت: شهردار تهران باید قدرت حمایت و سازمان‌دهی امور را داشته باشد و در امور اجرایی قابلیت لازم را دارا باشد.

حناچی با اشاره به کمیسیون ماده 5 گفت: از این طریق توانستیم مسائل را در سطح کشوری تا حد زیادی کنترل کنیم. تمام مصوبات کمیسیون ماده 5 منتشر می‌شود و این یک الزام است، از این طریق مانع  پیشرفت جریانی شدیم که اقتصاد کشور را تحت تاثیر قرار می‌داد.

کاندیدای شهرداری تهران با بیان اینکه بدنه  شهرداری تهران سنگین است و  نیروی انسانی مازاد دارد، گفت: واقعیت این امر این است که ظرفیت ایجاد اشتغال در شهرداری زیاد است. نمی‌توانیم افراد مازاد نیروی انسانی را اخراج کنیم، چرا که این امر تبعات حقوقی و اجتماعی بسیاری دارد. با یک نگاه استراتژی برد-برد می‌توانیم به کسانی که موقعیت خروج از شهرداری را دارند، بسته تشویقی بدهیم.

وی افزود: حیات شبانه شهر، اقتصاد شهر، ساماندهی دست‌فروشان، کاهش سن مدیران از دیگر برنامه‌های من است. باید از فرصت بی‌بدیل انرژی جوانان بهره بگیریم.

حناچی با بیان اینکه مدیریت منابع با اطلاع‌رسانی و شفافیت میسر می‌شود، گفت: وقتی اطلاع‌رسانی انجام شود مردم نسبت به شهر و تحولات آن آگاه و حساس می‌شوند.

کاندیدای شهرداری تهران با بیان اینکه بر طرف کردن بعضی از مشکلات آرمان محسوب می‌شود، گفت: باید در راستای تحقق آرمان‌های شهری گام برداریم.

وی در خصوص اقدامات خود در 8 ماهی که در شهرداری فعالیت می‌کند، گفت: پروژه‌هایی در محور لاله‌زار، توپخانه، باغ‌میلی، باغ همایون، بازار، دریاچه خلیج‌فارس، پل گیشا و بوستان ولایت به مرحله اجرا درآمدند، در زمینه پروژه‌های احیای نیاز فرهنگی، 50 درصد مسئله یعنی کالبد وجود دارد و باید با یک مدیریت صحیح این پروژه‌ها را اجرایی کرد.

حناچی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در تهران گفت: به عنوان مثال پل صدر و تمام مشکلات کنونی زمینه تبدیل شدن به یک ظرفیت شبانه‌روزی را دارد. مبین این امر تجربه موفق خارجی است که پل دو طبقه مشابه پل صدر را به محور «پیاده راه» تبدیل کرده‌ است.

کاندیدای شهرداری تهران در پایان با بیان اینکه رقابت‌های حزبی و سیاسی یک اصل است، گفت: اگر این رقابت‌های حزبی منجر به پیشرفت کیفیت زندگی شهروندی نشود، ما به بیراهه رفته‌ایم.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اعضای شورای شهر شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۳۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟

رئیس اداره تولیدات رسانه‌ای شهرداری اصفهان مهمترین موضوعات کلیدی مدنظر شهردار اصفهان، بیشترین درخواست شهروندان اصفهانی در حوزه شهری، مهمترین مشکلات پیگیری شده و فراوانی تماس‌ها با برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» در سال گذشته را تشریح کرد.

محمدحسن غضنفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: «بی‌واسطه با مردم» یکی از برنامه‌های رادیو صدای شهر است که شهروندان می‌توانند با تماس با شماره‌های اعلام شده، دغدغه‌ها و مشکلات خود را به طور مستقیم با شهردار اصفهان مطرح و مطالبه‌گری کنند.

وی با بیان اینکه این برنامه سال گذشته در ۲۳ قسمت در ۹۲۰ دقیقه با تماس ۸۵۱ شهروند اجرا شد، افزود: این برنامه همچنان در سال ۱۴۰۳ با حضور «علی قاسم‌زاده» شهردار اصفهان روزهای چهارشنبه ساعت ۱۳:۱۰ در رادیو اصفهان پخش می‌شود.

رئیس اداره تولیدات رسانه‌ای شهرداری اصفهان با بیان اینکه مشکلات ۲۰ و ۵۰ ساله پرتمان و علی‌آباد کلنگان با پیگیری در این برنامه رفع شد، گفت: علاوه بر پاسخگویی شهردار اصفهان در این برنامه مسئولان مربوط به هر مطالبه هم پاسخگوی شهروندان هستند.

غضنفری ادامه داد: طبق بررسی‌های انجام شده، بیشترین پاسخگویی از سوی معاون عمران و مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان بوده است.

وی بیان کرد: با بررسی تماس‌های شهروندان و پاسخ‌های شهردار اصفهان، کلیدواژه‌هایی همچون ترافیک، اتوبوس، آزادسازی، فضای سبز، پروانه ساختمانی و موتورسیکلت مد نظر شهردار و کلید واژه‌هایی همچون ترافیک، فضای سبز، آسفالت، آزاد سازی، اتوبوس، پارکینگ، پله برقی، بافت فرسوده محل بحث شهروندان بوده است.

رئیس اداره تولیدات رسانه‌ای شهرداری اصفهان افزود: شهروندان خیابان احمدآباد و طالقانی بیشترین تماس و شهروندان خیابان‌های آتشگاه و جانبازان کمترین تماس‌ها را در سال گذشته با برنامه بی‌واسطه با مردم به‌نام خود ثبت کرده‌اند.

کد خبر 748958

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۰۰۰ پروژه با پیشرفت ۹۰ درصدی در شهرداری قم
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز