Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجتماع > آموزش - همشهری آنلاین:
مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران از کمک سالیانه ۲۰ میلیارد تومان این بنیاد به دانشگاه تهران خبر داد و گفت: بر اساس یک برنامه ۱۰ ساله، باید ۳۰ تا ۳۵ درصد نیازهای مالی دانشگاه توسط این بنیاد تامین شود.

به گزارش ايسنا، دکتر سيد جواد ساداتی‌نژاد در حاشیه آئین نیکانه بنیاد حامیان دانشگاه تهران که با حضور جمعی از خیرین، رئیس دانشگاه و اعضای هیات امنا و هیات مدیره دانشگاه برگزار شد، تامین مالی دانشگاه تهران را مهم‌ترین هدف از تاسیس این بنیاد دانست و گفت: بر اساس برآورد صورت گرفته، حدود 100 هزار میلیارد تومان هزینه برای تامین این دانشگاه لازم است و تلاش می‌کنیم با کمک این بنیاد و جذب خیرین نقشی در حل نیازهای مالی دانشگاه داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه بسیاری از دانشگاه‌های دنیا با کمک خیرین اداره می‌شوند، گفت: مثلا بنیاد هاروارد در سال 2016 حدود 6 هزار و 6500 میلیارد دلار برای دانشگاه هاروارد کمک مردمی جذب کرده و یا اینکه بنیاد سئول حدود 35 درصد اعتبارات دانشگاه را تامین می‌کند.

مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه سالیانه حدود 35 میلیارد تومان باید برای دانشگاه جذب مالی داشته باشیم، گفت: در حال حاضر سالیانه 20 میلیارد تومان حمایت مالی از دانشگاه تهران می‌کنیم و امیدوار هستیم ظرف 10 سال آینده بتوانیم 30 تا 35 درصد هزینه‌های دانشگاه را حمایت مالی کنیم.

دکتر ساداتی‌نژاد خاطرنشان کرد: در ابتدای تاسیس بنیاد حامیان دانشگاه تهران فقط 15 نفر به عنوان خیر جذب این بنیاد شده‌اند، اما امروزه این آمار به 300 نفر افزایش پیدا کرده و امسال نیز تلاش خواهیم کرد به 2500 خیّر که از خانواده دانشگاه تهران یعنی اساتید، فارغ‌التحصیلان، دانشجویان و یا حتی غیره هستند، برسیم.

وی خاطرنشان کرد: حمایت از دانشجویان برگزیده و همچنین دانشجویان مستعد و بی‌بضاعت دانشگاه تهران را از برنامه‌های مهم اجرایی بنیاد حامیان دانشگاه عنوان کرد و گفت: ظرفیت این حمایت‌ها بستگی به تعداد جذب خیرین در بنیاد دارد.

مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه نیازهای دانشگاه تهران برای حمایت خیرین بر روی سایت این بنیاد قرار دارد، گفت: تعمیر فضاهای کاربردی و فیزیکی این دانشگاه از دیگر فعالیت‌های بنیاد حامیان خیرین دانشگاه تهران است که انجام می‌شود، ضمن اینکه با توجه به ویژگی شهر بودن این دانشگاه هر سلیقه‌ای می‌تواند در هر حوزه‌ای که مایل است همکاری داشته باشد.

در همین زمینه: خیرین و واقفین دانشگاه تهران در یک قاب

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۳۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین برات الکترونیکی صادر شد

بانک مرکزی در ادامه برنامه های خود جهت توسعه ابزارهای تامین مالی زنجیره ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک های صادرات و تجارت اقدام کرد.   به گزارش ایسنا از روابط عمومی بانک مرکزی، به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‌‏/۰۰ سال ۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه ای و فناورانه و با همکاری بانک های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.     در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند.   لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می کند.   مزایای برات الکترونیکی  برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:   قابلیت انتقال در زنجیره های فعالیت های اقتصادی

-    امکان صدور برات الکترونیکی  تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار

  معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی

  امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره   با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه های اقتصادی در طول زنجیره های فعالیت آنها فراهم شده است.   لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور  ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جانمایی زمین برای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در نیشابور
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • حامیان فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند+ فیلم
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها 
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها
  • یک دانشگاه آمریکایی دیگر هم به جمع حامیان فلسطین اضافه شد
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات