Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفت بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران در نامه‌ای انتقادی به ریاست سازمان صدا و سیما در مورد برجام مطالبی را متذکر شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ هفت بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران در نامه‌ای انتقادی به ریاست سازمان صدا و سیما در مورد برجام مطالبی را متذکر شدند.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسمه تعالی
ریاست محترم سازمان صدا وسیما؛ جناب آقای علی عسگری
سلام علیکم٬

سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران به عنوان جلودار جنگ نرم، باید همواره تبیین کننده مواضع و اهداف و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدا وسیما باید انقلابی باشد؛ از انقلاب برآمده و برای انقلاب باشد. لازمه انقلابی بودن این سازمان این است که تحت تاثیر فشارهای بیرونی قرار نگیرید و مستقلاً به وظیفه اش عمل کند. اصلا قابل پذیرش نیست که رسانه رسمی کشور تحت فشار جریان سیاسی خاصی، از بیان حقایق و واقعیت ها سر باز زند و کام فرو بندد.

همواره توجه داشته باشید که دانستن حق مردم است و این شما هستید که وظیفه آگاه سازی مردم را به دوش دارید و در قبال حافظه تاریخی مردم و ثبت تجربه برای ملت مسئول هستید.

با شروع پروژه برجام در کشور، طبعا این صدا وسیما بود که باید فضای داخلی کشور را از جریان روند مذاکرات آگاه می ساخت و با مطالبه از دولت برای پاسخگویی به مردم، مانع مخفی‌کاری آن ها و محرم ندانستن مردم می‌شد.

متأسفانه در برهه ای که ملت باید تصمیم می گرفت که این طرح را می پذیرد یا خیر، با حذف صدای منتقدین برجام در مواقعی که شنیدن شان لازم بود، حق انتخاب آزاد و به دور از جوسازی از ملت گرفته و فضایی رویایی و مطلوب دولت از پیمان نامه برجام تصویر شد.
به یاد داشته باشید که صدا و سیما، رسانه ملی است نه رسانه دولتی که بخواهید صرفا بازتاب دهنده خواست و اراده دولتی ها باشید. در تصویب برجام، مسئولان قبلی صدا و سیما آن طور که باید و شاید صدای منتقدان را به گوش مردم نرساندند، اشتباه کردند؛ امروز هم که در حال آمادگی برای خاکسپاری برجام هستیم، اگر دوباره صدای دلسوزان را به گوش مردم نرسانید، اشتباه کرده اید. مراقب باشید که این مجموعه را دچار اشتباهات پیاپی نکنید که پشت کردن ملت انقلابی از این سرباز رسانه ای نظام را در پی خواهد داشت.

اکنون با کنار رفتن غبارها و آشکار شدن حقانیت و صدق گفتار منتقدان برجام که برای حفظ منافع ملی فریاد سر می دادند، وقت آن است که در رسانه ملی مواضع و گفتار مدافعان و منتقدان برجام بازخوانی شود تا مردم خودشان راهی را که پیموده شده است، قضاوت کنند. اکنون که نادرستی مسیر مذاکره با قدرت‌های زورگو برای گشایش اقتصادی و گره زدن حیات اقتصادی و بازار کار و سرمایه کشور به عواملی خارج از مرزها بر همگان اثبات شده است، وظیفه ثبت این تجربه در اذهان ملت برای همیشه برعهده شماست. به هوش باشید که امروز امتحان شما در پیشگاه الهی، نشان دادن غیرقابل اعتماد بودن غرب، و نه فقط آمریکا یا صرفا شخص ترامپ است و بار این ثبت تجربه به دوش شماست و بدانید اگر این کار صورت نگیرد، به تمام هزینه‌هایی که ملت ایران در جریان مذاکرات پرداخت کرده است، #مهرباطل زده اید و همه را بی‌فایده ساخته اید.

و البته مؤکدا مطالبه میکنیم، با توجه به اینکه عده ای کوته فکر در داخل، حالا که برجام به نقطه پایانی رسیده و نتیجه ای عاید ملت نشده است، در صددند تا هزینه های متحمل شده به کشور در طی اجرای برجام را به گردن رهبری و مسئولان عالی رتبه نظام بیاندازند، به بازخوانی مواضع و سخنرانی های هشدار دهنده رهبر معظم انقلاب در طول مذاکرات عجولانه و تصویب عجولانه‌تر برجام از طرف دیپلمات ها و ریاست وقت مجلس شورای اسلامی پرداخته و در عین نمایش دادن تحذیر های حکیمانه ایشان مقصرین و مسببین اصلی این خسارت محض را به مردم معرفی کنید.

امروز که ادامه برجام بی جان با اروپا ایده راهبردی و راهگشای دولت است نوبت شماست که عاقلانه وارد شده و واقع گرایانه اروپا و سابقه دشمنی هایش در دوران تحریم با ملت ایران را به مردم بشناسانید و مانع دوباره گزیده شدن ملت از سوراخ اعتماد خوش باورانه به غرب شوید.

در همین راستا، مشخصا مطالبه داریم:
۱. در قالب برنامه‌های گفتگو محور، یک ساعت آنتن زنده به تشکل‌های دانشجویی اختصاص دهید تا تجربه برجام توسط جوانان دغدغه‌مند و انقلابی مرور شود.
۲.در ساعات پر بیننده رسانه ملی، فرصتی را به منتقدین برجام اختصاص دهید تا به تنویر افکار عمومی و بررسی مسیر پیش‌رو بپردازند.
۳.لازم است در سال حمایت از کالای ایرانی، به پیگیری سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و مشخصا اقتصاد بدون برجام و درون‌زا و متکی به داخل بپردازید و با تولید برنامه‌های متعدد در این زمینه با جریان فکری معتقد به سازش برای پیشرفت مبارزه کنید.
۴.ثبت این تجربه از سوی شما باید همان‌طور که رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان فرمودند، ناظر به آینده بوده و برای ادامه راه نیز به کار بیاید. لذا این روزها که مجلس شورای اسلامی در گیر و دار تصویب کنوانسیون tf است، اشتباه لاپوشانی کردن در برجام را تکرار نکنید و با تریبون دادن به کارشناسان و متخصصان در این زمینه، افکار عمومی را نسبت به آنچه که در حال رخ دادن است آگاه کرده و مانع ورود ضربه مهلک دیگری بر پیکر کشور شوید.

بدانید که امروز در برابر پیشگاه الهی و ملت ایران مسئول بوده و در حال امتحان هستید و مخیرید تا نام خود را بین فهرست خدمت‌گزاران و یا خیانت‌کاران به این کشور ثبت کنید.


از خداوند منان توفیقات روزافزون شما را مسئلت داریم.

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه شریف
بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع)
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت
بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیانیه بسیج دانشجویی برجام صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۱۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اکبر نصراللهی، رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در نخستین همایش کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود اظهار کرد: شاهد تهاجم فرهنگی از نوع مرکز و پیرامون در معماری ایران هستیم. دکتر اکبر نصراللهی گفت: معتقدم، معماری، رسانه است؛ چون هم پیام است و هم ابزار انتقال پیام و هم اینکه مخاطبان انبوه دارد.

این استاد دانشگاه افزود: آنچیزی که رسانه، معماری را از سایر رسانه‌ها متمایز می‌کند، استفاده از هنر هم در ابزار یعنی نوع معماری و هم در طراحی و انتشار پیام است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در تشریح تحولات معماری و اثرگذاری و اثرپذیری آن از رشته‌های دیگر، گفت: استفاده از تکنولوژی‌های ارتباطی در معمــاری تــا جایــی پیــش رفتــه اســت کــه مفهــوم جدیدی به نام «مدیاتکچر» را موجب شـده اســت به گونه‌ای که در برج‌ها و ساختمان‌ها اخبــار و اطلاعات بــرای مــردم بــه نمایش گذاشته می‌شود.

وی در اهمیت معماری ابراز کرد: معماری تبلور فرهنگ و تمدن و هنر، روانشناسی و... در هر جامعه است و در طراحی فضای شهری و برنامه‌ریزی نباید از جایگاه مهم آن غلفت شود، اما متاسفانه الان وضع خوبی ندارد و خود ابزار تهاجم فرهنگی شده است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه هشدار داد: تهاجم فرهنگی از نوع مرکز پیرامون در معماری به صورت ترویج الگوی معماری از غرب به ایران و تهران به شهرستان‌ها، معماری اسلامی و ایرانی را تهدید می‌کند.

نصراللهی ادامه داد: تقلید کورکورانه و ناشیانه و افراطی از معماری غربی، اختلال در توازان ارتباطاتی و بصری و شبیخون به محیط زیست، حریم‌ها، آرامش، امنیت، زیبایی، توازن، تعادل و معنویت بنا‌ها و غلبه بی‌نظمی، ناهماهنگی، فشار روانی، سیطره مادیت و کمیت به زندگی انسان راموجب است.

وی همچنین اضافه کرد: ساختمان‌های نازیبا و مغایر با فرهنگ مردم، ناهماهنگی بین ابعاد و ارتفاع ساختمان‌ها، الگو‌های طراحی، رنگ‌ها، مصالح و فرم‌های متفاوت و ناهمگون در عناصر دخیل در سیمای شهر، حقوق اجتماعی مردم را نقض کرده است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح نقش‌های دوگانه رسانه در معماری اظهار : سواد معماری حلقه مفقوده، معماری و شهرسازی است؛ این سواد به مردم محدود نیست، معماران، گرو‌های دانشی، استادان و متخصصان این رشته بیش از مردم و مسئولان به آن نیاز دارند و باید این مهارت و توانایی ساخت و عرضه متناسب با زیست‌بوم، فرهنگ و اعتقادات مردم در عین زیبایی و صرفه اقتصادی را داشته باشند.

نصراللهی ادامه داد: رسانه‌ها می‌تواند مروج معماری غرب و عامل اصلی مصرف گرایی و مدگرایی در معماری و در عین حال راهنما و وسیله برون‌رفت از این وضعیت باشند. آن‌ها می‌توانند مردم را برای انتخاب و خرید بنا‌های متاثر از فرهنگ غرب ترغیب کنند و یا مطالبه کننده بنا‌هایی منطبق با فرهنگ ایران و اسلامی و یا ناظر قدرتمند برای مقابله با آشفتگی و آزادی بی حد و حصر در این زمینه باشد.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در پایان از استادان خواست از رسانه‌های کلاسیک، شبکه‌های اجتماعی و همچنین رسانه معماری برای تصویر‌سازی صحیح از رشته‌های معماری و شهرسازی و بالا بردن سواد معماری مردم و تحقق راهبرد‌های بازسازی و بازآرایی، توسعه، تمایز، اقبال اجتماعی و سودمندی آن استفاده کنند.

وی در پایان گفت: گروه کشوری معماری و رسانه آماده است با تشکیل موسسه دانش‌بنیان متشکل از استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن دانشگاه را عهده دار شود. 

همایش دو روزه کارگروه کشوری معماری بعد از دو روز بحث کارگروه‌های مختلف در دامغان، امروز در شاهرود با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و معاون علوم انسانی و هنر در شاهرود به کار خود پایان داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان وظیفه خطیر جهاد تبیین را برعهده دارند
  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • از مذاکره در تهران تا احیای برجام در واشنگتن؟!
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • تفاوت بوته با درخت