Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > زنجان - مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان با بیان این‌که رویکرد اصلی در کنترل و کاهش آسیب ‌های اجتماعی، گسترش آموزش ‌ها در سطوح استانی و شهرستانی است، گفت: اولویت ستاد اجتماعی و فرهنگی شورای اجتماعی کشور در سالجاری در حوزه آموزش، برگزاری آموزش و مشاوره 6 ساعته قبل از ازدواج برای زوجین است که در 4 بخش حقوقی و قضایی-مذهبی و دینی-خانواده و مهارت‌ های زندگی و مسائل بهداشتی و مراقبتی انجام می‌ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرآنلاین؛ مسیح‌ اله سلطانی در جلسه شورای اجتماعی استان با بیان اینکه‌ اعتیاد، طلاق، حاشیه ‌نشینی و انحرافات اخلاقی و اجتماعی، آسیب‌ های اجتماعی اولویت ‌دار ابلاغی از سوی شورای اجتماعی کشور است، اظهار کرد: بحث خشونت هم به صورت استانی در زنجان پیگیری می‌ شود.
وی افزود: کم ‌توجهی به هویت ملی، کم‌ توجهی به سبک زندگی ایرانی، نداشتن نگرش سیستمی و بلند مدت، بی ‌توجهی به آینده‌ پژوهی، به حاشیه رفتن نخبگان متعهد، متخصص، باشرافت و میهن ‌پرست، نداشتن شهامت شنیدن و دیدن آسیب ‌ها، انفعال ‌گرایی، مُزمن شدن آسیب ‌های قبلی که باعث انباشته شدن آنها شده، تغییر اقلیم و مشکلات زیست‌ محیطی و نداشتن برنامه مناسب و تداوم وضع موجود، از جمله عوامل موثر در ایجاد و تشدید آسیب‌ های اجتماعی است.
سلطانی با اشاره به آسیب ‌های اجتماعی نو پدید، یادآور شد: اعتیاد به اینترنت، جرایم اینترنتی، ازدواج سفید، طلاق سفید، ماشین خوابی، تقدس ‌زدایی از خانواده، آیین‌ های دروغین مانند شیطان‌ پرستی، گسترش سفره کوچک بازنشستگی به دلیل عدم ازدواج فرزندان، پیران جوان، جوانان سالمند، فساد و فرسودگی اجتماعی از جمله آسیب‌ های اجتماعی نوپدید هستند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان با بیان اینکه جهت کنترل و کاهش آسیب ‌های اجتماعی، 39 تفاهم ‌نامه به صورت ملی و استانی در سال 96 با دستگاه ‌های مختلف منعقد شده است، خاطر نشان کرد: 126 برنامه بر اساس این تفاهم‌ نامه‌ ها در حوزه کاهش آسیب ‌های اجتماعی از جمله اعتیاد و طلاق پیش ‌بینی شده بود که برخی از آنها هم ‌اکنون نیز در حال اجرا هستند.
وی با اشاره به تخصیص اعتبارات به حوزه کنترل و کاهش آسیب ‌های اجتماعی، ابراز کرد: مبلغ 705 میلیون تومان از محل اعتبارات ملی و 640 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی به اجرای این برنامه ‌ها اختصاص یافت.
سلطانی با بیان اینکه‌ در مجموع مبلغ یک میلیارد و 350 میلیون تومان برای اجرای 126 برنامه طی 39 تفاهم ‌نامه تخصیص یافت، اضافه کرد: از مبلغ فوق، 200 میلیون تومان نیز جهت اجرای 62 برنامه به 12 تشکل، پرداخت شده است.

 

46

کلید واژه‌ها : استان زنجان - آسیب اجتماعی - امنیت اجتماعی - زنجان - زنان آسیب‌پذیر -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان زنجان آسیب اجتماعی امنیت اجتماعی زنجان زنان آسیب پذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۵۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش فعالیت هیات های آزادگان تهران به سمت خودباوری

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین صباغی، مسؤول جدید هماهنگ‌کننده هیأت‌های آزادگان استان تهران در نشست سالیانه این مجمع برنامه‌های سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.

مسؤولین هماهنگ‌کننده مجمع هیأت‌های آزادگان به صورت دو سال یک بار انتخاب و فعالیت‌های خود را در چهارچوب وظایف و اهدافی که به تصویب اعضا مجمع رسیده اعلام و به اجرا می‌گذارند.

مجمع هیأت‌های آزادگان استان تهران در حال حاضر در سطح مناطق و شهرستان‌های این استان بیش از ۲۲ هیأت که شامل هیأت‌های همسران (بانوان) و آزادگان می‌باشد در حال فعالیت و برگزاری جلسات مربوطه می‌باشند.

در این نشست حجت الاسلام والمسلمین صباغی با اشاره به گسترش فعالیت‌های مجمع هیأت‌های آزادگان استان تهران به سمت خودباوری اهداف اصلی این مجمع را در یازده بند مطرح کرد که اهم این اهداف گسترش کمی و کیفی فعالیت هیأت‌ها در قالب هیأت همسران، فرزندان و آزادگان در سطح مناطق و شهرستان‌های استان تهران بود. همچنین وی دیگر برنامه‌های مجمع را برپایی اردوهای زیارتی و سیاحتی با حمایت سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با جامعه هدف دانست.

مسؤول جدید هماهنگ‌کننده هیأت‌های آزادگان استان تهران گفت: برگزاری مراسمات ملی و مذهبی به مناسبت دهه فاطمیه، عید غدیر، اربعین حسینی، مراسم دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی و دیدار با خانواده آزادگان سایر برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این مجمع است.

کد خبر 6095514 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • گسترش فعالیت هیات های آزادگان تهران به سمت خودباوری
  • آیا نفوذ روسیه در قفقاز جنوبی کاهش یافته است؟
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان