Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-09@02:09:13 GMT

یک زخمی در پی پرتاب مواد مذاب آتش فشان هاوایی

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۴۶۴۴

یک زخمی در پی پرتاب مواد مذاب آتش فشان هاوایی

فوران مواد مذاب از آتشفشان هاوایی و پرتاب گدازه به اطراف یک نفر را به شدت زخمی کرد.

ایران آنلاین /این مرد در بالکن خانه اش نشسته بود که مواد مذاب از آسمان بر او ریخت. یک سخنگوی شهرداری ناحیه گفت که گدازه روی پاهای این مرد ریخت و استخوان هایش را خرد کرد.

--- ---

این سخنگو به رویترز گفت وزن گدازه ها گاه می تواند به اندازه یک یخچال باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اولین جراحت جدی ناشی از فوران های اخیر است.

آتشفشان کیلاویا در "جزیره بزرگ" هاوایی در میانه اقیانوس آرام از ابتدای ماه مه شروع به فعالیت کرد و وضعیت ساکنان آنجا روز به روز بدتر شده است.

روز شنبه یک جاده مهم ساحلی که مسیر اصلی خروج از منطقه است در معرض مواد مذاب قرار گرفت و نزدیک بود قطع شود.

همزمان خطر رسیدن جریان مواد مذاب به اقیانوس و در نتیجه انتشار گازهای سمی ناحیه را تهدید می کند.

به گفته سازمان مطالعات زمین شناسی آمریکا رسیدن مواد مذاب به آب دریا واکنشی شیمیایی پدید می آورد که با انتشار هیدروکلوریک اسید و ذرات ریز شیشه همراه است.

جریان فزاینده مواد مذاب

در روزهای شنبه و یکشنبه جریان مواد مذاب شدیدتر شد و سازمان نظارت بر آتشفشان های هاوایی گفت که شدت فوران ها افزایش یافته است.

اکنون دو جریان متفاوت مواد مذاب که از شکاف های مختلف راه می افتد در حدود هزار و ۶۰۰ متری از ساحل در هم ادغام شده است.

زمین شناسان هشدار داده اند که رفتار جریان مواد مذاب غیرقابل پیش بینی است و ساکنان را ترغیب به مراعات همه هشدارها کرده اند.

حوالی نیمه شب جمعه و صبح شنبه انفجار بزرگی در قله آتشفشان روی داد و یک توده گاز آتشفشانی را تا ارتفاع سه کیلومتری راهی آسمان کرد.

در بخش هایی از جزیره ده ها هزار نفر از مردم خانه هایشان را ترک کرده اند. در چند ناحیه هم آتش سوزی های طبیعی شروع شده است.

علیرغم این وضعیت نگران کننده کسب و کارها در هاوایی می گویند که فعالیت های تفریحی به روی عموم باز است و فرودگاه ها هم فعال هستند./بی بی سی 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین صبح روز سه شنبه چهار ماهواره را با موفقیت از مرکز پرتاب ماهواره تایوان در شمال چین پرتاب کرد. این ماهواره ها توسط موشک حامل  لانگ‌مارچ به مدار منتقل شدند و نخستین پرتاب این مدل جدید را در خانواده موشک‌ها به ثبت رساندند.

مووشک لانگ‌مارچ که توسط شرکت علوم و فناوری هوافضای چین (CASC) توسعه یافته است، شامل یک طراحی ساده تک هسته‌ای و دو مرحله‌ای می‌شود که توسط موتورهای اکسیژن مایع و نفت سفید قدرت می‌گیرد.

این موشک جدید ۴۳ متر طول و تقریباً ۲۱۵ تن وزن دارد و قادر است محموله‌ای به وزن ۲‌.۴ تن را به مدار ۵۰۰ کیلومتری خورشید سنکرون برساند.

یکی از ویژگی‌های قابل توجه این موشک، امکان قابل تنظیم بار ماهواره‌ای آن است که به موشک امکان می‌دهد طیفی از اندازه‌های ماهواره را در خود جای دهد. این سازگاری باعث می شود موشک برای نیازهای مختلف و الزامات خاص ماموریت مناسب باشد.

چین در تلاش برای تقویت برنامه فضایی خود، پرتاب‌ ماهواره‌ها با استفاده از منابع ملی خود را در پیش گرفته است و یکی از مهم‌ترین لحظات این توسعه، پرتاب ماهواره‌ها با همین موشک لانگ مارچ است که با موفقیت صورت گرفت. این پرتاب در نهایت منجر به قراردادن چهار ماهواره در مدار زمین شد.

این راکت، با استفاده از سوخت مایع، توانست ماهواره‌ها را به مدار موردنظر بفرستد. این ماهواره‌ها شامل ماهواره‌های ارتباطی، ماهواره‌های رصدی و ماهواره‌های پژوهشی بوده‌اند.

این موفقیت جدید برای چین نشان از توانایی و تعهد این کشور به توسعه فضایی خود دارد. این پرتاب‌ها باعث افزایش سرعت پیشرفت چین در تکنولوژی فضایی می‌شود و می‌تواند این کشور را به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در صنعت فضایی مطرح کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) برخورد نادر صاعقه به آتشفشان
  • پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین
  • زخمی شدن ۴ نظامی دیگر صهیونیست درغزه
  • ۱۵۱ میلیون جریمه برای بازی پرسپولیس!
  • زخمی شدن ده‌ها سرباز ناتو + جزئیات | جراحات آنها جدی است؟
  • زخمی شدن ده‌ها سرباز حین رزمایش ناتو در سوئد
  • گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!
  • عملیات خطرناک نجات حیوانات خانگی هنگام فوران آتشفشان + فیلم
  • کریستین ویری و پرتاب توپ به سبد بسکتبال در شهر بازی / فیلم
  • فدراسیون فوتبال ۳۵۰ میلیون تومان دیگر به جیب زد!