Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

نشریه آمریکایی با اشاره به جزییاتی از طرح ضد ایرانی جدید آمریکا علیه ایران، از تقابل سخت اروپا با کاخ سفید در این زمینه خبر داد.

وبگاه آمریکایی «واشنگتن‌فری‌بیکن» گزارش داده نمایندگان کنگره آمریکا در حال بررسی یادداشتی هستند که در آن پیشنهاداتی برای مقابله با اقدام کشورهای اروپایی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«فری‌بیکن» طرح کشورهای اروپایی برای فعال‌سازی قوانین موسوم به «قوانین مسدودساز» که به شرکت‌های اروپایی اجازه می‌دهد تحریم‌های آمریکا را نادیده بگیرند را عرصه مبارزه اروپا و ایالات متحده بر سر آینده معاملات تجاری با ایران توصیف کرده است. 

منابع آگاه می‌گویند قانونگذاران آمریکایی در کنگره در تلاش برای پاسخدهی به این اقدام هستند. این منابع، یک یادداشت سیاستگذاری را در اختیار فری‌بیکن قرار دادند که در آن نقشه راهی برای تحریم احتمالی «بانک سرمایه‌گذاری اروپا» و قطع دسترسی آن به نظام مالی آمریکا، در صورت تخطی از تحریم‌ها مشخص شده است. 

این یادداشت سیاستی را «ریچارد گلدبرگ» از اعضای ارشد «بنیاد دفاع از دموکراسی» تدوین کرده و نمایندگان کنگره در حال بررسی آن هستند. 

در این یادداشت، درباره طرح اروپا برای فعال کردن «قوانین مسدودساز» برای مقابله با تحریم‌های آمریکا علیه ایران آمده است: «هیچ قانونی وجود ندارد که بتواند از شرکت‌های اروپایی در برابر قطع دسترسی به نظام مالی آمریکا محافظت کند.»

«گلدبرگ» چند ماه پیش در یادداشتی در مجله فارن‌پالیسی تهدید اتحادیه اروپا برای اجرا کردن «قوانین مسدودساز» را «تهدید تو خالی» توصیف کرده و نوشته بود که تغییر آرایش تحریم‌های آمریکا علیه ایران از سال ۲۰۱۰ به بعد موجب می‌شود شرکت‌های اروپایی  از بیم قطع دسترسی‌شان به نظام مالی آمریکا، در نهایت تحریم‌ها را نقض نکنند.    

«گلدبرگ» در سند جدید هم با اشاره به اظهارات اخیر «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه نوشته سخنان او نشان می‌دهد که قوانین مسدودساز، به هر شکلی که اجرا شوند، تا حد زیادی نمادین خواهند بود. 

او در این یادداشت نوشته است: «امانوئل ماکرون روز پنجشنبه پذیرفت که شرکت‌های اروپایی باید اجازه داشته باشند خودشان تصمیم بگیرند با دستور اتحادیه اروپا چه کار کنند.» 

یکی دیگر از پیشنهاداتی که بر اساس طرح «گلدبرگ» در کنگره آمریکا در دست بررسی است استفاده دولت ترامپ از مفاد قانون موسوم به «آزادی و منع اشاعه، ۲۰۱۳» برای تحریم شرکت‌های اروپایی است. دامنه اثرگذاری این قانون فراگیر است و می‌توان آن را به نحوی تفسیر کرد که شرکت‌ها ی اروپایی را به بهانه عرضه کمک‌های مادی به ایران، تحریم کرد. 

در سند مورد نظر آمده است: «این قانون، رئیس‌جمهور را ملزم می‌کند دارایی‌های افرادی را که به صورت دانسته اقدام به تأمین حمایت‌های مالی یا مادی برای فعالیت‌های ایران در زمینه عاملان بنادر، بخش‌های انرژی، کشتی‌رانی، کشتی‌سازی یا برای هر کدام از شرکت‌ها و افراد مندرج در فهرست تحریمی آمریکا می‌کنند، مصادره کند.»

«برایان هوک» از مقام‌های وزارت خارجه آمریکا در این زمینه می‌گوید که دولت امریکا بر این باور است نظام تحریم‌ها برای بازگشت ایران به میز مذاکره است.

وی در این زمینه گفت:«با اعمال تحریم‌های جدید که با برجام برچیده شدند، فشار اقتصادی به ایران  تحمیل می شود. این فشار بود که  چند سال قبل ایرانی‌ها قبلا به میز مذاکرات آورد.»

این درحالی است که «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه به تشریح  راهبرد جدید آمریکا علیه ایران پرداخت و گفت:«ما تلاش می‌کنیم تا ایران هیچ راهی برای دسترسی به سلاح هسته‌ای نداشته باشد و تحریم‌های جدید را وضع می‌کنیم.  ما اشتباه‌های قبلی دولت آمریکا را انجام نداده و درباره برجام مذاکره نمی‌کنیم.»

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کاخ سفید کشورهای اروپایی ایران ایالات متحده اتحادیه اروپا فرانسه دولت قانون وزارت خارجه وزیر خارجه آمریکا دولت آمریکا ایران پارس آمریکا اروپا پارس نیوز پمپئو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۵۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزارت خزانه داری آمریکا در ادعای خود علیه جمهوری اسلامی ایران آورده است: اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را که نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های وزارت دفاع ایران که خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد که شرکت تندر صحرا، شرکت اصلی است که بر فعالیت‌های تجاری وزارت دفاع ایران در حمایت از این تلاش‌ها نظارت می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: شرکت تندر صحرا همچنین نقش کلیدی در طراحی، توسعه، ساخت و فروش هزاران پهپاد ایران ایفا می‌کند که بسیاری از آنها در نهایت به روسیه برای استفاده در جنگ تجاوزکارانه این کشور علیه اوکراین منتقل شدند.
وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد: اداره کنترل دارایی خارجی همچنین دو شرکت و یک کشتی که کالا‌های ایرانی را حمل می‌کنند و به نفع شرکت سپهر انرژی جهان نما پارس عمل می‌کنند تحریم می‌کند. این شرکت به طور مشابه نقش پیشرو در فعالیت‌های تجاری ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران (AFGS) ایفا می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: همزمان با این اقدام، انگلیس و کانادا تحریم‌هایی را علیه چندین نهاد و افراد دخیل در خرید پهپاد و سایر فعالیت‌های نظامی مرتبط با ایران اعمال می‌کنند.
برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و مالی مدعی شد: «وزارت دفاع ایران با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی سابقه به اسرائیل و تکثیر پهپاد‌ها و سایر سخت افزار‌های خطرناک نظامی برای نیرو‌های وابسته و تروریست‌ها به بی ثبات کردن منطقه و جهان ادامه می‌دهد.»
او ادامه داد: ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با شرکای انگلیسی و کانادایی خود، به استفاده از تمام ابزار‌های موجود برای مبارزه با کسانی که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را تامین مالی می‌کنند، ادامه خواهد داد.
وزارت خزانه داری آمریکا ۴ اردیبهشت ماه نیز در تداوم تحریم‌های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعا‌های ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت‌های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.
به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.
دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

دیگر خبرها

  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۴ شخص و ۲ شرکت تحریم شدند
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا