Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-05@02:04:07 GMT

هک اینترنت اشیاء از هر زمان دیگر آسان‌تر شده است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۷۹۹۹۶

هک اینترنت اشیاء از هر زمان دیگر آسان‌تر شده است

ایتنا – «امنیت» پاشنه آشیل دیوایس‌های متصل به اینترنت است. اینترنت اشیاء (internet of things) یا IoT امروزه به بخشی از زندگی روزمره مردم تبدیل شده است.
اثرات این فناوری را می‌توان در انواع لوازم خانگی از قبیل ماشین لباس‌شویی، یخچال، خشک‌کن، دستگاه‌های تصفیه هوا و غیره مشاهده نمود.
 
البته کاربردهای اینترنت اشیاء به لوازم خانگی محدود نمی‌شود، بلکه از این فناوری در حوزه‌های دیگری نظیر مدیریت انرژی، حمل‌ونقل، پزشکی و اتوماسیون نیز استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به همین دلیل، بازار IoT از رشد قابل ملاحظه‌ای برخوردار است و روز به روز استفاده از این فناوری بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

     در این باره بیشتر بخوانید:
     - اینترنت اشیاء (IoT) چیست و چرا اهمیت دارد؟

طبق برخی پیش‎بینی‌ها تا سال 2030 بالغ بر 125 میلیارد دستگاه متصل به اینترنت خواهیم داشت و حال آنکه این رقم در سال 2015 صرفاً 15.4 میلیارد مورد بوده است.
 
واقعیت اینکه از دیرباز «امنیت» به عنوان پاشنه آشیل اینترنت اشیاء یاد می‌شود.
در واقع، هر چه تعداد دستگاه‌های متصل به اینترنت بیشتر شود، احتمال خرابکاری هکرها و گستردگی آسیب‌هایی که می‌توانند به بار آورند، افزایش می‌یابد.
 
از سوی دیگر، امروزه که اخبار مربوط به هوش‌مصنوعی فضای اینترنت را در نوردیده است و هر روز گوشه‌ای از قابلیت‌های این فناوری رو می‌شود، هکرها نیز بیکار ننشسته‌اند و با استفاده از این فضای مدرن، سعی در گسترش خرابکاری‌های خود دارند.
 



به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی از رایورز، وب‌سایت Computer Weekly در گزارش خود مدعی شده است که هک کردن اینترنت اشیاء از هر زمان دیگر آسان‌تر شده است.
 
این سایت در ادامه می‌افزاید: اخیراً هکرها از ابزار جدیدی به نام Autosploit استفاده می‌کنند که استفاده از آن سیر صعودی داشته است.
 
این برنامه از هوش مصنوعی برای یافتن دستگاه‌های ضعیف و اجرای حملات سایبری پیچیده استفاده نموده و از آنجا که خودکار عمل می‌کند، کار با آن به مهارت زیادی نیاز ندارد و بدتر از همه اینکه بسیاری از سازمان‌ها هیچ راهکاری برای مقابله با این ابزار ندارند.
 
نکته دیگر که نگرانی کارشناسان را به دنبال داشته اینکه یک آسیب‌پذیری کوچک بالقوه می‌تواند تمام اکوسیستم IoT را به خطر اندازد.
 
با این حال، محققان می‌گویند افراد و سازمان‌ها برای مقابله با مجرمان سایبری، ضمن رعایت راهکارهای تأمین امنیت، باید از جدیدترین بسته‌های امنیتی استفاده و ضدویروس خود را بروز نمایند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینترنت اشیاء هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۹۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۲۶۰۰ هموطن متاثر از سیل در ۲۱ استان

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی، به تشریح خدمات ارائه شده در سیل و آبگرفتگی از ١٢ تا ١٥ اردیبهشت پرداخت و گفت: در این مدت زمان، ۲۱ استان (آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، سمنان، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد) نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه در این مدت زمان ۱۰۶ مورد عملیات امدادی انجام شده، ادامه داد: امدادگران به ۲۶۳۶ نفر امدادرسانی کردند، ۱۰۲ نفر را اسکان اضطراری دادند، ۲۰۴ نفر را به مناطق امن منتقل کردند و با دستگاه پمپاژ، آب ۱۴۸ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

وی افزود: ۱۶۹ تیم عملیاتی شامل ۶۰۹ نفر امدادگر در عملیات سیل و آب‌گرفتگی شرکت کردند.

محمودی گفت: ۲۳ دستگاه چادر، ۶۲۰ تخته پتو، ۳۶۱ تخته موکت، ۱۵۰۴ کیلوگرم نایلون، ۲۹۷ بسته غذایی، ۲۹۵ قوطی کنسرو، ١٠٠ قرص نان، ۱۴۰ ست شستشو و ۴۹ ست بهداشتی بین افراد متأثر توزیع شد.

کد خبر 6096466

دیگر خبرها

  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • امدادرسانی به ۲۶۰۰ هموطن متاثر از سیل در ۲۱ استان
  • برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ابداع شد