Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا شیخ ویسی مدیر کمیته نهادهای مردمی و تشکل‌های صنفی بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار مهر، با تشریح برنامه های بخش نهادها افزود: بخش نهادهای مردمی نمایشگاه قرآن با یک غرفه ویژه و پنج کمیته شامل نهادهای مردمی، تشکلهای صنفی، نهادهای عمومی و دولتی، خادمان، دانشگاهیان و موسسات وابسته به حوزه علمیه با حضور پررنگ و پرشور خود رونق بخش نمایشگاه بیست و ششم خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح اهداف بخش نهادهای مردمی در نمایشگاه بیست و ششم قرآن کریم گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده، اولویت ما اجرای ایدهها و برنامههای اشخاص حقیقی و حقوقی بود که این موضوع از اسفندماه گذشته با اعلام فراخوانی از طریق سایت خبری نمایشگاه و ارسال پیامک به موسسات و نهادها اعلام شد.
قائم مقام بخش نهادهای مردمی و تشکلهای صنفی بیست و ششمین نمایشگاه قرآن کریم از دریافت ۲۰۰ طرح و طرحنامه توسط دبیرخانه نمایشگاه خبر داد و افزود: پس از ارزیابی اولیه، نهایتا ۵۰ طرح برای اجرا در نمایشگاه قرآن انتخاب شد تا عموم علاقمندان و بازدیدکنندگان شاهد اجرای طرح ها و ایده های نو و بدیعی در نمایشگاه امسال باشند.
 رونمایی از طرح «راه ماندگار» 

مدیر کمیته نهادهای مردمی و تشکل‌های صنفی بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در ادامه به ذکر مهم‌ترین برنامه‌های این بخش پرداخت و گف: امسال در راستای همین تغییر رویکرد، ثبت تجربیات مدیران موفق مؤسسات و نهادهای مردمی را تحت عنوان «راه ماندگار» خواهیم داشت، این طرح در واقع معرفی و مصاحبه با ۱۷ شخصیت برجسته قرآنی اعم از مدیران مؤسسات و یا فعالین قرآنی برتر کشور است که توسط تیمی از قرآنیان به رشته تحریر درآمده و به آیندگان منتقل خواهد شد، در پایان نمایشگاه نیز کتابی با همین عنوان با چاپ خواهد رسید.

«راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی مؤسسات و مراکز قرآنی شهر تهران»

شیخ ویسی همچنین از راه اندازی غرفه پایگاه اطلاع رسانی مؤسسات و مراکز قرآنی شهر تهران خبر داد و گفت: از دیگر برنامه‌های کمیته نهادهای مردمی و تشکل‌های صنفی بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، ایجاد و راه اندازی غرفه پایگاه اطلاع رسانی مؤسسات و مراکز قرآنی شهر تهران است،، یکی از دغدغه‌های مخاطبین و بازدید کنندگان در نمایشگاه سال‌های قبل، عدم آگاهی و اطلاع کافی از مراکز و مؤسسات مورد نظرشتن بود، به عنوان مثال مخاطبی در منظقه ۱ تهران، موسسه ای در زمینه تخصصی حفظ را مدنظر داشت، اما اطلاعی از نشانی چنین مرکزی در اختیار وی نبود، با توجه به دغدغه‌های این چنینی، تصمیم گرفتیم، با مشارکت ارشاد استان تهران و همچنین سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، نسبت به شناسایی این مراکز اقدام کرده و بانک اطلاعاتی شامل تمامی مشخصات مؤسسات شهر تهران را ایجاد کنیم و به صورت فایلی در اختیار مخاطبین قرار دهیم.

«برپایی ۵ کارگاه آموزشی ویژه مؤسسات قرآنی»

مدیر کمیته نهادهای مردمی و تشکل‌های صنفی بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در ادامه به برپایی ۵ کارگاه آموزشی ویژه مؤسسات قرآنی اشاره و عنوان کرد: از دیگر برنامه‌های که در حوزه مؤسسات با توجه به نیاز قشر مخاطب خاص نمایشگاه، یعنی مدیران و فعالان قرآنی که اتفاقاً در سال‌های گذشته مطالبه آن‌ها نیز بود، بحث بیمه فعالان قرآنی، ثبت شرکت‌ها، مالیات مؤسسات، اعتبارات قرآنی و همچنین بحث صدور مجوز، هماهنگی‌هایی را با مدیران کل مربوطه و کارشناسان دفتر بودجه وزارت ارشاد، سازمان امور مالیاتی، صندوق هنرمندان و دبیرخانه هیئت رسیدگی به امور مؤسسات انجام شد و مقرر شد، در ایام برپایی نمایشگاه، ۵ پنل (کارگاه) آموزشی با حضور مدیران و فعالان قرآنی برگزار و نکات کلیدی هر بحث، تشریح شود.

برهمین اساس بیش از ۳۲ موسسه قرآنی در بخش نهادهای مردمی و تشکل‌های صنفی نمایشگاه قرآن حضور خواهند داشت  که از جمله موسسه نورالمجتبی (ع) قم، موسسه تدبر در سیره مشهد، جامعه القرآن و اهل بیت (ع) قم، دارالقرآن خانه کارگر، موسسه اسوه تهران، موسسه تبیان، موسسه بنیاد قرآن اسراء، قرآن و نهج البلاغه قم، تدبر در کلام وحی قم، مکتب القرآن ثارالله فارس و .... در نمایشگاه پیش بینی شده است.

کد خبر 4300667

منبع: مهر

کلیدواژه: موسسات قرآنی نمایشگاه قرآن علوم اسلامی علوم انسانی ماه مبارك رمضان فلسفه علوم انسانی اسلامی معرفی کتاب سازمان اوقاف و امور خیریه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قرآن شیعه امام زمان حضرت مهدی عج نمایشگاه قرآن پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نمایشگاه کتاب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: تلاش‌های هواشناسی در پیش‌بینی دقیق و اطلاع‌رسانی به موقع در زمینه رگبارها و بارندگی‌های پیش رو قابل تقدیر است و خواستار اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی مرتبط به کشاورزان و عشایر هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، سیدکمال‌الدین میرجعفریان در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان اظهار کرد: با توجه به بارش‌های فصلی، فصل بهار و مخاطرات طبیعی ناشی از آن، اطلاع‌رسانی به‌موقع می‌تواند از بروز خطرات بیشتر جلوگیری کند.

وی با قدردانی از تلاش‌های هواشناسی در پیش‌بینی دقیق و اطلاع‌رسانی به‌موقع در زمینه رگبارها و بارندگی‌های پیش رو، افزود: اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی مرتبط به کشاورزان و عشایر برای مراقبت از باغات و مزارع ضروری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با تأکید بر افزایش ضریب تمهیدات و اقدامات از سوی دستگاه‌ها و متولیان مربوطه، ادامه داد: این بارش‌ها با توجه به خطرات احتمالی که می‌تواند برای دام و احشام ایجاد کند، لازم است هشدارها به‌موقع اعلام و رعایت شود.

میرجعفریان با اشاره به آغاز کوچ عشایر، بیان کرد: امور عشایر و جهاد کشاورزی باید عشایر و دامداران روستایی را نسبت به رعایت نکات ایمنی و پرهیز از عبورهای طولی در مسیل‌ها آگاه‌سازی کنند.

وی با بیان لزوم تخلیه ابنیه‌ها و جلوگیری از تجمع آب در کانال‌ها و ورود جدی حوزه راهداری به این موضوع، تصریح کرد: مدیریت روان‌آب‌ها و جلوگیری از هدررفت آب بارندگی‌ها ضروری است که باید از سوی امور آب پیگیری شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با اشاره به اجرای ۲۶ بند خاکی و طرح آب‌خوان توسط منابع طبیعی در سال جاری، ذخیره‌سازی سه میلیون مترمکعب آب در این طرح‌های خاکی را یادآور شد و گفت: این طرح‌ها علاوه بر کمک به ذخیره‌سازی میان‌مدت آب، از بروز خطراتی چون سیل نیز جلوگیری می‌کند.

میرجعفریان با تأکید بر ورود شهرداری‌ها و آب و فاضلاب برای جلوگیری از انسداد کانال‌ها، اظهار کرد: پاک‌سازی جوی‌ها برای پیشگیری از آب‌گرفتگی ضروری است.

کد خبر 751122

دیگر خبرها

  • اسرائیل تنها بیمارستان رفح را هدف قرار داد
  • حماس: اشغالگران تنها بیمارستان رفح را هدف قرار دادند
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند