Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@03:09:28 GMT

اقلام کافی وقیمت‌ها با ثبات است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۵۷۶۷۲

اقلام کافی وقیمت‌ها با ثبات است

به گزارش پارس نیوز، 

سیاست ستاد تنظم بازار خراسان رضوی در ماه رمضان امسال برگزار نشدن نمایشگاه ضیافت برای عرضه کالاهای اساسی، تمرکز بر ثبات قیمتها و نظارت بیشتر بر تامین و عرضه اقلام بوده است.

مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی به خبرنگار ایرنا گفت: ماه مبارک رمضان امسال همه اقلام مورد نیاز مردم تامین و توزیع کالاهای اساسی طرح ضیافت با هدف تنظیم بازار در سطح استان آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید حمیدرضا جوادی افزود: در اجرای این طرح کالاهای اساسی از جمله برنج، شکر، مرغ منجمد، گوشت قرمز منجمد و تخم مرغ در بازار عرضه می شوند بطوری که محدودیتی برای توزیع این اقلام وجود ندارد.

وی ادامه داد: بر این اساس و در مرحله نخست توزیع 2400 تن برنج، 1600 تن شکر، 1200 تن مرغ منجمد، 100 تن گوشت منجمد گوساله و 60 تن تخم مرغ پیش بینی شده و تمام اقلام با نرخ مصوب در بازار توزیع و در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد.

مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: همچنین خرما توسط سازمان تعاون روستایی و روغن نباتی با نرخ 15 درصد زیر قیمت بازار توسط سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی برای رفاه مردم در این استان توزیع می شود.

* طرح نظارت بر بازار

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان طرح ویژه بازرسی و نظارت بر بازار با همکاری 400 بازرس این سازمان و اتاقهای اصناف در سطح استان آغاز شد.

علی باخرد افزود: در این طرح نظارت بر قیمت کالاهای اساسی به ویژه کالاهای وارداتی از جمله برنج، قند و شکر، لبنیات، روغن، گندم و آرد در عمده فروشی و خرده فروشی انجام می شود.

وی ادامه داد: با توجه به تدبیر دولت و تخصیص ارز سه هزار و 800 تومانی برای کالاهای اساسی و نهاده های دامی هیچیک از کالاهای اساسی نباید در ماه رمضان افزایش قیمت داشته باشد و بهانه ای نیز برای افزایش نرخ وجود ندارد.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی به نرخ روغن نباتی اشاره و بیان کرد: از آنجا که موجودی روغن خام کارخانه ها دچار کاهش شده و هزینه های جانبی آن به علت افزایش نرخ دلار بالا رفته است، سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان با افزایش 9 درصدی قیمت روغن نباتی خوراکی موافقت کرده است.

وی گفت: البته روغنهایی که پیش از افزایش قیمت و نوسانات ارز در انبارها بوده و در معرض فروش قرار گرفته اند نباید افزایش قیمت داشته باشند لذا ملاک فروش، قیمت درج شده بر روی کالا و قیمت قبلی آنها است.

باخرد افزود: کالاهای اساسی از جمله برنج، گندم، قند، شکر و روغن به مقدار کافی در انبارهای خراسان رضوی موجود است و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

وی از مردم خواست برای خرید کالاهای اساسی به قیمت درج شده بر روی آنها دقت کرده و در صورت هرگونه افزایش قیمت مراتب را به سامانه 124 اطلاع دهند.

* نرخ زولبیا و بامیه

رئیس اتحادیه شیرینی سازان، شیرینی فروشان، کافه و قنادیهای مشهد هم به خبرنگار ایرنا گفت: به دلیل افزایش قیمت روغن و همچنین افزایش نرخ دستمزد، انواع مغزها و بهای انرژی ماه مبارک رمضان امسال نرخ زولبیا و بامیه در مقایسه با پارسال 20 درصد افزایش یافته است.

محمد فرزانی افزود: در واحدهایی که زولبیا و بامیه را به صورت خاص با طعمهای ویژه تولید می کنند، این نوع شیرینی با قیمت بالاتری نسبت به قنادیهای دیگر به فروش می رسد. هم اینک نرخ اتحادیه شیرینی سازان برای هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک 13 هزار تومان و هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه دو 9 هزار تومان است.

وی ادامه داد: پارسال اتحادیه صنف شیرینی از شمول نرخگذاری خارج شد و به تبع آن تعیین قیمت شیرینی در اختیار اتحادیه نیست اما می تواند قیمت پیشنهادی خود را به واحد بازرسی اتاق اصناف اعلام کند.

رئیس اتحادیه شیرینی سازان، شیرینی فروشان، کافه و قنادیهای مشهد همچنین گفت: سلامت تولید در همه قنادیهای بر اساس نظارات این اتحادیه و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تایید شده اما فعالیت واحدهای زیرپله ای که نظارتی بر تولید آنها وجود ندارد سلامت زولبیا و بامیه را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی افزود: واحدهای زیرپله ای در ایامی مانند رمضان که تقاضا برای شیرینی زولبیا و بامیه افزایش می یابد شروع به تولید می کنند و محصول خود را در نانواییها، سوپرمارکتها، لبنیاتیها و حتی میوه فروشیها عرضه می نمایند. بازرسان اتحادیه شیرینی سازان واحدهای زیرپله ای را شناسایی و با آنها برخورد قانونی می کنند اما بعد از مدتی دوباره از جای دیگر سربرمی آورند لذا نظارت بر فعالیت آنها دشوار می شود.

رئیس اتحادیه شیرینی سازان، شیرینی فروشان، کافه و قنادی های مشهد با اشاره به فعالیت 800 واحد صنفی مجوزدار زیر پوشش این اتحادیه، از مردم خواست زولبیا و بامیه ای را که در سوپرمارکت، میوه فروشی، لبنیاتی و نانوایی عرضه می شود خریداری نکنند.

* شله و حلیم

رئیس اتحادیه صنف رستوران، چلوکبابی، آشپزخانه، کباب و حلیم پزان مشهد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: قیمت انواع شله و حلیم که مصرف زیادی در ماه مبارک رمضان دارد از شهریور پارسال تاکنون هیچ افزایش نداشته است.

حسن امیریان افزود: این حال در حالی است که قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز 15 هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم برنج چهار هزار تومان طی همین مدت افزایش یافته است. هم اینک قیمت هر کیلوگرم حلیم درجه یک با گوشت گوساله 8700 تومان، قیمت هر کیلوگرم حلیم با گوشت منجمد وارداتی 8300 تومان، قیمت هر کیلوگرم شله با گوشت گوساله 10 هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم شله با گوشت منجمد وارداتی 9 هزار تومان است.

وی ادامه داد: آشپرخانه ها و حلیم پزان می توانند از سه ساعت مانده به اذان مغرب حلیم و شله را با بسته بندی به مردم تحویل دهند. رستورانها و کبابیها نیز می توانند از دو ساعت مانده به اذان مغرب غذا را به صورت بسته بندی عرضه کنند.

400 آشپزخانه، 350 واحد کبابی و حلیم پزی، 250 رستوران و چلوکبابی از اتحادیه صنف رستوران، چلوکبابی، آشپزخانه، کباب و حلیم پزان مشهد مجوز فعالیت دارند. 200 واحد صنفی غیرمجاز نیز در این رسته شناسایی شده اند که دستور پلمب آنها صادر شده اما می توانند قبل از پلمب نسبت به کسب مجوز اقدام کنند.

165 هزار و 807 واحد صنفی دارای پروانه کسب در بخشهای تولیدی، توزیعی، خدماتی و فنی خراسان رضوی فعالیت دارند.

انتهای پیام /

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: خراسان رضوی ماه رمضان تنظیم بازار جهاد کشاورزی کالاهای اساسی گوشت قرمز گوشت کشاورزی خرما معدن و تجارت قند دولت ارز افزایش قیمت معدن تجارت دلار حقوق شکر مشهد انرژی سلامت دانشگاه علوم پزشکی پوشش برنج حقوق خراسان رضوی دلار سازمان صنعت معدن و تجارت مشهد پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۷۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه

امیدواری به برقراری آتش‌بس در خاورمیانه سبب تثبیت قیمت نفت در روز سه‌شنبه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، با وجود ادامه حمله‌ به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ، مذاکرات خاورمیانه و امیدواری به برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی سبب شد قیمت‌های نفت روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) پس از کاهش در معامله‌های روز گذشته ثبیت شود. این در حالی است که سرمایه‌گذاران منتظر نشانه‌هایی از نتیجه نشست بانک فدرال رزرو آمریکا درباره نرخ بهره بانکی هم هستند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۷ سنت یا ۰.۳درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۷ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با ۳۰ سنت یا ۰.۴ درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۹۳ سنت برای هر بشکه معامله شد.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی گفت: مذاکرات کنونی برای برقراری آتش‌بس احتمالی بین حماس و رژیم صهیونیستی، فعالان بازار را به سمت کاهش بیشتر صرف ریسک ژئوپلیتیک در قیمت‌های نفت سوق داده است، حال آنکه نشست آتی بانک مرکزی همچنین ابهام‌های کوتاه‌مدتی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: حفظ نرخ بالای بهره بانکی برای مدت طولانی می‌تواند سبب افزایش بیشتر ارزش دلار آمریکا شود و در عین حال خطرهایی را برای چشم‌انداز تقاضای نفت ایجاد کند.

از سویی دیگر ادامه حمله‌ حوثی‌های یمن به کشتی‌ها در جنوب مسیر تجاری کانال سوئز از افت قیمت نفت جلوگیری کرده است و در صورت پیش‌بینی فعالان بازار مبنی بر ایجاد اختلال در عرضه نفت خام، ریسک افزایش می‌یابد.

در بخش اقتصادی هم سرمایه‌گذاران این هفته منتظر بررسی سیاست بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم ماه مه (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه) اعلام شود. این در حالی است که تورم مقاوم آمریکا انتظار بازار را برای هرگونه کاهش نرخ بهره از بین می‌برد و می‌تواند ارزش دلار آمریکا را بالا ببرد و تقاضای نفت را مختل کند.

برخی سرمایه‌گذاران با احتیاط پیش‌بینی می‌کنند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره بانکی را در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ یک‌چهارم درصد افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • رشد اندک بهای سکه و ثبات قیمت نیم سکه در معاملات امروز
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • سکه به کانال ۴۲ میلیون تومان بازگشت
  • حرکت بازار ارز به سمت ثبات/ نوسان یک یا دو هزار تومانی قیمت دلار طبیعی است