Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار محمد شرفی امروز در گرگان در حاشیه نشست عمومی فرماندهان و مدیران اجرایی انتظامی گلستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان افزود: در قالب این سند، پرونده ها به صورت الکترونیکی مبادله می شود که نتیجه آن، افزایش سرعت رسیدگی همراه با دقت بیشتر و هزینه کمتر است.

سردار شرفی، صرفه جویی در منابع انسانی را از مزایای دیگر اجرای این سند برشمرد و گفت: از نیروی انسانی فارغ شده می توان برای انجام به موقع ماموریت های اصلی بهره برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رعایت حقوق شهروندی را از تکالیف پلیس و از موارد تاکید شده در سند تحول کلانتری ها و پاسگاه ها اعلام کرد و افزود: اجرایی شدن این سند، رضایتمندی بیشتر شهروندان را به دنبال خواهد داشت.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا در ادامه، مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همینطور مبارزه با موادمخدر را از اولویت های کاری نیروی انتظامی خواند و تاکید کرد: پلیس همواره از ظرفیت مشارکت مردم بهره می برد.

سردار شرفی گفت: میانگین تعداد پرونده ها در کشور به ازای هر یکصد هزار نفر ، 10 هزار پرونده است.

وی افزود: در استان گلستان اما، تعداد تشکیل پرونده به ازای هر یکصد هزار نفر ، 480 پرونده است که آمار مطلوبی است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: پلیس نیروی انتظامی سند تحول پاسگاه کلانتری خدمات الکترونیکی حقوق شهروندی گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۶۳۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس پلیس پیشگیری فراجا گفت: تعداد کلانتری‌های موجود نسبت به تعدادی که طبق قانون باید باشد کم است و این کمبود در تهران بیشتر به چشم می‌خورد، اما در تلاش هستیم تا بتوانیم با کمک سایر دستگاه‌ها این کمبود‌ها را جبران کنیم.

سردار علی مویدی، رئیس پلیس پیشگیری فراجا اظهار کرد: ابزار و الزامات کافی برای رصد کردن نوع ماموریت و نوع خطا و کم‌کاری همکاران وجود دارد.

او با بیان اینکه در مجموعه پلیس پیشگیری تلاش داریم تا خدمات با کیفیت بهتری انجام شود، گفت: همچنین برای زودتر به صحنه رسیدن پلیس ۱۱۰ هم برنامه‌های ویژه‌ای داریم تا باعث رضایت شهروندان هم شود.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا تاکید کرد: یکی از اولویت‌های اصلی ما در سال ۱۴۰۳، دیجیتالی شدن کلانتری‌ها است.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا با اشاره به کمبود کلانتری در کشور گفت: تعداد کلانتری‌های موجود نسبت به تعدادی که طبق قانون باید باشد، کم است و این کمبود در تهران بیشتر به چشم می‌خورد، اما در تلاش هستیم تا بتوانیم با کمک سایر دستگاه‌ها این کمبود‌ها را جبران کنیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • سرقت ۳۰۰ میلیارد ریال طلا در البرز/ سارقان دستگیر شدند
  • امنیت و زیبایی بصری ماحصل روشنایی معابر قشم
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • سخنان مهم سردار رادان درباره جزئیات اجرای طرح جدید حجاب
  • سخنان سردار رادان درباره اجرای طرح حجاب «نور»/ «چشم مردم وقتی به بی‌حیایی عادت کند، آرام آرام غیرت گرفته می شود»
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه