Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-28@21:43:26 GMT

راه شناسایی کرم ضد آفتاب تقلبی از اصل!

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۲۳۹۶۵

راه شناسایی کرم ضد آفتاب تقلبی از اصل!

رکنا: رکم ضدآفتاب تقلبی ممکن است در برابر نور خورشید از پوست صورت هیچ محافظتی نکند.

بسیاری ازبرند‌های محصولات آرایشی بهداشتی مشهور دنیا با ادعای محافظت کامل از پوست تقلب‌هایی در فرمول محصولات پرطرفدار خود دارند.

 گروهی از متخصصان با آزمایش برروی تعدادی از ضد آفتاب‌ها با SPF‌های متفاوت، ساخت شرکت‌های مشهور آرایشی بهداشتی دریافتند، برخلاف تبلیغات و حتی نوشته‌های روی بدنه کرم، این محصولات میزان SPF کمتری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان این نتیجه‌ها را با آزمایش بر روی بیش از ۷۳ نشان تجاری مشهور به دست آورده اند؛ میزان SFP موجود در کر‌م ها کمتر از نیمی از میزان اعلام شده در بسته بندی بوده است.

ضد آفتاب ماده ای ضروری برای قرار گرفتن درمعرض تابش نور خورشید به ویژه در فصل‌های گرم سال است و پزشکان استفاده از آن را به تمام گروه‌های سنی توصیه می‌کنند؛ حتی ضد آفتاب‌هایی مخصوص کودکان وجود دارد که در زمان مسافرت به سواحل دریا لازم است والدین برای پوست کودک از آن استفاده کنند.

در بیشتر کرم‌های ضد آفتاب از دو ماده دی اکسید تیتانیوم و دی اکسید روی استفاده می‌شود که لایه‌ای سفید رنگ برروی پوست ایجاد می‌کنند و درمواقع این مواد محافظ در برابر نور خورشید به شکل موقت هستند.

میزان کم SPF در برخی محصولات مشهور می‌تواند خطری جدی برای برخی بیماران مبتلا به بیماری هایی چون سرطان پوست، ملانوما، افراد مبتلا به آلرژی به نور خورشید، مبتلایان به پسویازیس و بیماری‌هایی از این دست باشد.

افراد معمولاً به میزان کم از این محصول استفاده می‌کنند، درصورتی که باید حدود یک ربع قبل از خروج از منزل پوست بدن و صورت خود را به کرم آغشته کنند تا اثرگذاری آن انجام شود و سپس ازخانه خارج و درمعرض تماس با نور خورشید قرار بگیرند.

سرطان پوست یکی از بیماری‌های شایع در دنیای کنونی است و سبب مرگ هزاران نفر درسال می‌شود البته برخی از نژاد‌ها مانند افرادی که موی قرمز یا پوست کک و مکی دارند، نسبت به سرطان پوست آسیب پذیرترهستند .

سیاه پوستان و افراد سبزه به دلیل بالا بودن میزان ملانین، کمتر به سرطان پوست مبتلا می‌شوند، درحالی که سفید پوستان بیشترین گروه در معرض خطر هستند.

کرم ضد آفتاب استاندارد باید دارای قدرت محافظت در برابر هر دو اشعه UVA و UVB خورشید را داشته باشد؛ با وجود اینکه بیشتر نشان‌های تجاری استاندارد‌های خود را از سازمان FDA دریافت می‌کنند، اما مجبور به ارائه محصولات خود به این سازمان نیستند، همچنین حتی برترین محصولات از نشان‌های تجاری مشهور در دنیا تنها دو ساعت قابلیت محافظت دربرابر نور خورشید دارند و افراد برای حفظ سلامت پوست خود باید به شکل منظم استفاده از این محصول را تجدید کنند.

اکتفا کردن تنها به کرم ضد آفتاب کافی نیست و کارشناسان توصیه می‌کنند افراد از کلاه، لباس مناسب و عینک آفتابی استفاده کنند.

معاینه دقیق و روزانه پوست بدن، همچنین استفاده از آینه برای بررسی جوش یا توده‌های موجود در پشت شانه یا زانو‌ها هم می‌تواند سبب کاهش شناسایی دیرهنگام بیماری و افزایش امید به زندگی در افراد شود.

 

 

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت مهم ترین های 24 ساعت مسافرت سرطان منزل سلامت پوست نور خورشید گروهی شناسایی تقلبی کرم ضد آفتاب عکس مرد روزنامه اعدام قتل فیلم قاتل دختر تجاوز ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۳۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟

شاید تا به حال پیش آمده باشد که از خود بپرسید، چگونه با وجود خورشید که به‌راحتی زمین را روشن می‌کند، فضا تاریک است؟ در واقع چرا فضا با وجود پرشمار ستاره مانند خورشید، همچنان سرد و تاریک است؟ 

چرا با وجود این‌که خورشید زمین را روشن می‌کند، فضا تاریک است؟

به گزارش گجت نیوز، در پاسخی ساده به این سوال باید گفت از آنجایی که نور خورشید در فضا منعکس یا پراکنده نمی‌شود، ما فضا را سیاه می‌بینیم. در واقع در خلا، ذرات و موادی که نور خورشید را پراکنده و منعکس کنند وجود ندارد؛ اما در مورد زمین و با ورود نور خورشید به جو، مولکول‌ها و ذرات جو آن را پراکنده می‌کنند و در نتیجه در طول روز ما آسمان را به رنگ آبی می‌بینیم.

با این وصف، رنگ آبی آسمان حاصل برهم‌کنش نور خورشید با مولکول‌های گاز موجود در جو زمین است؛ پدیده‌ای که به آن پراکندگی رایلی نیز می‌گویند.

از طرفی، رنگ آبی با طول موج کوتاه، بیش از رنگ قرمز در آسمان منتشر می‌شود و به همین دلیل، چشم انسان نور آبی را بیشتر و بهتر تشخیص می‌دهد و همین مسئله سبب می‌شود تا آسمان را به رنگ آبی ببینیم.

همه این‌ها یعنی روشنایی زمین در طول روز حاصل وجود جو است که به انعکاس و پراکنده شدن نور خورشید کمک می‌کند. این در حالی است که فضا یک محیط بی‌نهایت گسترده و وسیع با ذرات و ماده اندک است که قادر به منعکس کردن نور خورشید نیستند. جالب است بدانید در فاصله مدار خورشید تا زمین و در هر ۱۰۰ سانتی‌متر مکعب، تنها یک اتم هیدروژن خنثی وجود دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مسمومیت ۲۹ پزشک با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز | یک پزشک زن فوت کرد و یک پزشک دیگر در کما
  • مسمومیت ۲۹ پزشک با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • تصویری ترسناک از خورشید در آسمان چین؛ چه اتفاقی افتاده؟
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • دستگیری ۲۲ نفر از اعضای یک شرکت هرمی در نوشهر
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر