Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت در این نشست که حسن روستا رییس هیات مدیره، علی رضا لگزایی عضو هیات مدیره و قائم مقام مدیرعامل، مرتضی نجف و بهمن اسکندری معاونان مدیرعامل، مرتضی ترک تبریزی و هادی سپانلو مدیران امور و شهریار خلیلی رییس اداره کل بانکداری شخصی و توسعه محصول این بانک نیز حضور داشتند، بانک ملت و مجموعه وزارت نفت را دو شریک استراتژیک خواند و اظهار داشت: نگاه بانک به این مجموعه، کمک به تحقق اهداف دولت و وزارت نفت است و صرفا نگاه سودآوری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر این نکته که بانک ملت آماده حمایت از پروژه های مجموعه وزارت نفت و به ویژه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با هدف ایفای رسالت اجتماعی و استراتژیک خود است، تصریح کرد: همکاری بانک با شرکت پخش، سابقه ای حداقل ۱۵ ساله دارد و یک تعامل دوسویه و برد- برد بین دو مجموعه برقرار است.
به گفته دکتر بیگدلی، بانک ملت با توجه به داشتن امکانات، زیرساخت ها، کارشناسان متخصص و تجارب ارزنده خود آمادگی دارد تا در ادامه مسیر توسعه شرکت پخش فرآورده های نفتی نیز در خدمت این مجموعه باشد و با تامین سخت افزارها و نرم افزارهای لازم و پشتیبانی قوی، به اجرایی شدن پروژه های این شرکت کمک کند.
مهندس موسوی خواه، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران هم در سخنانی با قدردانی از همکاری بیش از ۱۵ ساله بانک ملت با این شرکت، نقش این بانک را در هوشمندسازی توزیع سوخت بسیار پررنگ خواند و اظهار داشت: در این پروژه، بانک ملت بهترین زیرساخت های آی تی را فراهم کرد به گونه ای که در آن برهه، هیچ بانکی نتوانست با بانک ملت رقابت کند.
وی بانک ملت را یک بانک به بلوغ رسیده خواند و افزود: این بانک همیشه به تولید داخلی توجه داشته و در این زمینه، یک بانک خوشنام است.
مهندس موسوی خواه، پیشنهاد مشارکت در سرمایه گذاری های جدید شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران را به بانک ملت ارائه کرد و گفت: یک طرف تمامی بسترهای بانکی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران به این بانک برمی گردد و شرکت پخش آماده مشارکت با بانک در پروژه های آتی خود است.
وی در پاسخ به برخی شائبه ها در زمینه تاخیر در واریز وجوه سوخت جایگاه داران هم اظهار داشت: بانک ملت در وجوه جایگاه داران، حتی یک ریال نیز دخل و تصرف ندارد و هرآنچه رخ داده وفق مقررات بانک مرکزی بوده است که بانک ها ملزم به رعایت آن هستند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در عین حال تاکید کرد که باید راهکاری برای برون رفت از این وضعیت پیدا کنیم تا امنیت خاطر برای جایگاه داران نیز فراهم شود.
وی در پایان این نشست، از بانک ملت به ویژه دست اندرکاران شعبه مستقل مرکزی به دلیل همکاری مطلوب با این شرکت سپاسگزاری کرد.
مدیرعامل بانک ملت هم در این جلسه دستور داد تا پیشنهادات همکاری مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران بررسی و برای اجرایی شدن آن راهکارهای لازم فراهم شود تا همکاری دو مجموعه، بیش از پیش تقویت شود.
در این نشست، پیشنهادات جدید بانک ملت برای تقویت همکاری های فی مابین نیز به مهندس موسوی خواه، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران ارائه شد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۷۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه بررسی آخرین وضعیت شرکت‌های تعاونی روستایی بخش مرکزی به ریاست بخشدار مرکزی همدان و با حضور مدیر تعاون روستایی شهرستان، مدیران عامل شرکت‌های تعاونی، رئیس شورای اسلامی بخش و دهیاران روستاهای مرتبط برگزار شد.

بخشدار مرکزی همدان در این جلسه اظهار داشت: تعاونی‌های روستایی با سابقه طولانی و با مشارکت مستقیم مردم در بخش‌های مختلف روستایی فعالیت دارند که می‌طلبد مدیران عامل تعاونی‌ها با همکاری اداره تعاون روستایی شهرستان و اتحادیه مربوطه به صورت برنامه محور و با استفاده از ظرفیت‌های موجود هر منطقه و روستاهای مربوطه در راستای تحقق شعار سال برنامه و طرح تهیه و ارائه نمایند و شوراهای اسلامی و دهیاران نیز نهایت همکاری و تعامل را در این خصوص داشته باشند.

محمدحسن دهبانی افزود: در سطح بخش مرکزی تعداد ١٣ شرکت تعاونی به ثبت رسیده که در حال حاضر تعداد ٨ شرکت فعال و ۵ شرکت غیر فعال است.

وی یادآور شد: اداره تعاون روستایی باید با تشکیل کمیته‌ای ویژه مباحث مربوط به شرکت‌های غیر فعال را پیگیری کند تل در آینده نزدیک فعال شوند.

دهبانی خاطرنشان کرد: مدیران شرکت‌های تعاونی باید به سمت بروزرسانی اساسنامه و برنامه‌های خود حرکت کنند و با توجه به ماهیت عملکردی و حوزه فعالیت، در برگزاری تمامی برنامه‌ها و مراسم‌های روستایی حضوری فعال داشته باشند.

در این جلسه مدیران عامل شرکت‌ها گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های پیش بینی شده برای سال ١۴٠٣ را ارائه دادند.

کد خبر 6089321

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان