Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@20:43:31 GMT

نخستین ماسک نانو در همدان به خط تولید رسید

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۸۲۰۸۵

نخستین ماسک نانو در همدان به خط تولید رسید

سعید بشیریان روز چهارشنبه در نخستین کنگره نانو فناوری در علوم سلامت بیان کرد: این ماسک ها دارای قدرت فیلتراسیون بالاتر از ماسک های معمولی بوده و از نظر تنفسی وضعیت راحت تری دارد.
وی با بیان اینکه ارزان بودن از دیگر ویژگی های این ماسک است بیان کرد: یکی از ویژگی ها نانو پایین آوردن هزینه تمام شده است.
رئیس کنگره نانو فناوری در علوم سلامت همدان گفت: وضعیت کشور و استان همدان در زمینه پژوهش نانو خوب است اما در زمینه فناوری نانو و استفاده از پژوهش ها موفق نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بشیریان با بیان اینکه خام فروشی نانو در حال انجام است افزود: اساتید مقالات خود در زمینه نانو به راحتی منتشر کرده و دیگران از آن استفاده می کنند.
وی گفت: نانو فناوری یک رویکرد جدید در تمام علوم است که در چند دهه اخیر مورد توجه تمامی علوم به ویژه علوم سلامت و پزشکی قرار گرفته است.
رئیس کنگره نانو فناوری در علوم سلامت همدان معتقد است: آینده علوم به ویژه در حوزه سلامت به نانو فناوری گره خورده است.
بشیریان افزود: 200 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال که از این تعداد 120 مقاله پذیرفته شد و این مقالات در قالب سخنرانی در چهار پنل تخصصی به صورت سخنرانی توسط اساتید ارائه می شود.
وی اضافه کرد: این پژوهش ها و مقاله ها بیشتر در زمینه نانو دارو، استفاده از نانو در دندانپزشکی و بهداشت محیط است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: 125 طرح تحقیقاتی در پنج سال اخیر در زمینه نانو در همدان انجام شده و حدود 170 مقاله در مجلات معتبر چاپ شده است.
بشیریان اضافه کرد: استفاده از نانو فناوری می تواند در پیشگیری و تشخیص زود هنگام بسیاری مشکلات از جمله سرطان و ام اس موثر واقع شود.
وی ادامه داد: همچنین نانو فناوری در بحث درمان نیز می تواند موثر باشد چراکه رویکردهای جدید درمان مبتنی بر نانو است.
کنگره نانو فناوری به مدت 2 روز با حضور اساتید و دانشجویان رشته های مختلف پزشکی به ویژه دانشجویان فعال در رشته نانو فناوری در همدان حال برگزاری است.
7526/2087
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 تحقیقات و فناوری دارو دانشگاه علوم پزشکی سرطان ماسک موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۲۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • نخستین دوره مربیگری سطح یک اسکواش در همدان برگزار می‌شود
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»