Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: در دانشگاه پنسیلوانیا برای نخستین بار ستون فقرات یک بیمار توسط ربات جراحی شد.

پزشکان در دانشگاه پنسیلوانیا نخستین عمل جراحی ستون فقرات با کمک ربات را انجام دادند.به گزارش  انگجت، ربات های جراحی قادر به انجام فعالیت هایی هستند که حتی ماهرترین پزشکان نمی توانند آنها را انجام دهند.

در همین راستا محققان دانشگاه پنسیلوانیا اعلام کردند نخستین جراحی ستون فقرات با کمک ربات را انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جراحی از بازوی رباتیک داوینچی برای از بین بردن یک تونور نادر استفاده شد که در محل اتصال ستون فقرات به جمجمه به وجود آمده بود. این جراحی دو روز طول کشید و در آگوست ٢٠١٧ انجام شد.

ابتدا پزشکان با کمک برش های اولتراسونیک، ستون فقرات را آماده کردند. سپس با کمک ربات مسیر را برای از بین بردن تومور از طریق دهان بیمار آماده کردند. در مرحله بعد جراحان با کمک بخشی از استخوان های بیمار، قسمت حذف شده ستون فقرات را بازیازی کردند.

نقش ربات در این عمل جراحی بسیار مهم بود زیرا اگر پزشکان به اندازه کافی احتیاط نمی کردند، ممکن بود بیمار فلج شود. از سوی دیگر باید مطمئن می شدند تمام تومور برداشته شده، در غیر این صورت دوباره رشد می کرد.البته در این عمل جراحی هنوز هم پزشکان نقش زیادی برعهده داشتند.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت مهم ترین های 24 ساعت جراحی بیمار موفقیت پنسیلوانیا ربات عکس دختر مرد جوان فیلم قتل پدر ایران زندگی اعدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۴۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب

دانشگاه شیراز که پیش‌تر دانشگاه پهلوی نام داشت، یکی از دانشگاه‌های مادر، جامع و دولتی ایران است که در سال ۱۳۲۵ در شیراز تاسیس گردید.

به گزارش انتخاب، دانشگاه شیراز با تأسیس دانشکده فنی با هدف آموزش متخصصان علوم پزشکی با یک برنامه چهار ساله در سال ۱۳۲۵ تأسیس شد. در ابتدا مؤسسه عالی بهداشت نامیده شد، در سال ۱۳۲۹ به یک دانشکده پزشکی تبدیل شد. در سال ۱۳۳۲ آموزشکده پرستاری نمازی و دانشکده‌های کشاورزی و هنر و علوم تأسیس شد.

با افزودن دانشکده مهندسی و دانشکده دامپزشکی در سال ۱۳۳۳، به وضعیت دانشگاه ارتقاء یافت و دانشگاه پهلوی نامیده شد. سپس دانشکده دندانپزشکی در سال ۱۳۴۸، دانشکده تحصیلات تکمیلی و کالج الکترونیک در سال ۱۳۴۸، و دانشکده‌های حقوق و آموزش در سال ۱۳۴۹ به دانشگاه اضافه شدند. در سال ۱۳۳۹، شاه، رئیس دانشگاه پنسیلوانیا، گیلورد هارول را دعوت کرد تا به ایران بیاید و مؤسسات آموزش عالی ایران را بازرسی کند.

هارول به درخواست شاه گزارشی را با عنوان الگویی برای یک دانشگاه جدید در ایران تهیه کرد و شاه متعاقباً تصمیم گرفت که دانشگاه پنسیلوانیا به دولت ایران در تبدیل دانشگاه شیراز به تنها نهادی در ایران که بر اساس سبک آمریکایی برای تحصیلات در مقاطع بالاتر کمک کند.

دیگر خبرها

  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور