Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@20:43:55 GMT

چهره‌های دست به‌خیر

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۸۸۷۰۹

چهره‌های دست به‌خیر

هنرمندان پیشقدم

در میان مردمی که همیشه و در هر زمان همگام و همراه نیازمندان هستند بعضی از همین آدم‌های مشهوری که دور و برمان می‌بینیم مانند هنرمندان و ورزشکاران هم هستند که دستی بر آتش دارند و به دور از بزرگنمایی تبلیغاتی، بخشی از اعتبار و دارایی‌شان را خرج این امور می‌کنند. ظرفیت سلبریتی‌ها یا همان ستاره‌ها بخصوص از نوع سینمایی‌اش در سطح داخلی و خارجی به قدری زیاد است که بودن آنها پای اموری از این دست می‌تواند سرمشق دیگران شود و مردم و دیگر فعالان اجتماعی را برای انجام این امور خیر تشویق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله هنرمندانی که در این امور فعالیت دارند، می‌توان به مهتاب کرامتی اشاره کرد. او به‌عنوان سفیر یونیسف سال‌هاست در کمپین هنرمندان برای روز درختکاری، برنامه‌های خیریه بازارچه‌های نوروزی، جشنواره‌های خوراکی خیریه‌ای با عنوان «با دستان کوچک خانه‌ای بزرگ بسازیم»، فعالیت در هفته جهانی تغذیه با شیر مادر و همکاری با یونیسف در راستای حمایت از حقوق کودکان در خاورمیانه فعالیت می‌کند. محمدحسین لطیفی از دیگر کسانی است که نامش پای امور خیر دیده می‌شود. او از موسسان خیریه «روز سوم» محسوب می‌شود. نیوشا ضیغمی سفیر انجمن حامیان کودکان کار و خیابان، الهام حمیدی و پوریا پورسرخ سفیران خیریه «روشنای امید»، آتیلا پسیانی سفیر انجمن خیریه کودکان نقص ایمنی، کتایون ریاحی موسس خیریه «کمک»، بهرام رادان سفیر ایرانی برنامه جهانی غذا در مبارزه علیه گرسنگی، مهناز افشار عضو کمپین «بدسرپرست تنهاتر است» و حمید فرخ‌نژاد سفیر حسن‌نیت بیماری‌های نادر از دیگر هنرمندان نیکوکاری هستند که احتمالا نام‌شان به گوش شما خورده باشد و از فعالیت‌ها و اقدامات آنها مطلع باشید.

*در این ماه بیشتر به خودمان کمک کنیم

یادی از مشایخی انتظامی و کیانیان

روشنک برکت از کسانی است که چند سالی است در این امور با بعضی هنرمندان حشر و نشر دارد و با آنها دمخور است و خاطرات زیادی هم از این همراهی دارد.

او که اخیرا وارد حوزه حمایت از هنر معلولان شده است درباره فرهنگسازی هنرمندان در امور خیریه و تاثیرگذاری آنها در جامعه به جام‌جم می‌گوید: مردم ما علاقه و اعتماد زیادی به هنرمندان دارند.

هنرمندان پیشکسوتی که نزد مردم وجهه معتبری دارند و کارنامه‌شان مشخص است، قطعا می‌توانند باعث فرهنگسازی و گرایش هر چه بیشتر مردم به انجام کارهای خیر شوند.

امیدوارم در مجامع فرهنگی ــ هنری مثل سالن‌های سینما، تئاتر، نمایشگاه‌ها و مانند آنها تسهیلاتی فراهم شود که بیماران به‌طور رایگان از این اماکن بازدید کنند.

چون این بیماران بضاعت‌شان تنها در حدی است که بتوانند داروهای‌شان را که غالبا خیلی گران است، تهیه کنند.

برکت برای نمونه از تجربه همراهی عزت‌الله انتظامی با فعالیت‌های خیریه نام می‌برد و انگار که یاد خاطرات خوش گذشته افتاده باشد می‌گوید: «ایشان یک بازیگر بی‌نظیر است.

تا زمانی که حال جسمی خودشان خوب بود از بیماران انجمن ما به بهترین شکل حمایت می‌کردند و همیشه حامی و در کنار ما بودند.

پیشکسوتان دیگری مانند جمشید مشایخی، پرویز پرستویی و رضا کیانیان هم این‌گونه هستند.»

نیوشا ضیغمی / بازیگر

هنر و هنرمند می‌تواند تاثیر عمده‌ای در فرهنگ‌سازی و دعوت مردم به کارهای خیر داشته باشند. بی‌شک هنرمند یا ورزشکار الگوی مناسبی برای چنین حرکت‌های انسان دوستانه‌ای است و با توجه به محبوبیت هنرمندان و ورزشکاران و الگوپذیری مردم از آنها، این افراد می‌توانند نقش موثری در فرهنگ‌سازی داشته باشند. اتفاق زیبایی است اگر هنرمندان یا ورزشکاران با توجه به موقعیت و شرایط اجتماعی شان بتوانند طوری عمل کنند که مردم را به سمت کارهای خیر تشویق کنند و آنها را از مشکلات و دغدغه‌های اقشار دردمند جامعه مطلع سازند. البته در این راه هجمه‌ها و انتقاداتی متوجه چهره‌هایی می‌شود که در این مسیر گام برمی‌دارند و مثلا بگویند این کار شما نیست. بعضا ممکن است قضاوت‌های اشتباه بعضی از مردم مانع شکل گرفتن حرکت‌هایی خیریه شود اما به نظر من وقتی یک نفر در هر جایگاهی می‌تواند قدمی برای حل یک معضل اجتماعی بردارد، موظف است که آن کار را انجام دهد.

حضور هنرمندان در انجمن‌های خیریه معتبر قطعا به گرایش هر چه بیشتر مردم به انجام کارهای خیر کمک می‌کند. رویکرد انجمن کودکان کار و خیابان که من سفیرش هستم، کمک مقطعی به این کودکان نیست بلکه کمکی زیرساختی است و تمام تلاشش بر این است که به این بچه‌ها مهارت و سواد بیاموزد. عموم این بچه‌ها شناسنامه و هویت ندارند. به همین خاطر امنیت اجتماعی و حق تحصیل ندارند و اجبارا به کارهای سختی مشغول می‌شوند که مناسب سن‌شان نیست. ما بچه‌های کار را اکثرا گلفروش‌ها و فال فروش‌های چهار راه خیابان‌ها می‌بینیم، اما گستره آنها خیلی وسیع تر از اینهاست. قطعا این بچه‌ها در صورتی‌که از هویت اجتماعی برخوردار باشند مشکلات و معضلات شان خیلی کمرنگ تر می‌شود. اهمال و بی‌توجهی ما به این کودکان در سال‌های آینده مشکلات بسیار بزرگ‌تری را در سطح اجتماعی پدید می‌آورد که بعدها قادر به جلوگیری از آن نیستیم. اگر به این کودکان رسیدگی نشود، آنها با کمبودها و عقده‌های بیشماری بزرگ شده و بزهکارهایی جدی برای جامعه ما می‌شوند و از دیگر سو اگر به آنها پرداخته شود اشخاص معتبر و سودمندی برای جامعه خواهند شد که خودشان می‌توانند از افراد بسیار دیگری دستگیری کنند. به نظر من تفاوت بچه‌ها در ذات و ژنتیک آنها نیست، بلکه در امکانات و توجهی است که به آنها می‌شود. امیدوارم روزی برسد که هیچ کودکی در دنیا مجبور به کار نباشد که این آرزو البته شاید خیلی رویایی باشد. به هر حال من به شخصه تمام تلاش ام بر این است که بتوانم این بچه‌ها را در حد توانم به مردم بشناسانم. امیدوارم مردم در تمام سال و بخصوص در این ماه بیایند و بیشتر به خودشان کمک کنند. چون با کمک به دیگران، در واقع ما به خودمان است که کمک می‌کنیم.

بابک حمیدیان استقلالی‌ شد

بابک حمیدیان بازیگر سینما که با فیلم‌هایی چون به‌وقت شام، جشن دلتنگی و خرگیوش حضور پررنگی بر پرده سینماها دارد، با حضور در استودیوی رضا یزدانی به جمع راویان فیلم «آبی به رنگ آسمان» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی امیر رفیعی پیوست. به گزارش تسنیم، حمیدیان که آثاری در گونه‌های مختلف را در کارنامه دارد پیرامون انگیزه خود از حضور در مستند مربوط به تاریخ باشگاه استقلال تهران گفت: ناصر حجازی مهم ترین دلیل حضورم در این اثر تاریخی بود. در «آبی به رنگ آسمان» علاوه بر بابک حمیدیان، چهره‌هایی همچون همایون ارشادی، مهناز افشار، سیامک انصاری، فرهاد اصلانی، حمیدرضا آذرنگ و رضا یزدانی نیز حضور دارند. یزدانی ضمن روایت، دو قطعه متفاوت نیز برای این فیلم خوانده است. این مستند بیش از 70 نفر از بزرگان مجموعه آبی از نسل دوچرخه سواران، تاج و استقلال را نیز همراه خود دارد. خشایار الوند با نگارش متن و رضا تاری‌وردی به‌عنوان تدوینگر در کنار دیگر عوامل این کار از جمله شهاب کاظمی(مشاور پروژه)، سعید اژدر (مدیرتولید)، میثم نظیمی (تصویربردار)، محمد مرتضایی(صدابردار)، محمد خرمی‌نژاد (صدابردار استودیو)، گشسب بانو بحرینی و گشتاسب بحرینی(موسیقی متن) و... رفیعی را که در دو سال مشغول ساخت این مستند است، همراهی کرده‌اند. رفیعی که تهیه و تولید «من ناصر حجازی هستم...» با حضور ستاره‌هایی همچون شهاب حسینی، بهرام رادان، پرویز پرستویی، مسعود رایگان، مهران مدیری و رضا یزدانی را در کارنامه خود دارد، با «آبی به رنگ آسمان» امتداد علاقه‌مندی خود برای کار در گونه ورزشی را پی می‌گیرد.

رئیس جدید شورای صنفی نمایش

محسن امیریوسفی باوجود آرامشی که دارد، یکی از جنجالی‌ترین کارگردان‌های سال‌های اخیر سینمای ایران است. مهم‌ترین موضوع حاشیه‌ای درباره او کارگردانی فیلم «آشغال‌های دوست داشتنی» است که تا به حال چند بار در دوره‌های مختلف به جشنواره‌های ملی و جهانی فیلم فجر ارائه شده، اما هر بار به دلیلی امکان حضور در آنها را پیدا نکرده است. حالا خبر رسیده که امیریوسفی، به عنوان رئیس شورای صنفی نمایش معرفی شده است، انتخابی که کمی عجیب و غیرمنتظره به نظر می‌رسد. غلامرضا فرجی که بار دیگر در جلسه دوشنبه ۳۱ اردیبهشت شورای صنفی نمایش به‌عنوان سخنگو انتخاب شده است، درباره مصوبات این جلسه به ایسنا گفت: امروز رای‌گیری برای انتخاب رئیس جدید شورا برگزار شد که محسن امیریوسفی رئیس شورا، محمود رضوی نایب رئیس و بنده هم به‌عنوان سخنگوی شورای صنفی نمایش انتخاب شدیم. او همچنین اضافه کرد: در این جلسه مصوب شد که مسابقات جام‌جهانی فوتبال در سینماها اجازه پخش داشته باشد فرجی افزود: در این جلسه قرارداد فیلم «شماره ۱۷‌سهیلا» برای اکران در پردیس سینمایی کوروش پس از فیلم «خوک» ثبت شد و فیلم «ناخواسته» هم اکران خود را از روز چهارشنبه دوم خرداد در گروه سینمایی «زندگی» آغاز می‌کند.

به کودکان شلیک نکنید

سینمای جنگ، عموما سینمایی مردانه است و اغلب هم آقایان فیلمساز برای کارگردانی در چنین فضایی آستین بالا می‌زنند. این خاصیت عمومی است و چه در سینمای جهان و چه در سینمای ایران هم، بندرت کارگردانان زن به این سمت و سو گرایش پیدا می‌کنند. با این حال هستند فیلمسازانی همچون انسیه شاه‌حسینی که بااراده در این راه گام‌های جدی برداشته‌اند. مدت‌هاست قرار است او فیلم سخت دیگری در چنین فضاهایی بسازد، اما گویا شرایط آن‌طور که می‌خواهد فراهم نیست. خوشبختانه به تازگی خبر رسیده که امیدها برای ساخت فیلم جدید شاه‌حسینی بیشتر شده است. انسیه شاه‌حسینی کارگردان سینما با اعلام این‌که همچنان در انتظار ایجاد شرایط مناسب برای ساخت فیلم سینمایی «به کودکان شلیک نکنید» است، به مهر گفت: سال‌ها است در انتظار ساخت این فیلم هستم، اما شرایط مناسبی برای تولید آن فراهم نشده است. او با ابراز امیدواری از این‌که در ۴۰ سالگی انقلاب به تولید فیلم‌هایی از این دست بیشتر توجه شود، بیان کرد: سیدامیر سیدزاده تهیه‌کننده فیلم به تازگی مرا امیدوار کرده است تا بالاخره «به کودکان شلیک نکنید» جلوی دوربین برود. این کارگردان سینما افزود: البته تاخیر در ساخت این اثر سینمایی سبب شد تا فیلمنامه «به کودکان شلیک نکنید» پخته‌تر شود و اتفاقاتی که در منطقه توسط داعش رخ داده است، داستان ما را کامل‌تر کند. شاه‌حسینی تاکید کرد: این اثر سینمایی قرار است در عراق ساخته شود و صحنه‌هایی هم ممکن است در خوزستان فیلمبرداری شود.

ساناز قنبری

روزنامهنگار

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هنرمندان نیکوکاری بازیگران جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۸۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفانی که پرده از چهره غرب کنار زد

این روز‌ها تصاویر تکان‌دهنده‌ای از اعتراض گسترده دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و علیه سکوت و حمایت‌های آمریکا و سردمداران کشور‌های غربی در قبال این جنایت‌ها پیش چشمان مردم دنیا قرار گرفته است، اعتراضی که با سرکوب خشن پلیس و نیرو‌های امنیتی آمریکا و بازداشت صد‌ها دانشجو و تعدادی از اساتید معترض رو‌به‌رو شده است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عباس شمسعلی طی یادداشتی با عنوان «طوفانی که پرده از چهره غرب کنار زد» در ستون یادداشت روز کیهان نوشت: این روز‌ها تصاویر تکان‌دهنده‌ای از اعتراض گسترده دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و علیه سکوت و حمایت‌های آمریکا و سردمداران کشور‌های غربی در قبال این جنایت‌ها پیش چشمان مردم دنیا قرار گرفته است، اعتراضی که با سرکوب خشن پلیس و نیرو‌های امنیتی آمریکا و بازداشت صد‌ها دانشجو و تعدادی از اساتید معترض رو‌به‌رو شده است.

این قیام دانشجویان علاوه‌بر اینکه به صورت سریالی از چند دانشگاه به دانشگاه‌های مختلف آمریکا سرایت کرده است، حتی به کشور‌های دیگر نیز رسیده است و دانشجویانی در فرانسه و استرالیا و... در حمایت از دانشجویان آمریکایی و در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی به میدان آمده‌اند.

این اتفاقات اخیر در ادامه تظاهرات کم‌سابقه در ماه‌های گذشته در سراسر جهان نشان از برخاستن موجی عظیم از بیداری و آگاهی در بین مردم جهان پس از طوفان الاقصی و پس از عیان شدن بیش از پیش جنایات جنون‌آمیز رژیم جعلی صهیونیستی دارد، موجی که شاید کمتر کسی می‌توانست آن را پیش‌بینی کند.

طوفان‌الاقصی بود که در بیش از ۶ ماه گذشته، توانست ذهن بی‌اطلاع نگاه داشته‌شده مردم را در بسیاری از نقاط جهان متوجه نقطه‌ای از این زمین کند که یک رژیم جنایتکار طی ۷۵ سال با انواع حمایت‌ها و کمک‌های سیاسی، مالی، تسلیحاتی و...

از سوی آمریکا و برخی دیگر از کشور‌های غربی انواع جنایت‌ها را علیه یک ملت مظلوم و ستم‌دیده روا داشته بود.

این‌بار، اما انواع و اقسام دستگاه‌های تبلیغاتی کشور‌های غربی حامی رژیم صهیونیستی نتوانست این حجم از جنایت در ۶ ماه را از چشم جهانیان پنهان نگاه دارد. مگر می‌شود قتل عام و نسل‌کشی با این حجم و گرفتن جان بیش از ۳۴ هزار انسان بی‌گناه از جمله هزاران زن و کودک معصوم و تخریب وحشیانه خانه و بیمارستان را پنهان کرد؟ مگر می‌شود کشف صد‌ها پیکر دست‌بسته از گور‌های دسته‌جمعی داخل محوطه بیمارستان‌ها که به دست جنایتکاران صهیونیست به قتل رسیده‌اند را کتمان کرد؟

اکنون صدای مظلومیت مردم غزه به برکت خون کودکان بی‌گناه و آه مادران داغدیده فلسطینی به گوش مردم جهان رسیده است و وجدان‌های بیدار در اقصی نقاط عالم نمی‌توانند سکوت کنند. این را در تظاهرات مردم سراسر دنیا در حمایت از مردم غزه و محکومیت جنایات صهیونیست‌ها و در برافراشته شدن پرچم فلسطین در ورزشگاه‌ها و دانشگاه‌های دنیا می‌توان دید.

اکنون طوفان الاقصی پرده از چهره واقعی سردمداران پرادعای غرب برافکنده است و دیگر کسی نمی‌تواند ژست‌های تهوع‌آور انسان دوستانه یا نگرانی آن‌ها از تضییع حقوق زنان و کودکان را باور کند.

وجدان‌های بیدار در دنیا می‌پرسند، اگر ادعای سردمداران کشور‌های غربی در خصوص حقوق بشر، حقوق زنان و کودکان و در خصوص کرامت انسانی واقعی بود، چرا طی ۶ ماه گذشته نه‌تن‌ها در برابر انواع و اقسام جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌گناه و زنان و کودکان غزه سکوت کرده‌اند بلکه از هرگونه حمایت و تجهیز رژیم صهیونیستی نیز دریغ نکرده‌اند؟

این چهره واقعی و بی‌پرده سران آمریکا و دیگر رهبران غربی است که در برابر مردم دنیا قرار گرفته است. این واقعیت عیان شده نهاد‌های بین‌المللی از شورای امنیت سازمان ملل و سازمان‌های حقوق بشری و... است که سال‌ها با سکوت و انفعال خود در برابر رژیمی جعلی و سفاک، در نسل‌کشی مردم فلسطین دست خود را آلوده کرده‌اند. نهاد‌هایی که گاه کوچک‌ترین مسئله داخلی در یک کشور در حوزه زنان و... را با انواع موضع‌گیری‌ها و دخالت‌ها مورد توجه قرار می‌دهند و گاه در برابر هزاران جنایت چشم می‌بندند؛ و چه خوش‌باور بودند عده‌ای در کشورمان که فریب ادعا و ظاهر و ژست انسان‌دوستی و دفاع از حقوق بشر غربی‌ها و سازمان‌های بین‌المللی را خورده بودند! حال این خوش‌باوران باید پاسخ دهند مگر هزاران زن و کودک اهل غزه که بی‌رحمانه به خاک و خون کشیده شدند، زن و کودک نبودند تا مدافعان دروغین حقوق بشر نگران آن‌ها شوند؟ مگر نهاد‌های غربی و بین‌المللی با تنظیم و تجویز و تحمیل اسنادی مانند ۲۰۳۰ خود را مدافع حقوق و شرایط زندگی کودکان دنیا نشان نمی‌دادند؛ اکنون این مدعیان دروغین در قبال سرنوشت کودکان مظلوم در غزه و به خون کشیده شدن جسم کوچک‌شان نگرانی و حساسیتی ندارند؟

این طوفان رسوا‌کننده نقاب از چهره فریبنده و واقعی سران آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و بسیاری از کشور‌های غربی انداخته است.

از سوی دیگر؛ همین اعتراضات گسترده دانشجویان آمریکایی، تبدیل به صحنه رسوایی و عیان شدن همه دروغ‌های سران آمریکا و غرب در خصوص آزادی بیان، کرامت انسانی، جایگاه دانشجو و دانشگاه و حتی زنان شده است.

بازداشت همراه با ضرب و شتم صد‌ها نفر از دانشجویان و تعدادی از اساتید به جرم اعتراض آرام علیه جنایات اسرائیل و سکوت و حمایت آمریکا در قبال این جنایت‌ها، لشکرکشی و استقرار تیربار در صحن دانشگاه و تهدید به اخراج از تحصیل؛ آبرویی برای قبله آمال غربزدگان خوش‌باور باقی گذاشته است؟ حمله وحشیانه پلیس به دانشجویان دختر و کتک‌زدن و بر زمین کشاندن آن‌ها در کجای حقوق بشر ادعایی آمریکایی‌ها و طرفداران چشم و گوش بسته آن‌ها قرار دارد؟

اگر یک هزارم این برخورد‌های وحشیانه علیه دانشجویان به‌ویژه دختران دانشجوی آمریکایی؛ در ایران رخ داده بود؛ اکنون از سخنگوی وزارت خارجه و دولت آمریکا و کشور‌های غربی تا شورای امنیت سازمان ملل، از رسانه‌های غربی و سازمان‌های بین‌المللی تا برخی رسانه‌های غربگرای داخلی، از هنرپیشه‌های هالیوودی تا برخی سلبریتی‌های وطنی مشغول سبقت گرفتن از یکدیگر در سیاه‌نمایی و هجمه علیه جمهوری اسلامی بودند، اما اکنون نه از فلان هنرپیشه آمریکایی مثلاً نگران زنان ایرانی که در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ موضع‌گیری می‌کرد و نه از سلبریتی‌های داخلی و نه از رسانه‌های وابسته، صدای اعتراضی در سرکوب بی‌رحمانه و وحشیانه دختران و پسران دانشجوی آمریکایی به گوش نمی‌رسد.

گاه وقتی در ایران یک استاد دانشگاه پس از ۴۰ سال تدریس در یک روال قانونی بازنشسته می‌شود، انبوه رسانه‌های داخلی و خارجی نظام را به خفقان و مخالفت با علم محکوم می‌کنند.

حال باید دید این رسانه‌ها درباره به زمین کوبیدن استاد زن آمریکایی توسط پلیس و دستبند زدن به وی در محوطه دانشگاه تنها به جرم اعتراض به جنایات اسرائیل نظری ندارند؟

کاش دلباختگان ساده‌اندیش غرب در داخل؛ اکنون که وجدان‌های بیدار در دنیا به میدان آمده‌اند اندکی با خود خلوت کنند و از خود بپرسند، این همان نظام ارزشی غربی و قبله آمالی بود که به هر بهانه‌ای آن را چماق کرده و بر سر منتقدان غرب می‌کوبیدند؟

این واقعیت است که مردم در دنیای امروز و پس از جنایات عریان رژیم صهیونیستی و حمایت آشکار غرب به رهبری آمریکا از این جنایات، به مرحله‌ای از بیداری و آگاهی رسیده‌اند که دیگر به‌سختی می‌توان آن‌ها را فریب داد. این آغاز ضربه‌ای سهمگین به حیثیت پوشالی غرب است که ماجرا‌های مهمی در پیش دارد.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • نوگرایی و جوانگرایی شرط پویایی یک جامعه است
  • دومینوی آسیب‌
  • طوفانی که پرده از چهره غرب کنار زد
  • طوفانی که پرده از چهره غرب کنار زد  
  • در حاشیه دیدار مردم جنوب غرب تهران با رئیس جمهور
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • ببینید | دیدار چهره به چهره وزرا با مردم
  • معرفی چهره هنر انقلاب اسلامی در خوزستان
  • دیدار‌ چهره به چهره وزیر بهداشت با مردم منطقه ۱۸ تهران