Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@16:00:56 GMT

حسن گلپايگاني تحت مراقبت پزشکان قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۱۴۵۳۱

حسن گلپايگاني تحت مراقبت پزشکان قرار گرفت

خبرگزاري آريا - موسيقي ما- بيست‌يکمين نشست آواز با بررسي بحث «خودآموختگي در آواز ايراني» و همچنين اجراي هنرمندان موسيقي ايراني در فرهنگسراي ارسباران در حالي برگزار شد که «حسن گلپايگاني» - مهمان اصلي اين برنامه- ساعتي قبل از برگزاري برنامه به اورژانس يکي از بيمارستان‌هاي تهران رفت و تحت مراقبت‌هاي پزشکان قرار گرفت و در غيبتِ او، برنامه با دشواري به اجرا درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتداي اين برنامه «علي انصاري»، آوازي سه‌گاه ارايه داد و در ادامه، يکي از شاگردان برگزيدۀ کلاس‌هاي حسن گلپايگاني - مهدي ستايش‌مهر- که از دزفول آمده بود، آوازي در ابوعطا خواند و علي خرمي با تار او را همراهي کرد.
در ادامه «مرتضي غزنوي» درباره‌ِ «خودآموختگي در آواز ايراني» صحبت و با خودآموختگي در آواز مخالف بود و بر تکرار مداوم رديف آوازي در نزد هنرجو و حتي کسي که به مرحله آوازخواني ارتقا پيدا کرده اعتقاد مبرم داشت.
شيرازي اما توضيح داد که منظورش از خودآموختگي به هيچ عنوان دوري از رديف موسيقي آوازي نيست. بلکه اساساً خودآموختگي را مختص بعد از تکميل رديف مي‌داند و شامل بهره‌مندي از تکنوازي استاداني همچون جليل شهناز، مرتضي محجوبي و حسن کسايي به همراه آثار استادان بزرگ آواز و مشخصاً قدما و برخي خوانندگان راديو در سال‌هاي دور مي‌داند که هنرجو مي‌بايست مطالب مهم و دقايق و ظرايفي را از روي آثار اين بزرگان به کارش بيفزايد.
در ميانه بحث نيز علي رستميان آوازخوان و مدرس پيشکسوت آواز وارد بحث شد و گفت: «با اين توضيح به نظر مي‌رسد هر دو شما در يک نکته تفاهم داريد و در واقع مي‌خواهيد يک حرف واحد را بيان کنيد. غزنوي اما همچنان بر تکرار چندين و چندبارۀ رديف به ويژه روايت استاد عبدالله دوامي در نزد هنرجو در طي ساليان متمادي تأکيد کرد. اين بحث با ارائه چند ديدگاه ديگر توسط حاضران در پنل ادامه يافت.»‌
در ادامه مسيح سام خانيان (آوازخوان) به همراه عليرضا اميدي (تارنواز)، فرشيد فرهمند (ويولون) و ميلاد حيدري (تمبک) روي صحنه آمدند. اين خواننده آوازش را در ابوعطا خواند و تصنيفي را هم پايان‌بخش اجرايش قرار داد. سپس نوبت به اجراي گروه هگمتانه رسيد که از شهر همدان به نشست آيين آواز آمده بود. نوين خوش نوا خواننده و نوازنده عود، به همراه محمد ثابت راد (سرپرست گروه و تارنواز)، بهروز محمدي (ويولون) و حميد زارعي (تمبک) ارائه کنندگان اين اجرا بودند.
خوش نوا آوازش را در بيات ترک خواند در ادامه گوشه‌هاي دوگاه و حصار را عرضه کرد. دو تصنيف نيز که يکي در بيات ترک و ديگري در دستگاه شور اجرا شد از بخش‌هاي مختلف برنامه گروه هگمتانه بودند. امير مداح (خواننده) و حسن علي نژاد (سه تار نواز) اعضاي گروه بعدي بودند که به طور ناگهاني و در خلال برنامه جايگزين حسن گلپايگاني شدند. مداح از خوانندگان قديمي راديو و تلويزيون آوازش را در چهارپاره ابوعطا ارائه کرد و تصنيفي ساخته خودش هم پايان بحش اين اجرا بود.
در پايان عليرضا معيني مجري برنامه اعلام کرد که بيست و دومين نشست آيين آواز از ساعت 18 سه‌شنبه 29 خرداد در فرهنگسراي ارسباران برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۴۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند

ایسنا/البرز مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج از تحمل کیفر ۲۷۴ زندانی با استفاده از مراقبت الکترونیکی در خارج از این زندان خبر داد.

به گزارش ایسنا، اله کرم عزیزی روز شنبه هشتم اردیبهشت اظهار کرد: این افراد در اجرای سیاست‌های قضایی مبنی بر کاهش جمعیت کیفری و با هدف بازسازی شخصیت زندانیان از طریق اعمال طرح نظارت و مراقبت الکترونیکی محکومیت خود را در کنار خانواده سپری می‌کنند.

وی ادامه داد: تایید حسن اخلاق، رفتار، رعایت قوانین و مقررات زندان توسط زندانیان از موارد اعلام شده به مراجع قانونی و اعلام موافقت آنان برای برخورداری واجدین شرایط از تسهیلات سامانه های نظارت و مراقبت الکترونیکی است.

عزیزی بیان کرد: استفاده از پابندهای الکترونیکی برای زندانیان این امکان را به آنان می‌دهد تا علاوه بر سپری نمودن طول مدت محکومیت خود در کنار خانواده بتوانند با حضور در محل کار خود امرار معاش نمایند.

مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج با اشاره به اینکه با استفاده از این سامانه، به جای اینکه شخص دوران محکومیت خود را در زندان سپری کند می‌تواند در جامعه و در کنار خانواده خود باشد، یادآورشد: تنها محدودیت‌های تردد، پیش‌بینی شده، فعالیت در یک محدوده جغرافیایی خاص است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • روایتی از هنرآفرینی هنرمندان نصف‌جهان در قطب عاشقی عالم، «کعبه»
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • نیویورک‌تایمز: سیستم پزشکی غزه در آستانه فروپاشی است
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان