Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در کارگاه برنامه ریزی راهبردی با تصریح بر تداوم پایش نظام ارزشیابی بر ماندگاری مسئولانی تاکید کرد که در این طرح توفیق رشد داشته باشند.

به گزارش خبرنگار آنا، صبح امروز با حضور دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، کارگاه آموزشی برنامه ریزی راهبردی برای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ویژه اعضای هیات رئیسه و شورای برنامه ریزی راهبردی دانشکده ها و بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در سالن همایش شهید احمدرضا احدی واقع در ساختمان زرگنده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابطحی گفت: « بسیاری از کشورهایی که در جنگ جهانی دوم آسیب دیده بودند با برنامه ریزی و تشکیل برنامه استراتژیک توانستند نه تنها بر مشکلات بوجود آمده غلبه کنند بلکه با رشد چشمگیری به حرکت خود ادامه دهند. ما نیز برای پیشرفت در اهداف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی باید با برنامه مدون و تفکر استراتژیک پیش رویم تا به اهداف غایی خود برسیم.»

ابطحی تصریح کرد: « در برنامه استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران سعی داریم تا با پایش و نظارت بر تداوم اجرای این برنامه به سمت اعتلای سطح آموزشی، پژوهشی و فرهنگی گام های موثری برداریم. یکی از مشکلات عمده ما در اجرای برنامه استراتژیک عدم پایش و نظارت آن می باشد و به همین دلیل است که در بسیاری از مواقع نتیجه مطلوب حاصل نمی شود.»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تاکید بر تکریم دانشجویان گفت: « دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با 27000 دانشجو قدرت تفکر بزرگی در اختیار دارد. تک تک مسئولان موظف هستند تا با ایجاد رابطه مناسب از این نیروهای متفکر و خلاق استفاده کنند و شرایط تعالی سازمان را بوجود آورند.»

وی اظهار کرد: « با علاقه و عشق سازمانی، همفکری، همدلی می توان باعث پیشرفت سازمان شد. ایستایی در شان ما نیست و باید با این تفکر به دانشگاه نسل سوم و چهارم گام برداریم. اتاق و تشکیلات بزرگ باعث پیشرفت نیست. تفکر از کوچکترین واحد سازمانی بیرون می آید و این برنامه قطعا باعث خواهد شد که افراد شایسته شناسایی شده و شرایط پیشرفتشان فراهم شود. یکی از وظایف ما تربیت مدیران جوان است.»

ابطحی با تاکید بر پایش عملکرد مدیران گفت: « بقای مسئولیت تک تک مسئولان اعم از کارشناسان، مسولان و مدیران به پایش و ارزشیابی دوره ای عملکرد آنان بستگی دارد و با تمام قدرت این پایش در تمام سطوح اجرا خواهد شد و مدیرانی ماندگار هستند که توفیقات رشد را داشته باشند.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۹۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است