Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - مدير توسعه بازرگاني سازمان جهاد کشاورزي کردستان گفت: 80 مرکز صنفي و اتحاديه اي در اين استان عهده دار توزيع اقلام اساسي و مايحتاج ضروري مردم در ماه مبارک رمضان در قالب طرح ضيافت براي تعادل بخشي به بازار هستند.

شهريار حنيفي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: هم اکنون شکر، گوشت قرمز و سفيد و برنج در سطح استان توسط مراکز صنفي و اتحاديه هاي خاروبار فروشان توزيع مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: 40 مرکز براي توزيع مواد پروتئيني و 40 مرکز نيز براي توزيع برنج در مناطق و شهرهاي مختلف اين استان در نظر گرفته شده است.
حنيفي تاکيد کرد: دسترسي آسان مردم مناطق حاشيه شهرها به اقلام اساسي توزيع شده يکي از اهداف اجراي طرح ضيافت با همکاري اعضاي ستاد تنظيم بازار است.
وي يادآور شد: در سال جاري 30 مرکز در حاشيه شهر سنندج و در باقي شهرستان ها نيز هر کدام يک تا دو محل ويژه توزيع اين اقلام ميان ساکنان اين مناطق داير شده است.
وي اضافه کرد: برنج از نوع هومالي به ميزان 600 تن با قيمت هر کيلوگرم 39 هزار ريال، گوشت قرمز گوساله هر کيلوگرم 230 هزار ريال و بيش از 600 تن گوشت مرغ به قيمت هر کيلوگرم 68 هزار ريال در دسترس شهروندان کردستاني قرار مي گيرد.
مدير توسعه بازرگاني سازمان جهاد کشاورزي استان کردستان گفت: با بکارگيري ظرفيت بخش خصوصي 29 هزار تُن شکر وارد استان شده که در راستاي طرح ضيافت توزيع آن در فروشگاه هاي مورد تاييد در حال انجام است.
حنيفي اظهار داشت: همچنين 240 تن خرماي درجه يک جنوب نيز از سوي سازمان تعاون روستايي استان خريداري و با قيمت مصوب در حال توزيع است که تاکنون تنها عاملان توزيع سه شهرستان سنندج، بيجار و کامياران براي توزيع اعلام آمادگي کرده اند.
وي توزيع گوشت گوسفندي را از ديگر برنامه اين سازمان براي اجراي طرح ضيافت اعلام کرد و افزود: با استفاده از توان بخش خصوصي به دنبال واردات اين نوع گوشت از کشور گرجستان هستيم که در صورت اعلام آمادگي اين بخش مجوز آن صادر مي شود.
حنيفي افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز و فروشگاهاي عرضه اين محصولات شهروندان مي توانند مراتب را با شماره 124 سامانه رسيدگي به گزارشات مردمي سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کنند تا در کمترين زمان ممکن با متخلفان برابر قانون برخورد شود.
به گزارش ايرنا، جهاد کشاورزي با همکاري ستاد تنظيم بازار استان ها همه ساله به منظور حمايت از مصرف کنندگان و توليد کنندگان اقدام به توزيع برخي کالا به نرخ دولتي يا توافقي در سطح بازا مي کند.
حدود 56 هزار واحد صنفي داراي پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از اين تعداد 29 هزار واحد در مرکز استان مستقر است که حدود سه درصد از اين واحدهاي صنفي، فروشگاه هاي بزرگ و زنجيره اي هستند.
3034/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۷۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است

 سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم، گفت: قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت به مانند حروف والی در زبان عربی هستند که گرچه نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر سال کالاهای آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

وی افزود: سرپیچی از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیرواقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می‌شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات، ترس از قانون مشاهده می‌شود، اما با تساهل و مداراهای اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان‌های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زل می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها اعلام می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع، وظیفه نهادهای بودجه‌ای است، اما هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد، شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان با مولفه غذاهای مضر مماس است و تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

بهفر ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار نهادهای دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند، اما جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشد و دست از مطالبه‌گری برندارد.

وی در واکنش به بعضی ادعاهای نادرست در تبلیغات محصولات غذایی تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعاهای نادرست و خلاف واقع مطرح می‌شود که بعضی از آنها موضوعیت ندارد؛ به عنوان مثال درج عنوان بدون کلسترول روی روغن‌های نباتی از این دسته تبلیغات محسوب می‌شود، چراکه روغن‌های نباتی در اصل بدون کلسترول است و تنها در روغن‌های حیوانی وجود دارد.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیرهای استریل نیز از این دست تبلیغات است، چراکه شیرهای استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد.

بهفر افزود: بسیاری از اسنک‌ها، روغن‌ها، انواع سس، آب‌میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می‌کنند، غیرقانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالاهای آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را به عنوان یک چالش به حساب می‌آورند، کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد نهادهای مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص‌های کمی قابل سنجش و اندازه‌گیری، به روزرسانی و دستورالعمل جدید را با جدیت عملیاتی کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: شورای سیاست‌گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می‌تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمام امکانات خود جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی کشور قرار دهیم.

کد خبر 749643

دیگر خبرها

  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • ۳۰۰۰بسته گوشت قرمز بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور اولویت دارد