Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم گفت: شرط سنی برای جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه‌های دولتی تعیین شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد رضا رضوان طلب رئیس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم با اشاره به شرط سنی برای جذب هیات علمی در دانشگاه‌ها گفت: در دانشگاه‌های دولتی، شرط سنی برای جذب، سن استخدام است، متقاضیان جذب هیات علمی اگر مقصد خود را دانشگاه‌های غیردولتی عنوان کنند، شرط سنی ندارند، چون وضعیت آن‌ها استخدام نیست، آن‌ها پیمانی بوده و تابع قانون اداره کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد:، اما اگر فرد متقاضی عضویت در دانشگاه‌های دولتی باشد، برای دانش آموخته مقطع دکتری ۴۰ سال و برای دانش آموختگان فوق لیسانس اگر دانشگاه آن‌ها را پذیرش کند، ۳۰ سال است مگر اینکه افراد سابقه‌ای درجای دیگر داشته باشند که این شرط سنی تغییر کند.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم با اشاره به یک سری معافیت‌هایی که در شرط سنی وجود دارد اشاره کرد و افزود: به عنوان مثال یک سری معافیت‌هایی برای ایثارگران وجود دارد آن‌هایی که مشمول قوانین ایثارگران بند «پ» ماده ۹۰ قانون ششم توسعه شوند، شرط سنی ندارند. غیر از آنها، براساس عملکرد آموزشی و پژوهشی نیز یک سری معافیت‌های محدودی به متقاضیان جذب تعلق می‌گیرد.

وی ادامه داد: به عنوان مثال کسی قبل از اینکه متقاضی عضویت هیات علمی شود، ۵ سال به عنوان حق التدریس در دانشگاهی همکاری کرده و هر ترم حداقل ۱۰ واحد تدریس کرده باشد. مرکز جذب سابقه این افراد را برای هر ترم به اندازه ۶ ماه معافیت سنی لحاظ می‌کند. یعنی کسی که ۵ ترم، سابقه خود را به مرکز جذب ارائه کند و سوابقش توسط مرکز جذب اعتبار سنجی و پذیرفته شود، می‌تواند تا ۴۲ و نیم سال سن داشته باشد یعنی دوسال و نیم برای ۵ ترم وی محسوب می‌شود.

وی درباره شرط سنی اعضای هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: معمولا اساتید دانشگاه دولتی زمانی که بازنشست می‌شدند با سن ۵۰ یا ۶۰ سال در دانشگاه آزاد مشغول فعالیت می‌شدند.

رویکرد دانشگاه آزاد در استخدام استاد
وی ادامه داد: مدیریت جدید دانشگاه آزاد رویکردش این است که از نیرو‌های جوان استفاده کند و قرارداد افرادی را که قبلا به صورت پیمانی جذب این دانشگاه شده بودند را تمدید نکند، تا نیرو‌های جوان جای آن را بگیرند که البته رویکرد خوبی است با مصالح ملی نظام نیز تطبیق دارد.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم افزود: البته باید از تجربیات با سن بالاتر نیز استفاده شود که مکانیزم دیگری در دانشگاه آزاد برای آن پیش بینی شده است. در هر حال این موضوع بر اساس نظر خود دانشگاه آزاد انجام می‌شود و مرکز جذب هیچ دخالتی در آن ندارد.

وی ادامه داد: مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم هیچ نقشی در جذب اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد ندارد و از حدود دوماه گذشته نیز دانشگاه آزاد یک مجوزی از شورای عالی انقلاب فرهنگی دریافت کرده است و هیات عالی جذب این شورا نیز با آن موافقت کرده است تا مرکز جذب جدایی داشته باشند، بنابراین شرط سنی اعضای هیات علمی این دانشگاه توسط خود دانشگاه آزاد مشخص می‌شود.

رضوان طلب افزود: قبلا پرونده اساتید دانشگاه آزاد به مرکز جذب ارائه می‌شد که تمام پرونده اساتید این دانشگاه که حدود ۵ هزار پرونده می‌شد، چه پرونده‌هایی که از گذشته بود و اساتید استخدام شده بودند و چه پرونده‌هایی که جدیدا ارائه شده و در دست رسیدگی بود همه را به دانشگاه آزاد اسلامی بازگرداندیم و دخالتی در جذب دانشگاه آزاد و تعیین شرط سنی برای اعضای هیات علمی این دانشگاه را نداریم. منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم جذب نیرو دانشگاه های دولتی هیات علمی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۵۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ دکتر علی امیدی کارشناس روابط بین الملل و عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان گفت: این اعتراض شکل گرفته در دانشگا‌های اروپا و آمریکا و استرالیا نشان دهنده وجدان بیدار جهانیان است.
دکتر حسین مسعود نیا کارشناس جامعه شناسی سیاسی و عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان هم معتقد است طوفان القصی شکست بزرگی برای اسرائیل بود و ناکارآمدی این کشور در امنیت نظامی و امنیتی را نشان داد.
وی گفت :گسترش جنک در جهان راه فرار نتانیاهو بود که با پاسخ ایران روبرو شد.

این استاد دانشگاه افزود: هم اکنون در سایه سانسور‌های شدید خبری و بافعالیت رسانه‌های حق جو افکار عمومی جهان در سطح نخبگان بیدار شده و بزود در جاموامع گسترش می‌یابد.
دکتر قدرت الله خسرو شاهی حقوقدان و عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان هم گفت ایران در عملیات وعده صادق به جهانیان نشان داد که اسرائیل شکست پذیر است.
وی گفت دفاع همه جانبه دولت‌های غربی از لابی صهیونیست سبب گسترش اعتراض در جوامع شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین
  • در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!