Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: آیین افتتاحیه بیست و ششمین نمایشگاه قرآن کریم امروز شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه مصادف با سوم رمضان ساعت ۱۸ با حضور ‏شماری از شخصیت های کشوری و نخبگان قرآنی برگزار و به صورت زنده از شبکه های قرآن و معارف سیما و رادیو قرآن پخش می شود. ‏

به گزارش خبرگزاری شبستان، بیست و ششمین نمایشگاه قرآن با شعار «قرآن؛ چلچراغ هدایت» با همکاری 29 کمیته تخصصی در ‏زمینه های مختلف علمی، محتوایی، هنری، کودکان، زنان و بخش بین الملل فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‎همکاری نهادها و سازمان های مختلف دولتی و مردمی ازجمله 15 وزارتخانه، 32 موسسه مردمی، 16 مرکز دانشگاهی و 15 ‏حوزه علمی و در عین حال حضور 20 موسسه بین المللی قرآنی از 7 کشور از وجود یک هم افزایی ملی و بین المللی در ‏برپایی این رویداد بزرگ قرآنی حکایت دارد.‏

این نمایشگاه در فضایی بالغ بر 50 هزار متر مربع شامل 33 هزار متر در شبستان، 7 هزار متر در نیم طبقه و 10 هزار متر ‏در دو رواق شرقی و غربی مصلی و به صورت همزمان در 176 شهرستان کشور برگزار می شود.‏

برگزاری بیش از 60 نشست تخصصی و نیمه تخصصی، نمایش آثار مستند و فیلم‌های کوتاه و انیمیشن، ارائه ‏جدیدترین دستاوردها و تولیدات هنری با محوریت قرآن و عترت، حضور هنرمندان 60 رشته تجسمی و 150 رشته صنایع ‏دستی، مشارکت 40 موسسه و مرکز حوزوی، اجرای 50 طرح نو از سوی نهادهای مردمی، برگزاری 30 کارگاه آموزشی و ‏‏30 مسابقه حسی و حرکتی برای کودکان و نوجوانان، امکان خرید آنلاین همه محصولات ارائه شده از طریق سامانه ‏الکترونیکی، توزیع 2 میلیارد تومان بن خرید در باشگاه همراهان نمایشگاه، معرفی الگوهای برتر حوزه قرآن و عترت ازجمله ‏نکات حائز اهمیت در برگزاری نمایشگاه امسال است. ‏

همچنین آیین تجلیل از خادمان قرآنی در روز 15 رمضان با حضور رئیس جمهوری برگزار می شود. قرار است در این مراسم ‏از چهره های برجسته انقلاب اسلامی که در زمینه قرآن فعالیت داشتند تجلیل و از آثار آنها رونمایی شود.‏

بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم تا 14خردادماه در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برپا ‏است.‏

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان برجام خبرگزاری شبستان مجلس دولت انتقال سفارت آمریکا به قدس فلسطین نمایشگاه کتاب تهران قرآن کریم مساجد نمایشگاه بین المللی قرآن کریم پخش زنده بیست و ششمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۵۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان

آفتاب‌‌نیوز :

محمدرضا شجریان، خواننده محبوب و استاد آواز موسیقی اصیل ایران در سال ۱۳۱۹ در شهر مشهد در خانواده‌ای مذهبی متولد شد. پدرش قاری قرآن بود و صوت قرآن را از ۸ سالگی به محمدرضا که صدای خوشی داشت نیز آموخت.

شجریان با اولین معلم موسیقی خود در سال ۱۳۳۶ زمانی آشنا شد که برای تحصیل به دانشسرای مقدماتی مشهد وارد شد. وی دو سال بعد علاوه بر تلاوت قرآن، برای رادیو خراسان آواز‌های بدون موسیقی را نیز اجرا کرد.

شجریان که پس از دریافت دیپلم از دانشسرای عالی، به استخدام آموزش و پرورش درآمده بود از سال ۴۶ پس از چند سال تدریس در دبستان‌های مشهد به تهران منتقل شد. وی در تهران نزد اسماعیل مهرتاش درس آواز آموخت و همزمان خوشنویسی و نوازندگی سنتور را نیز پی گرفت.

اولین اجرا و ضبط صدای شجریان در پاییز سال ۴۶ در غالب برنامه «برگ سبز شماره ۲۱۶» از رادیو ایران پخش شد. اما او به دلیل اینکه پدرش می‌خواست نام «شجریان‌ها» با قرائت قرآن شناخته شود، در برنامه‌های رادیویی خود را با نام «سیاوش بیدکانی» معرفی کرد. تا اینکه در سال ۱۳۵۰ پدرش به خوانندگی آواز توسط وی رضایت داد و شجریان با نام خود در رادیو و تلویزیون حاضر شد. او در سال ۱۳۵۰ با فرامرز پایور آشنا شد و آموزش سنتور و ردیف آوازی «صبا» را نزد وی آغاز کرد.

شجریان همزمان با هوشنگ ابتهاج، شاعر پرآوازه متخلص به «سایه» آشنا شده و به واسطه وی همکاری با برنامه «گلها» در رادیو را آغاز کرد. محمدرضا شجریان در این مدت در رادیو با بزرگان موسیقی نظیر احمد عبادی، حسن کسایی، جلیل شهناز، فرهنگ شریف و فرامرز پایور قطعات بسیاری را اجرا کرد.

شجریان آموزش سبک آوازی «طاهرزاده» را از سال ۱۳۵۱ نزد «نور علی خان برومند» آغاز کرد و در سال ۱۳۵۲ نیز با عبدالله دوامی آشنا شد و ردیف آوازی وی را آموخت. او در همان سال در کنار هنرمندان بی نظیر موسیقی سنتی ایران نظیر محمدرضا لطفی، حسین علیزاده، جلال ذوالفنون و ناصر فرهنگ‌فر به عضویت مرکز حفظ و اشاعه موسیقی به سرپرستی داریوش صفوت پیوست.

سال ۱۳۵۴ شجریان به همراه محمرضا لطفی و ناصر فرهنگ‌فر در «جشن هنر شیراز» کنسرت «راست پنجگاه» را اجرا کردند. محمدرضا شجریان که پیش از انقلاب سال ۵۷ رادیو ملی را مانند بسیاری دیگر از هم دوره‌های خود ترک کرد. وی به همراه محمدرضا لطفی و حمایت هوشنگ ابتهاج که او هم پس از رویداد تلخ میدان ژاله از کار در رادیو دست کشیده بود، کانون «چاووش» را بنیان گذاشت.

شجریان با کانون چاووش که اکثر اعضای آن از گروه شیدا و عارف بودند آثار بسیاری را خواند که تعداد زیادی از آن‌ها محتوای انقلابی و ملی داشتند. «شب نورد» یا (برادر نوجوونه) از چاووش ۲ و «سپیده یا ایران‌ای سرای امید» و «ایرانی به سر کن خواب مستی» از چاووش۶، «همراه شو عزیز» و «ایران خورشیدی تابان دارد» از چاووش، از جمله این آثار هستند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور گروه صنعتی ایران‌خودرو در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو
  • عکس/ حضور رئیسی در افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور رئیس‌جمهور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان