Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو - ایرنا - وزیر مشاور در امور خارجه هند در دیدار با 'پاک چون' وزیر خارجه کره شمالی در 'پیونگ یانگ' درباره همکاری کره شمالی با پاکستان در عرصه فعالیت های هسته ای، ابراز نگرانی کرد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روزنامه 'اشین ایج'، 'وی کی سینگ' اولین مقام هندی در این سمت است که پس از بیست سال به کره شمالی سفر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سفر کی سینگ که به دنبال بهبود روابط دو کره و همچنین مهیا شدن شرایط برای برگزاری نشست آمریکا و کره شمالی انجام می شود، به معنای تلاش هند برای ارتقا مراودات با این کشور است .
در این دیدار وزیر مشاور در امور خارجه هند، نگرانی کشورش از همکاری بیست ساله هسته ای کره شمالی با پاکستان ابراز کرد.
وزارت خارجه هند نیز در بیانیه ای اعلام کرد که کی سینگ در این سفر بر تهدید گسترش سلاح های هسته ای تاکید کرد و از روابط هسته ای کره شمالی با کشور های همسایه هند ابراز نگرانی کرد.
اما کره شمالی در پاسخ به نگرانی های دهلی نو تاکید کرد که هیچگاه اجازه انجام اقدامی که امنیت هند را تهدید کند، نخواهد داد.
کره شمالی همچنین در خصوص تحولات اخیر در شبه جزیره کره از جمله مذاکرات صلح میان دو کره به کی سینگ توضیح داد.
وزارت خارجه هند در بیانیه خود افزود: سینگ در دیدار با مقامات کره شمالی بر حمایت دهلی نو از اقداماتی که در راستای ایجاد صلح میان کره شمالی و کره جنوبی انجام می شود، تاکید و دو کشور را به انجام اقدامات بیشتر در راستای تحقق صلح دائمی و پیشرفت در شبه جزیره کره دعوت کرد.
بر اساس بیانیه مذکور، دو طرف تصمیم گرفتند تا امکان همکاری در زمینه های مورد علاقه مشترک از جمله آموزش حرفه ای، کشاروزی، دارو و داروهای سنتی را بررسی کنند. دو کشور همچنین توافق کردند به مناسبت 45 سال روابط دیپلماتیک میان هند و کره شمالی، روابط مردمی را از طریق آموزش و تعاملات فرهنگی گسترش دهند.
آمریکا با فشار به هند از این کشور درخواست کرده تا روابط دیپلماتیک خود را با کره شمالی قطع کند، اما دهلی نو اعلام کرده که قطع کامل روابط دیپلماتیک با کره شمالی سازنده نیست و واشنگتن به یک کشور حامی جهت گفت و گو با این کشور احتیاج دارد.
هند از زمان تشکیل کشور کره شمالی و پس از جنگ دو کره در دهه 1950 روابط خود را با پیونگ یانگ حفظ کرده است .
روابط دهلی نو و پیونگ یانگ پس از آنکه پاکستان از برنامه هسته ای کره شمالی در دهه 1990 حمایت کرد، رو به سردی گرایید.
آساق**267**1424**1651

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي هند كره شمالي روابط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۵۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمبابوه عصر امروز در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا با معاون اول رئیس جمهور کشورمان دیدار کرد.  آقای مخبر در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین گفت: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با همه کشور‌ها به خصوص کشورهای دوست براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارز‌های ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز هست، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری‌های دو کشور تهیه و پیگیری شود و همچنین تفاهم نامه‌ها و قرارداد‌های امضاء شده هر چه سریع‌تر به مرحله اجرا برسد. 

کنستانتینیو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و فاصله جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشور‌های غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است، اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

معاون رییس جمهور زیمباوه همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • امیرعبداللهیان بر استمرار همکاری های دو کشور در عرصه های بین المللی تاکید کرد
  • ابراز نگرانی اپوزیسیون از بیداری دانشجویان آمریکایی + فیلم
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود