Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منابع انسانی یکی از مجموعه‌های وابسته به پارک فناوری پردیس، یکی از بزرگ‌ترین خواسته‌های شرکت‌های دانش‌بنیان را "پایداری اقتصادی" نام برد و توضیح داد: این موضوع که در فضای اقتصاد کشورمان نوسانات بسیار زیادی از جنس‌های مختلف وجود دارد، بسیار آسیب‌زا بوده و می‌تواند خیلی از برنامه‌ریزی‌ها را تحت تأثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حامد کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه رشد شرکت‌های دانش‌بنیان سریع‌تر از رشد قوانین بوده است، از عقب ماندن قوانین در این زمینه خبر داد و تأکید کرد: قوانین عقب مانده‌اند و نتوانسته‌اند خود را با اتفاقاتی که در دنیای مدرن کسب و کار رخ می‌دهد، تطبیق دهند.

وی ادامه داد: مشکل دیگر این است که تدوین قوانین بر اساس نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان صورت می‌گیرد، اما این قوانین به سختی به مرحله اجرا می‌رسند. شرکت‌ها و مجموعه‌های زیرمجموعه آن‌ها معمولاً در مرحله اجرا از عملیاتی کردن قوانین سر باز می‌زنند که این موضوع را می‌توان در حوزه‌های مختلف دید.

مدیر منابع انسانی یکی از مجموعه‌های وابسته به پارک فناوری پردیس بخشی دیگر از مشکل را مسأله "سرمایه" عنوان کرد و افزود: در این مورد نیازی به حمایت دولت نیست. برای اینکه کالای ایرانی رشد کند، نیاز هست که زیرساخت فراهم شده و اکوسیستم به نحوی شکل بگیرد که شرکت‌ها خودشان بتوانند به صورت مستقل کار کنند. زمانی که اکوسیستم مناسب شکل بگیرد، جذب سرمایه، چه از داخل و چه از خارج از کشور، با سهولت بیشتری امکان‌پذیر است.

کریمیان مهم‌ترین مشکل پیش روی شرکت‌های دانش‌بنیان را از جنس زیست‌بوم و اکوسیستم توصیف و خاطرنشان کرد: این نیز مطرح است که یکی از تبعات این بی‌برنامگی‌ها، تحت تأثیر قرار گرفتن تعاملات بین‌المللی شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ به عبارتی چنین نوساناتی باعث می‌شود شرکت‌های خارجی جرأت ریسک کردن و سرمایه‌گذاری در ایران را به سختی پیدا کنند.

وی درباره رویه جذب سرمایه این شرکت‌ها توضیح داد: علی‌رغم وجود چنین مسائلی  ما همواره تلاش کرده‌ایم تا جذب سرمایه داشته باشیم، ورود سرمایه خارجی به کشور را که هم می‌تواند برای خارجی‌ها و هم برای ما سودآور باشد، میسر سازیم. با این حال ناپایداری در اقتصاد کشور باعث می‌شود این کار برای شرکت‌های خارجی با ریسک زیادی همراه باشد.

مدیر منابع انسانی یکی از مجموعه‌های وابسته به پارک فناوری پردیس تصریح کرد: بازار ایران بازار بسیار بزرگی است؛ این در حالی است که برخی شرکت‌های خارجی، به دلایل مختلف از جمله وجود تحریم‌ها و برخی فیلترینگ‌ها، نمی‌توانند در بازار ایران سرمایه‌گذاری کنند. در این میان بعضی مجموعه‌ شرکت‌های دانش‌بنیان خدماتی را ارائه می‌دهند که این خدمات باید رشد کرده و در ابعاد خدمت‌رسانی به جمع کثیری از مردم ایران انجام شوند. این موضوع نیازمند جذب سرمایه از سایر کشورها و حتی داخل کشور است. موضوع این است که با وجود این ناپایداری اقتصادی که در کشور وجود دارد، نه سرمایه‌گذار داخلی و نه خارجی جرأت سرمایه‌گذاری را ندارند.

کریمیان با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان نیازمند یک زیرساخت قانونی برای ادامه فعالیت هستند و نیز ضمن قدردانی از دکتر ستاری، معاونت علمی رییس‌جمهور در برطرف کردن موانع، از رشد قابل توجه پارک‌های علم و فناوری در کشور خبر داد و گفت: این در حالی است که شعب مجازی پارک‌های علم و فناوری نیز راه‌اندازی شده است. برای مثال مجوز شعبه مجازی پارک فناوری پردیس صادر شده که این اتفاق گامی در جهت تسهیل فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام پارک فناوری پردیس شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۱۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و برخی مسئولان و معاونان این وزارتخانه برای دیدار و گفتگوی چهره به چهره با مردم در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری حاضر شدند.

حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو در این دیدار، از تولید داروی بیماران اس ام اِی (SMA) در یک شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: این دارو در سطح آزمایشگاهی تولید شده است و اگر نتایج نهایی آن اثربخش باشد، وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است