Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سمنان- ايرنا- معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع انساني استانداري سمنان گفت: عملکرد بانک هاي عامل استان در ارايه تسهيلات رونق توليد مطلوب است.

به گزارش ايرنا، حشمت الله عسگري روز يکشنبه در نشست کار گروه تسهيل و رفع موانع توليد در سالن مديريت بحران استانداري، افزود : بانک‌هاي عامل استان در پرداخت تسهيلات به متقاضيان در جهت توسعه و رونق اقتصادي اهتمام بيشتري ورزند و در صورتي که واحدهايي تاکنون موفق به دريافت تسهيلات نشده‌اند جلسه بررسي تشکيل گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد : چنانچه بانک‌ها طرح‌ها را به دستگاه‌هاي اجرايي تخصصي عودت دادند مدت يک هفته نسبت به بررسي پرونده‌ها اقدام کنند تاحق از متقاصيان اجحاف نشود.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع انساني استانداري سمنان با بيان اين که بازپرداخت تسهيلات 18 درصدي براي روستاييان دشوار است، تصريح‌کرد: در بخش واحدهاي کشاورزي، گرايش متقاضيان بيشتر به سمت مشاغل خرد بوده، بنابراين در اين بخش به منظور بهره‌مندي بيشتر روستاييان از اين تسهيلات تدابير لازم اتخاذ شود.
رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: تاکنون 854 واحد توليدي صنعتي و کشاورزي به ارزش تقريبي پنج هزار و يکصد ميليارد ريال تسهيلات دريافت کرده اند که از اين تعداد 174 واحد مربوط به بخش صنعت و 680 واحد مربود به بخش کشاورزي است.
وي افزود: تاکنون 2 هزار و 310 واحد توليدي جهت دريافت تسهيلات سرمايه در گردش و بازسازي و نوسازي در سامانه بهين ياب ثبت نام کرده اند که هزار و 679 واحد به ارزش بيش از 13هزار ميليارد ريال به بانک‌هاي عامل معرفي شده اند.
به گزارش ايرنا در اين جلسه مشکلات بانکي، مالياتي، تامين اجتماعي و زير بنايي چهار واحد توليدي بررسي شد.
در استان سمنان يکهزار و 800 واحد توليدي و صنعتي فعاليت دارد.
6026/7342
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۶۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید امیر برهانی نایینی امروز در نشست خبری، با بیان اینکه اولین برنامه وزارت صمت متحول سازی مقاصد صادراتی است، اظهار کرد:در سال جاری بسته ویژه دانش بنیان‌ها برای توسعه صادرات و تجارت با کشور‌های مختلف ارایه شده است که در همین راستا شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور می‌توانند از تضمین این صندوق برای گرفتن تسهیلات بانکی و خدمات استفاده کنند.

برهانی با بیان اینکه کل پوشش بیمه نامه و ضمانت صندوق از ابتدای شروع به کار تا امروز ۲۲ میلیارد یورو بوده است، گفت: سرمایه ثبتی صندوق در این دوره ۲۰۰ میلیون یورو افزایش یافت و در حال حاضر به ۲۴۷ میلیون یورو رسیده است.

برهانی با بیان اینکه بسته ویژه دانش بنیان تدوین و به شرکت‌های دانش بنیان ارایه شده، تصریح کرد: بر اساس این بسته حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

اهمیت توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات با اشاره به اهمیت بازاریابی برای دانش بنیان‌ها، گفت: امکان سنجی و اعطای ظرفیت‌های تجارت خارجی به شرکت‌های دانش بنیان به منظور بازاریابی در این بسته دیده شده است.

همچنین به گفته این مقام مسئول بسته ویژه‌ای هم ویژه نمایشگاه دیده شده که در صورت حضور شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه و اعلام اینکه قرار است صادرات انجام دهند، اعتبارسنجی خارجی، بدون دریافت هزینه انجام می‌دهیم. فردا و پس فردا نیز با اتاق‌های بازرگانی و تجار مالزی و کامرون تفاهم نامه تجاری امضا خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور، گفت: در همین راستا امروز تفاهم نامه‌ای با صندوق صنایع پیشرفته امضا می‌شود.

فرصت های بازار آفریقا

یکی از علل برگزاری همزمان اجلاس ایران و آفریقا با ایران اکسپو این بود که تجار آفریقایی از ظرفیت‌های ایران باخبر شوند؛ چراکه صادرات به مقصد آفریقا مورد تاکید است و مقرر شده در این قاره سرمایه گذاری ویژه کنیم. در همین راستا صندوق ضمانت صادرات نیز صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند؛ بنابراین اولین هدف صادراتی، گشایش قاره آفریقاست.

مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران با بیان اینکه این صندوق، صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند و اولین هدف صادراتی، گشایش قاره آفریقاست، گفت: حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

وی تاکید کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی عمرمان با دومین اجلاس ایران و آفریقا در جهت شناسایی و معرفی توانمندی‌های صنعتی و اقتصادی ایران به کشور‌های آفریقایی است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟