Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس:علیرضا رحیمی نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به نقض عهد آمریکا در موضوع برجام اظهار داشت: اتفاقی که افتاده است اکنون دو وضعیت را ایجاد می‌کند.

وی افزود: در وهله اول زمانی که آمریکا از 1+5 قاعدتاً خارج می‌شود، ‌ائتلافشان به عنوان طرف توافقنامه به لحاظ حقوقی مخدوش است و باید اروپایی‌ها، چین و روسیه نسبت به این وضعیت تعیین تکلیف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی همچنین عنوان کرد: از طرفی هم هر تصمیمی که جمهوری اسلامی بخواهد بگیرد قاعدتاً در شورای عالی نظارت بر برجام تصمیم‌گیری شود.

عضو فراکسیون امید مجلس همچنین یادآور شد: ایده‌های مختلفی اکنون در حال مطرح‌شدن است که قبلاً هم مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است، اما تصمیم نهایی بر اساس قانون اقدام متقابل و متناسب به عهده شورای عالی نظارت بر برجام است.

رحیمی ادامه داد: طی این توافقنامه چه بخواهند غنی‌سازی را مشخص و چه وضعیت پولی و بانکی و فروش نفت ما را مشخص کنند، در حوزه‌های مختلفی که مرتبط با مسائل هسته‌ای و موضوع برجام است قاعدتاً در شورای عالی نظارت بر برجام تعیین تکلیف می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن محکومیت نقض عهد آمریکا و خروج آن از برجام خاطرنشان کرد: بی‌اعتباری و روسیاهی آمریکا در پی خروج ترامپ از برجام بیشتر برای جهانیان اثبات شد، به ویژه در حوزه‌های سیاسی و حقوقی، هم افکار عمومی دنیا و هم شرکای خود آمریکا با یک تردید بزرگ مواجه شدند که آمریکا به هیچ وجه نه در حوزه سیاسی و نه حوزه حقوقی قابل اعتماد نیست که پیمان‌های چند جانبه را به راحتی رها و نقض می‌کند و از آن خارج می‌شود، از جمله پیمان پاریس و برجام که توافقنامه‌ای چندجانبه بود.

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: برجام آمریکا شورای رحیمی مجلس وضعیت قاعدتا حقوقی نظارت اسلامی تعیین تکلیف روسیاهی توافقنامه عنوان همچنین بی اعتباری گفت وگو سیاسی حوزه های مختلفی بیشتر می کند تهران فراکسیون نماینده مواجه تردید عمومی افکار جهانیان اکنون اثبات موضوع شرکای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۲۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • نام ۵ مشتری جدید سردار؛ تردید رم برای آزمون
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • آخرین وضعیت اورونوف برای همراهی پرسپوليس
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • اینجا آمریکاست و آنهایی که در سمت درست تاریخ ایستاده‌اند
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • دانشجویان در آمریکا و اروپا بیداری افکار عمومی را رقم زدند
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!