Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی مروج الشریعه در جلسه شورای معادن استان، اظهار کرد: هنگامی یک شرکت سرمایه گذار تصمیم به ارائه گزارش در حوزه اکتشاف و بهره برداری دارد باید مولفه های ادبیات گزارش را رعایت و به گونه ای صحبت کند که به محتوا و اصل عملیات آسیبی وارد نشود.

وی با بیان اینکه در گزارشات باید آینده نگری و چشم اندازهای پسا اکتشاف ارائه شود، افزود: نیروهای متخصص و دانشگاه های استان فرصت های گران بهایی هستند که باید مورد توجه شرکت های سرمایه گذاری قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه برخی از درخواست های طرح های معدنی نشان از اقتصاد ضعیف معدنی در استان است لذا تلاش و کار قوی تر در این حوزه نیاز است، گفت: با توجه به اینکه برخی سرمایه گذاران معدنی قصد تعطیلی دارند و تنها از امکانات اقتصادی استان استفاده می کنند باید در صلاحیت سنجی و واگذاری طرح های معدنی توجه بیشتری صورت گیرد.

وی با بیان اینکه استان خراسان جنوبی پتانسیل های معدنی زیادی دارد لذا تقاضای تعطیلی از سوی سرمایه گذاران مطلوب نیست، عنوان کرد: نوسانات بازار در همه جای کشور وجود دارد لذا باید به سرمایه گذارانی که به سبب مشکلات بازار تقاضای تعطیلی دارند کمک بیشتری صورت گیرد.

مروج الشریعه با اشاره به اینکه رکود بازار دلیل قابل قبولی برای توقف فعالیت های معدنی نیست، بیان کرد: تعطیلی معادن استان به دلیل رکود بازار و دلایل کوچکدیگر شایسته استان نیست و باید مورد بررسی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه همه مسئولین و مردم باید بدانند که معدن به عنوان موتور محرک اقتصادی استان به شمار می آید و باید جزء اولویت های استان در نظر گرفته شود، اظهار داشت: سرمایه گذاران معدنی باید با راحت ترین روش های ممکن جذب شوندچراکه تعطیلی واحدها خسارت های زیادی به استان وارد می کند.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: تعطیلی واحدهای معدنی موجب خام فروشی و استخراج مواد معدنی خواهد شد.

وی با اشاره به سخت گیری های منابع طبیعی در برخی از مسائل مربوط به معدن، گفت: این سخت گیری ها در برخی موارد موجه است چراکه منابع طبیعی مسئولیت های زیادی بر عهده دارد و بر عواقب برخی امور بیشتر واقف است.

مروج الشریعه با بیان اینکه تجدیدنظر در قوانین منابع طبیعی امر بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد، عنوان کرد: استان خراسان جنوبی هنگامی به توسعه خواهد رسید که معادن استان به سرمایه گذاران واقعی واگذار شود.

وی با اشاره به اینکه تاوان تعطیلی معادن را مردم باید پس بدهند چراکه به رفع مشکلات جوانان از طریق این حوزه  امید دارند، عنوان کرد: منابع طبیعی باید مسائل را به شهرستان های حوزه معدنی واگذار و به کارشناسان شهرستانی خود اعتماد کند.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه باید به سمتی پیش برویم که سرمایه گذاران خود به محیط بانانی متعهد تبدیل شوند، اظهار داشت: باید از ظرفیت بخش خصوصی نیز برای توسعه فضای سبز استفاده کرد.

کد خبر 4302874

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری خراسان جنوبی بیرجند ماه مبارك رمضان بوشهر کرمانشاه شیراز گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه برجام بارش باران مشهد بیرجند اشتغال خرم آباد تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۸۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم

به نظر می‌رسد عربستان با برگزاری یک تور برای پروژه نئوم قصد دارد پیشرفت‌های انجام‌شده پروژه The Line را به نمایش بگذارد.

به گزارش دیجیاتو، عربستان احتمالاً میزبان سرمایه‌گذاران مختلف خواهد بود. هدف این گردهمایی و بازدید از نئوم، علاقه‌مندکردن بانکداران و سرمایه‌گذاران به این شهر بیابانی است. پیش‌ازاین عربستان با برگزاری نمایشگاه در شهر‌های مختلف مانند نیویورک و لندن و با نشان‌دادن ویدیو‌های واقعیت مجازی از این شهر، قصد داشت تا سرمایه‌گذاران را به این پروژه جاه‌طلبانه ترغیب کند.

جذب سرمایه‌گذاران برای پروژه نئوم عربستان

نئوم دارای قسمت‌های مختلفی است و یکی از عجیب‌ترین آن‌ها، پروژه The Line است که به‌صورت یک شهر افقی ساخته می‌شود و قرار است تا سال ۲۰۳۰ تکمیل گردد. البته به‌نظر می‌رسد عربستان اخیراً خیال‌پردازی خود را برای این پروژه کاهش داده است. درحالی که دولت این کشور در مقطعی امیدوار بود تا سال ۲۰۳۰ حدود ۱.۵ میلیون نفر در The Line زندگی کنند، اکنون انتظار دارد که تا آن زمان کمتر از ۳۰۰ هزار نفر را در این شهر جای دهد.

به گفته برخی از منابع آگاه، تاکنون برخی از بانک‌های خارجی در ارائه وام‌های کلان به نئوم مردد بوده‌اند، زیرا عربستان هنوز به این پروژه ضمانت دولتی نداده است. بیشتر بودجه نئوم تاکنون به صورت تزریق سهام از سوی صاحب آن یعنی صندوق ثروت دولتی عربستان سعودی که توسط ولیعهد، «محمد بن سلمان» مدیریت می‌شود، فراهم شده است.

عربستان قصد دارد برنامه‌های چشم‌انداز ۲۰۳۰ تا حدودی از طریق سرمایه‌های خارجی تأمین شود و امیدوار است تا سال ۲۰۳۰ سالانه به ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی برسد که تقریباً سه برابر بیشتر از آنچه تاکنون به دست آورده است.

دیگر خبرها

  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • توزیع دفترچه‌های موقت شناسایی سپرده‌گذاران اتباع خارجی در فارس
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • سرمایه گذاری بر روی معادن طلای افغانستان
  • عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید