Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

نشریه آمریکایی با اشاره به جزییاتی از طرح ضد ایرانی جدید آمریکا علیه ایران، از تقابل سخت اروپا با کاخ سفید در این زمینه خبر داد.

وبگاه آمریکایی «واشنگتن‌فری‌بیکن» گزارش داده نمایندگان کنگره آمریکا در حال بررسی یادداشتی هستند که در آن پیشنهاداتی برای مقابله با اقدام کشورهای اروپایی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«فری‌بیکن» طرح کشورهای اروپایی برای فعال‌سازی قوانین موسوم به «قوانین مسدودساز» که به شرکت‌های اروپایی اجازه می‌دهد تحریم‌های آمریکا را نادیده بگیرند را عرصه مبارزه اروپا و ایالات متحده بر سر آینده معاملات تجاری با ایران توصیف کرده است. 

منابع آگاه می‌گویند قانونگذاران آمریکایی در کنگره در تلاش برای پاسخدهی به این اقدام هستند. این منابع، یک یادداشت سیاستگذاری را در اختیار فری‌بیکن قرار دادند که در آن نقشه راهی برای تحریم احتمالی «بانک سرمایه‌گذاری اروپا» و قطع دسترسی آن به نظام مالی آمریکا، در صورت تخطی از تحریم‌ها مشخص شده است. 

این یادداشت سیاستی را «ریچارد گلدبرگ» از اعضای ارشد «بنیاد دفاع از دموکراسی» تدوین کرده و نمایندگان کنگره در حال بررسی آن هستند. 

در این یادداشت، درباره طرح اروپا برای فعال کردن «قوانین مسدودساز» برای مقابله با تحریم‌های آمریکا علیه ایران آمده است: «هیچ قانونی وجود ندارد که بتواند از شرکت‌های اروپایی در برابر قطع دسترسی به نظام مالی آمریکا محافظت کند.»

«گلدبرگ» چند ماه پیش در یادداشتی در مجله فارن‌پالیسی تهدید اتحادیه اروپا برای اجرا کردن «قوانین مسدودساز» را «تهدید تو خالی» توصیف کرده و نوشته بود که تغییر آرایش تحریم‌های آمریکا علیه ایران از سال ۲۰۱۰ به بعد موجب می‌شود شرکت‌های اروپایی  از بیم قطع دسترسی‌شان به نظام مالی آمریکا، در نهایت تحریم‌ها را نقض نکنند.    

«گلدبرگ» در سند جدید هم با اشاره به اظهارات اخیر «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه نوشته سخنان او نشان می‌دهد که قوانین مسدودساز، به هر شکلی که اجرا شوند، تا حد زیادی نمادین خواهند بود. 

او در این یادداشت نوشته است: «امانوئل ماکرون روز پنجشنبه پذیرفت که شرکت‌های اروپایی باید اجازه داشته باشند خودشان تصمیم بگیرند با دستور اتحادیه اروپا چه کار کنند.» 

یکی دیگر از پیشنهاداتی که بر اساس طرح «گلدبرگ» در کنگره آمریکا در دست بررسی است استفاده دولت ترامپ از مفاد قانون موسوم به «آزادی و منع اشاعه، ۲۰۱۳» برای تحریم شرکت‌های اروپایی است. دامنه اثرگذاری این قانون فراگیر است و می‌توان آن را به نحوی تفسیر کرد که شرکت‌ها ی اروپایی را به بهانه عرضه کمک‌های مادی به ایران، تحریم کرد. 

در سند مورد نظر آمده است: «این قانون، رئیس‌جمهور را ملزم می‌کند دارایی‌های افرادی را که به صورت دانسته اقدام به تأمین حمایت‌های مالی یا مادی برای فعالیت‌های ایران در زمینه عاملان بنادر، بخش‌های انرژی، کشتی‌رانی، کشتی‌سازی یا برای هر کدام از شرکت‌ها و افراد مندرج در فهرست تحریمی آمریکا می‌کنند، مصادره کند.»

«برایان هوک» از مقام‌های وزارت خارجه آمریکا در این زمینه می‌گوید که دولت امریکا بر این باور است نظام تحریم‌ها برای بازگشت ایران به میز مذاکره است.

وی در این زمینه گفت:«با اعمال تحریم‌های جدید که با برجام برچیده شدند، فشار اقتصادی به ایران  تحمیل می شود. این فشار بود که  چند سال قبل ایرانی‌ها قبلا به میز مذاکرات آورد.»

این درحالی است که «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه به تشریح  راهبرد جدید آمریکا علیه ایران پرداخت و گفت:«ما تلاش می‌کنیم تا ایران هیچ راهی برای دسترسی به سلاح هسته‌ای نداشته باشد و تحریم‌های جدید را وضع می‌کنیم.  ما اشتباه‌های قبلی دولت آمریکا را انجام نداده و درباره برجام مذاکره نمی‌کنیم.»

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کاخ سفید کشورهای اروپایی ایران ایالات متحده اتحادیه اروپا فرانسه دولت قانون وزارت خارجه وزیر خارجه آمریکا دولت آمریکا ایران پارس آمریکا اروپا پارس نیوز پمپئو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۵۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی

این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

به گزارش ایران جیب، نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصدهای اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشورهای فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. 

فواره معروف تروی در رمِ ایتالیا

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهرهای این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند. 

برج ایفل در پاریس

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است. 

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکارهای تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشورهای اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهرهای پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد