Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور، گفت: خسارات سوختگی بوته‌های چای بر اثر سرمازدگی زیاد بوده اما، خوشبختانه ۹۰ درصد از باغات چای تحت پوشش بیمه هستند.

اقتصادآنلاین - سپیده قاسمی؛ محمدصادق حسنی با بیان اینکه از 42 هزار چایکار 38 هزار نفر اقدام به بیمه باغات خود کرده‌اند، افزود: با همت صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور و کمک اتحادیه چایکاران، سال گذشته بیشتر چایکاران اقدام به بیمه باغات خود کرده‌اند و تنها تعداد معدودی از آن‌ها بدون بیمه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هم اکنون میزان خسارات توسط دستگاه‌های مربوطه بررسی، کارشناسی و آماده ارائه به مراجع برای پرداخت است.

به گفته حسنی در صورت شرایط مساعدت آب و هوایی هر ساله در بهار 3 تا 4 چین انجام می‌شود که باغات خسارت دیده یک چین عقب افتاده اند.

وی میزان برگ سبز چای خریداری شده تا امروز را 36 هزار و 656 تن عنوان کرد و گفت: 81 درصد برگ سبز خریداری شده درجه یک و 19 درصد آن درجه دو است.

حسنی میزان تولید چای خشک را نیز هشت هزار و 240 تن عنوان کرد.

وی با اشاره به انجام عملیات به زراعی در باغات چای در سه سال گذشته، اظهار کرد: خوشبختانه انجام عملیات به زراعی در بیشتر باغات چای و همچنین تجهیز حدود 50 کارخانه چای به ماشین آلات روز، مصرف سوخت گاز به جای گازوئیل و به کارگیری کارشناسان موجب شده کیفیت چای تولیدی افزایش پیدا کند و رضایت کامل از تولیدات داشته باشیم.

حسنی بخشی از افت کیفیت در تعداد معدوی از باغات چای را هم‌زمانی برداشت چای و کشت برنج دانست که فرصت رسیدگی به باغات چای را از آن‌ها گرفته است.

عضو هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور تاکید کرد: با مساعد شدن شرایط آب و هوایی بوته‌های آسیب دیده در باغات چای در حال جوانه زدن هستند و به نظر می‌رسد 10 تا 15 روز آینده آماده برداشت باشند.

وی در پایان توجه به درخواست مصرف چای داخلی در دستگاه‌ها اجرای و ارگان‌های دولتی را کمک بزرگی به کشاورزان چایکار دانست و گفت: سندیکای کارخانه‌های چای آماده همکاری در زمینه مشاوره، نظارت و تامین چای با کیفیت و قیمت مناسب برای دستگاه‌های اجرای و ارگان‌های دولتی است تا به صنعت چای کشور جان تازه داده شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چای کارشناسی چین گاز برنج صنعت شرایط آب و هوایی چای کشاورزی بیمه محصولات کشاورزی سرمازدگی چایکاران باغات چای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۳۳۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد

 مجتبی خاشی مدیر جهاد کشاورزی خاش، گفت: در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری به اقلیم منطقه، توسعه باغات گل محمدی در برنامه کاری این مدیریت قرار گرفته و در سال گذشته چهار هکتار باغ جدید گل محمدی احداث و  سطح زیر کشت گل محمدی شهرستان به ۱۱ هکتار افزایش یافت.

مجتبی خاشی افزود: پیش بینی شده امسال ۱۱ تن گل محمدی از سطح باغات شهرستان خاش برداشت شود.

وی تصریح کرد گل محمدی پس از فرآوری در منطقه به صورت گلاب و گل خشک شده به بازار عرضه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • برنامه‌های گرامیداشت روز و هفته شیراز اعلام شد
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور
  • ریه‌های محلات نفس تازه می‌کنند؟
  • تولید برگ سبز چای به ۱۴۵ هزارتن می رسد
  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود
  • آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد