Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@22:36:29 GMT

خدمات اجتماعی نباید محدود به مرزهای جغرافیایی باشد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۳۹۳۹۰

خدمات اجتماعی نباید محدود به مرزهای جغرافیایی باشد

سید حسن موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با تاکید بر اینکه گسترش خدمات اجتماعی نباید محدود به مرزهای جغرافیایی باشد، از اختصاص دو کرسی به ایران در فدراسیون جهانی مددکاری اجتماعی خبر داد.

ایران آنلاین / سید حسن موسوی چلک با بیان اینکه امضای تفاهم‌نامه‌هایی در اولین کنگره بین المللی«۶۰سال مددکاری اجتماعی در ایران» با ۸ کشور و ۹ انجمن مددکاری اجتماعی، منجر به افزایش تعاملات بین المللی ایران در این حوزه شده است، گفت: در آخرین سفر انجمن مددکاری اجتماعی ایران به کشور قیرقزستان و شرکت در کنفرانس بین المللی «مددکاری اجتماعی در قرن ۲۱، چالش‌ها و فرصت‌ها»، سخنرانی کشور ایران و پرداختن به بحث اورژانس اجتماعی در پاسخ به چالش آسیب‌های اجتماعی، مورد استقبال زیادی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برگزاری کارگاه آموزشی «مددکاری اجتماعی در شرایط بحرانی» به صورت مشترک بین انجمن مددکاری اجتماعی ایران و روسیه، به مدت ۱۰ ساعت را یکی از برنامه های اثربخش این همایش دانست و گفت: کشورهایی نظیر دانمارک، لیتوانی، روسیه، ژاپن و .... در این همایش شرکت داشتند. همچنین دبیرکل منطقه آسیا و اقیانوسیه فدراسیون مددکاری اجتماعی، خانه اروپا و ...نیز در همایش قرقیزستان حاضر شدند.

موسوی چلک با اشاره به تاسیس اورژانس اجتماعی در کشور قیرقیزستان به دنبال برگزاری کنگره ۶۰ سال مددکاری اجتماعی در ایران افزود: به دنبال این اقدام نماینده ایران در این همایش جلسه توجیهی را با مسئولان شهرداری در این کشور برگزار و همچنین در نشست هایی با وزارت کار، معاونین و مدیران کل این کشور شرکت کرد. این اقدامات بررسی تفاهم نامه بین انجمن مددکاری اجتماعی ایران و قیرقیزستان را نیز به دنبال داشت.

وی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا بعد از ۶۰ سال ارتباطمان را با جامعه بین المللی به شکل هدفمند و نهادینه افزایش دهیم، گفت: افزایش این تعاملات به ویژه بعد از همایش ۶۰ سال مددکاری اجتماعی در ایران شکل گرفته است. اگر بتوانیم داشته‌هایمان را در سطح جهانی به خوبی عرضه کنیم، به دستاوردهای بزرگ‌تری نیز خواهیم رسید.

به گفته رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران ظرفیت مددکاری اجتماعی در ایران فراتر از کشورهای منطقه است و ایران قادر است تا الگوی کشورهای دیگر در این عرصه باشد؛ با این وجود لازم است تا این روابط در چارچوب منافع و قوانین کشور در سطح جهانی گسترش پیدا کنند.

موسوی چلک با تاکید بر اینکه دو کرسی در فدراسیون مددکاری اجتماعی به ایران تعلق دارد، اظهار کرد: در حال حاضر رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران به عنوان «کمیسر اخلاق» و «عضو هیئت رئیسه فدراسیون جهانی مددکاری اجتماعی در منطقه آسیا و اقیانوسیه» انتخاب شده است و این اولین بار است که ایران بعد از ۶۰ سال صاحب دو کرسی می شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۶ نفر در سطح جهانی مسئول بازنگری در منشور اخلاق مددکاری اجتماعی هستند، تصریح کرد: یکی از این ۶ نفر، نماینده کشور ایران است و این مساله یکی از دستاوردهای بزرگ برای مددکاری اجتماعی ایران محسوب می‌شود.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی با اشاره به اینکه ایران جزو معدود کشورهایی است که مددکاران اجتماعی آن در کلانتری‌ها نیز حضور دارند گفت: این نکات دستاوردها و تجربیات خاصی را در ایران شکل داده‌اند که می توانیم آنها را در جهان ترویج کنیم تا همه مردم از آنها بهره مند شوند چراکه خدمات اجتماعی مرز جغرافیایی نمی شناسد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۳۹۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اولین مدرسه فریلنسری در کشور، توسط دانشگاه علم و فرهنگ و ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری راه‌اندازی می‌شود.

سهیل دادخواه، سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ، درباره راه‌اندازی مدرسه فریلنسری گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسرها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه ادامه داد:  این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیازها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

 وی درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسرها به پلتفرم‌ها است.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ، در همین راستا ادامه داد: همچنین، خدمات به فریلنسرها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسرهای متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسرها است.

دادخواه افزود:ی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

وی به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسرها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران
 سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار، اضافه کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

 دادخواه ادامه داد: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • مسابقات دارت آزاد قهرمانی کارگران ایران
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور