Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@12:56:53 GMT

ریشه کنی بیسوادی باید از آموزش ابتدایی آغاز شود

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۸۳۳۳۷

ریشه کنی بیسوادی باید از آموزش ابتدایی آغاز شود

علی باقرزاده عصر سه شنبه در گردهمایی معاونان نهضت سوادآموزی کشور در مشهد افزود: اجباری و فراگیر کردن آموزش در دوران ابتدایی از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید به این مهم توجه ویژه شود.
وی ادامه داد: نرخ بازگشت سرمایه گذاری در نیروی انسانی با افزایش سن رابطه معکوس دارد. سوادآموزی اقدام و روندی بسیار پرهزینه است و دلیل آن هم از دست دادن فرصتهای یادگیری در افراد است می باشد که با افزایش سن باید با هزینه های فراوان یادگیری محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: بیش از20 درصد موفقیت افراد در یادگیری در سختکوشی خلاصه شده است. هشت درصد موفقیتها به مطالعه مداوم و 1.2 درصد به بکارگیری توانمندیها و خطرپذیری افراد ارتباط دارد بنابراین صرفا مطالعه و توانمندی در سوادآموزی نقش موثر را ندارند.
وی یادگیری را نیازمند انگیزه ذکر و بیان کرد: یادگیری فعال کیفیت فراگیری را افزایش می دهد و روند یادگیری زمانی موثر و عمیق است که با تمام وجود فرد، یک مفهوم دریافت شود.
او همچنین گفت: اقتصاد با موقعیت دانش آموزان در کشورهای پیشرفته ارتباط نزدیکی دارد و این ارتباط به دلیل فراهم شدن فرصتهای یادگیری متنوعتر و با کیفیت تر نسبت به سایرین است.
وی افزود: برای ایجاد تحول در نظام آموزشی باید در فرصتهای یادگیری تحول ایجاد شود. اینکه در قالب مراکز آموزشی و مدارس چه چیزی باید یاد داده شود توسط سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به خوبی در قالب راهبردهای آموزشی مشخص شده است. باید به سند تحول بنیادین بطور کامل عمل کرد تا اهداف مورد نظر آن محقق شود.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی ادامه داد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز راهبردهای متعددی برای توسعه باسوادی تعیین کرده که شامل توسعه آموزش دوره پیش دبستانی، تاکید بر آموزشهای پایه، عمق بخشی به یادگیری و تبدیل معلم کارمند به معلم راهبر است.
وی همچنین به وضعیت خوب سوادآموزی در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: در گروه سنی 10 تا 19 سال میزان باسوادی در این استان 98.8 است. هم اکنون حدود 11 هزار بیسواد مطلق در خراسان رضوی وجود دارند. در افراد 10 تا 29 ساله که جمعیت مولد محسوب می شوند میزان با سوادی 91.8 درصد است و در سنین 15 تا 24 سال نیز با سوادی 98.2 درصد و به معنای وجود 16 هزار و 600 نفر بیسواد در این استان است.
گردهمایی معاونان نهضت سوادآموزی کشور به مدت دو روز در مشهد ادامه دارد.
7496/1858
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 آموزش و پرورش بیسوادی خراسان رضوی سرمایه گذاری مشهد موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۳۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،ایرج دست نشان مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در مراسمی که بمناسبت ۷ اردیبهشت روز ملی ایمنی حمل ونقل و آموزش نکات ایمنی ترافیک وعبور و مرور بین دانش آموزان مدارس حاشیه راه‌های ارومیه برگزار شد، افزود: در مراسم امروز ۱۳مدرسه و ۵۰۰ دانش آموز دختر و پسر حضور دارند که از آموزش‌های لازم ایمنی و ترافیکی بهره مند می‌شوند.   وی با اشاره به اینکه هدف از همایش ایمنیِ ترافیک دانش آموزان را افزایش حساسیت‌ها به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و ارتقا فرهنگ ترافیکی است، تصریح کرد: در مجموع ۲۸مدرسه در سطح استان آذربایجان غربی زیر پوشش طرح آموزش و ایمنی سازی مدارس حاشیه راه‌ها قرار گرفتند چراکه یکی از اقدامات مهم و تاثیرگذار برای کاهش میزان تلفات و آمار تصادفات رانندگی، نهادینه کردن موضوع ایمنی و فرهنگ ترافیکی و آموزش دانش آموزان حاشیه راه‌ها است.   مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی یاد آور شد: در قالب اجرای این طرح اقلام کمک آموزشی از جمله کیف، دفتر و لوازم التحریر، تجهیزات ایمنی، کتابچه‌های آموزشی در بین دانش آموزان توزیع و در کنار ان با بهره مندی از شیوه‌هایی همچون نمایش کودک و با بهره مندی از ابزار‌های کودک پسند مفاهیم مربوطه اموزش داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم
  • صحرایی: روزانه ۸ مدرسه در کشور ساخته می‌شود
  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال