Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@02:36:19 GMT

فعال بودن سیستم امنیتی، شرط اول ورود به فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۲۲۳۴۰

فعال بودن سیستم امنیتی، شرط اول ورود به فضای مجازی

رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری گفت: امروزه ویروس‌های کامپیوتری شکل‌های متفاوتی به خود گرفته‌اند و در زمینه‌های مختلف برای کاربران مشکلاتی را به وجود آورده‌اند که یکی از جدیدترین ویروس‌های در حال توسعه، باج‌افزارها هستند و کاری به جز اخاذی از قربانیان خود ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ مرتضی عسگری رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد:  امروزه ویروس‌های کامپیوتری شکل‌های متفاوتی به خود گرفته‌اند و در زمینه‌های مختلف برای کاربران مشکلاتی را به وجود آورده‌اند که یکی از جدیدترین ویروس‌های در حال توسعه، باج‌افزارها هستند و کاری به جز اخاذی از قربانیان خود ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: ویروس‌ها، بدافزارهایی هستند که با کپی کردن خود در کدهای اجرایی، فایل‌های دیگر را آلوده کرده و از طریق تکثیر در فایل‌های دیگر خود را منتشر می‌کنند.

عسگری تصریح کرد: چشم‌پوشی از نصب و عدم استفاده از سیستم‌های امنیتی، برای کاربران خطراتی را به همراه دارد که در نهایت به آلودگی سیستم منجر می‌شود.

وی افزود: زمانی که کاربران یک آنتی ویروس را بر روی سیستم خود نصب می‌کنند، آنقدر آسوده خاطر و مطمئن می‌شوند که فراموش می‌کنند به برخی دیگر از مسائل امنیتی توجه لازم را داشته باشند.

رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری گفت: باج‌افزارها نام گونه‌ای از ویروس‌ها هستند که با قفل کردن سیستم قربانی و ارسال متن‌هایی مبنی‌بر پرداخت پول، اجازه دسترسی به سیستم را به قربانی می‌دهند و از طریق ارسال پیام بروزرسانی ویندوز یا ارسال ایمیل، کاربر را به دام می‌اندازند و پس از قفل کردن سیستم قربانی، شروع به اخاذی می‌کنند.

وی در این خصوص اظهار کرد: از فایل‌های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید و آن‌ها را در یک فضای امن مانند هارد اکسترنال، فلش USB و یا سرویس‌های ابری ذخیره کنید.

فایل‌های ضمیمه‌ای که ارسال‌کننده آن را نمی‌شناسید هرگز باز نکنید

عسگری افزود: در صورت استفاده از نرم‌افزارهای mail server از ویندوز یا لینوکس، امکان anti spam را فعال نموده یا از نرم‌افزارهای مخصوص این کار استفاده کنید.

وی بیان داشت: در هنگام اتصال هارد اکسترنال یا فلش USB به کامپیوتر هرگز قبل از scan کردن توسط آنتی ویروس، فایل‌ها را باز نکنید.

رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: فایل‌های ضمیمه‌ای که ارسال‌کننده آن را نمی‌شناسید هرگز باز نکنید و سیستم عامل، نرم‌افزارهای ضدویروس و سایر نرم‌افزارهای نصب شده بر روی سیستم‌شان را همیشه به روز نگه دارید.

عسگری در پایان گفت: در صورت مشاهده موارد مجرمانه در فضای مجازی با مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir در قسمت ارتباطات مردمی به همکاران ما گزارش دهند تا برخورد قانونی با متخلفان صورت بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۲۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند

محققان مایکروسافت اخیراً کشف کرده‌اند که بسیاری از برنامه‌های اندرویدی به دلیل یک ضعف امنیتی رایج ممکن است در برابر حملات از راه دور، سرقت داده‌ها و سایر مسائل آسیب‌پذیر باشند. حداقل چهار مورد از این برنامه‌های تحت تأثیر، هر کدام بیش از ۵۰۰ میلیون نصب دارند. یکی از آنها به نام فایل منجیر شیائومی، حداقل یک میلیارد بار از سوی کاربران اندروید نصب شده است.

مشکلی که مایکروسافت کشف کرد بر برنامه‌های اندرویدی که فایل‌ها را با سایر برنامه‌ها به اشتراک می‌گذارند تأثیر می‌گذارد. این برنامه که با نام «جریان کثیف» شناخته می‌شود، به برنامه‌های مخرب اجازه می‌دهد تا فایلی را با نام فایل یا مسیر دستکاری شده به برنامه دیگری ارسال کنند.

این روش به مهاجمان فرصتی برای ایجاد یک برنامه نفوذی می‌دهد که می‌تواند یک فایل با نام فایل مخرب را مستقیماً بدون اطلاع یا تأیید کاربر به یک برنامه دریافت کننده ارسال کند. به گفته مایکروسافت، زمانی که یک هدف اشتراک‌گذاری نام فایل مخربی را دریافت می‌کند، از نام فایل برای راه‌اندازی فرآیندی استفاده می‌کند که ممکن است با در معرض خطر قرار گرفتن برنامه به پایان برسد.

در نتیجه برنامه هدف گمراه می‌شود و به نام یا مسیر فایل اعتماد می‌کند و فایل را در یک دایرکتوری حیاتی اجرا یا ذخیره می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد