Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از اردبیل، سیدمحمدرضا موالی‌زاده، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، روزگذشته 23 اردیبهشت ماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل تصریح کرد: اقدامات ارزشمندی در شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل صورت گرفته است و هم از حیث شکل، تشکیل منظم جلسات، حضور منظم اعضاء و هم از حیث مصوبات و محتوا، یک مجلس استانی غنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: ما در دوره جدید در ابتدای کار، در ارتباط با نحوه کارکرد شورای فرهنگ عمومی که یک ظرفیت 10 هزار نفری را در کل کشور شکل می‌دهد و قابل اعتناست یک آسیب‌شناسی انجام دادیم؛ شورای فرهنگ عمومی اگر از حیث برنامه‌ها، محتوا و نظم و هماهنگی بتواند قدم‌های مؤثری بردارد این امیدواری وجود دارد که بتواند در گستره کشور، مؤثر واقع شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به آسیب‌شناسی که در شورای فرهنگ عمومی صورت گرفته است، افزود: هر جلسه فرهنگی، الزاما فرهنگ عمومی نیست ولی هر جلسه فرهنگ عمومی، یک جلسه فرهنگی است و شورای فرهنگ عمومی، فصل مشترک باورها و رفتارهای آحاد یک جامعه است و رفتارهای قابل پیش بینی در یک جامعه را فرهنگ عمومی می‌گوییم، به عنوان مثال با فرا رسیدن عید نوروز و یا ماه محرم، می‌توانیم پیش‌بینی کنیم که مردم ایران چه مناسباتی و چه رفتارهایی از خود، بروز می‌دهند، یا اگر بحث انتخابات را در نظر بگیریم کاملا روشن است بعد از انقلاب اسلامی، مشارکت آحاد مردم در تعیین سرنوشت اجتماعی و سیاسی خودشان جزئی از فرهنگ عمومی کشور شده است.
موالی‌زاده با اشاره به اینکه اردبیل ریشه در تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران اسلامی داشته و نقش مؤثری در هویت بخشیدن به ایران اسلامی دارد، گفت: نقش بی بدیل این استان در تاریخ ایران، کاملا مشخص است و یک نقش اثرگذار و استثنایی است، دو اتفاق مهم در تاریخ ایران رخ داده که خاستگاهش اردبیل بوده است یکی اینکه ما مفتخر شدیم مذهب رسمی کشور، مذهب شیعه و اهل بیت(ع) شد و دوم اینکه انسجامی داده شد و یک شاکله‌ای به نام ایران و هویت ایران شکل گرفت که اینها کارهای کوچکی نیست و خاستگاهش اردبیل است.

وی تصریح کرد: روز بزرگداشت شیخ صفی‌الدین اردبیلی و استاد سلیم مؤذن‌زاده به عنوان مصوبه در شورای فرهنگ عمومی کشور تصویب شده است که امیدواریم در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز به نتیجه برسد و مصوب شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور اظهار کرد: در شورای فرهنگ عمومی کشور، برنامه‌ای تدوین شده و سرفصل‌های جدید مشخص شده است و رویکرد جدید شورای فرهنگ عمومی یک رویکرد اجرایی، میدانی و عملیاتی است یعنی تلاش شده که از بحث‌های صرف نظری فاصله گرفته و به سمت بحث‌های عملی سوق پیدا کنیم آنچه که با زندگی روزمره مردم در ارتباط است.
موالی‌زاده با اشاره به سرفصل‌های شورای فرهنگ عمومی بیان کرد: نخستین سرفصل، گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی است که مقام معظم رهبری نیز به آن تاکید فرموده‌اند و شورای فرهنگ عمومی در این رابطه سه برنامه را تعریف کرده است؛ برنامه ترویج فرهنگ کار در کشور، برنامه اصلاح الگوی مصرف و حمایت از کالای ایرانی. سرفصل های بعدی نیز شامل سرمایه اجتماعی، اخلاق عمومی، زنان و خانواده، بهداشت و سلامت و نشاط اجتماعی، آسیب‌های اجتماعی، دین و فرهنگ، خردورزی، استدلال گرایی، روح ملی و شخصیت میهنی، ایثار و شهادت، جوانان و ظرفیت‌های آنان، مصرف فرهنگی، محیط زیست، معماری و شهرسازی و فضای مجازی است.
وی با برشمردن سرفصل‌ها و ارائه توضیحات در ارتباط با سرفصل‌ها افزود: اگر در شورای فرهنگ عمومی به خوبی برنامه‌ریزی کنیم به طور قطع منشأ اثر خواهد بود و سبب بالندگی فرهنگ عمومی می‌شود چرا که بسیاری از مؤلفه‌های ما بسیار ارزشمند است و باید به اصل بهره‌وری توجه داشته باشیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فرهنگی اردبیل شیخ صفی موذن زاده قران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۹۹۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژه برنامه‌های دهه کرامت در استان ایلام برگزار می‌شود

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام گفت: ویژه برنامه‌های دهه کرامت از بیست‌ویکم تا سی‌ویکم اردیبهشت‌ در استان ایلام برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام، حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور اظهار کرد: ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه با انگیزه و عواطف مذهبی و فرهنگ‌سازی برای تعظیم شعائر الهی در دهه کرامت از رویکردهای محوری اجرای برنامه‌ها خواهد بود.

وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت نخبگان، تبیین ارزش‌های معنوی، نشر فرهنگ رضوی و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف از دیگر اهداف برگزاری برنامه‌های دهه کرامت است، افزود: یکپارچگی و هماهنگی میان دستگاه‌های عضو ستاد دهه کرامت در راستای تحقق اجرای برنامه‌ها اهمیت زیادی دارد.

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ایلام خاطرنشان کرد: راهپیمایی مردم استان در راستای حمایت از طرح نور نیروی انتظامی و فرهنگ حجاب و عفاف، روز جمعه بیست‌ویکم اردیبهشت مصادف با نخستین روز دهه کرامت و پس از نماز جمعه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام چراغی‌پور گفت: ویژه برنامه‌های دهه کرامت از بیست‌ویکم تا سی‌ویکم اردیبهشت در استان ایلام برگزار خواهد شد.

کد خبر 748677

دیگر خبرها

  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»
  • برگزاری برنامه های تبیینی اندیشه شهید مطهری در هفته معلم
  • ویژه برنامه‌های دهه کرامت در استان ایلام برگزار می‌شود
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران
  • عملیات «وعده صادق» سایه جنگ را از کشور دور کرد
  • بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی