Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 «ونوس عامری» در گردهمایی ماهانه فعالان حوزه طبیعت و محیط زیست ضمن اشاره بر عادت‌های غلطی که در مصرف آب میان مردم شکل گرفته است، تأکید کرد: اگر قرار است از دریای عمان آب انتقال داده شود و حقابه‌ای برای استان تعریف شود که قطعاً در آینده شاهد تبعات آن خواهیم بود، بدین معنا نیست که می‌توانیم هر اندازه که می‌خواهیم آب مصرف کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تبلیغات و فرهنگ‌سازی را بهترین شیوه برای تغییر عادت‌های غلط مردم دانست و تصریح کرد: باید شکل زندگی مردم تغییر یابد و برای این امر می‌توان از ظرفیت شهرداری و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی برای آگاه‌سازی شهروندان استفاده کرد.

این عضو شورای اسلامی شهر در پایان نیز تأکید کرد: لازم است از همین الان فرهنگ‌سازی در خصوص آب انتقالی انجام گیرد که آب انتقالی به این معنا نیست که هر اندازه که می‌خواهیم، می‌توانیم آب مصرف کنیم بلک باید یاد بگیریم که مصرف را کاهش دهیم .

«محمدرضا آخوندی» مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز در این نشست با بیان این که چالش آب و تغییر اقلیم از چالش‌های آینده است، عنوان کرد: با توجه به شرایط بحرانی آب، کارگروه سازگاری با کم آبی در دولت شکل گرفته و به دنبال راهکارهای سازگاری با کمبود آب در کشور است .

وی اولین گام برای سازگاری با کم‌آبی را آموزش مردم در جوامع شهری و روستایی دانست و افزود: ارزش آب برای مردم ملموس نیست و مردم بهای واقعی آب را نمی‌دانند و این مسئله مربوط به یزد، اصفهان یا چهارمحال نیست بلکه کل کشور را در بر می‌گیرد .

آخوندی با مقایسه الگوی مصرف استاندارد جهانی آب در شبانه روز که 130 لیتر است نسبت به مصرف 220 لیتر در شبانه روز در ایران، گفت: باید الگوی مصرف را کاهش داده و شیوه زندگی را تغییر دهیم و این مهم نه تنها در مصرف شرب بلکه در کشاورزی و دیگر حوزه‌ها نیز باید عملیاتی شود.

وی با اشاره به لزوم انتقال آب از دریای عمان به یزد، تصریح کرد: استفاده از منابع مشترک یکی از گزینه‌های رویارویی با بحران آب است که در کنار گزینه‌های دیگر چون مطالعات علمی، اصلاح الگوی مصرف و غیره، باید دیده شود .

در بخش دیگری از این گردهمایی که در مدرسه طبیعت گندمک یزد برگزار شد، «سید حسین درجوش» از فعالان حوزه آب و ایده‌پرداز پویش «آب، صلح و مهرورزی» به ارائه گزارش سفر نمایندگان سمن‌های محیط زیست استان به شهر ورزنه پرداخت و با اشاره به فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی کشورمان در موضوع آب، آن را نماد صلح و مهرورزی خواند.

وی شرایط سخت کنونی را حاصل مدیریت‌های اشتباه سالیان اخیر دانست و تأکید کرد: مشکلات حال حاضر در خصوص آب در کشور، بیش از آن که بیانگر مشکلات و اختلافات میان مردم باشد، حاصل مدیریت‌های اشتباهی است که تاکنون بوده است .

در ادامه نیز فعالان مدنی حوزه محیط زیست به بیان نظرات خود پرداختند و بر لزوم توجه به تبلیغات و اطلاع‌رسانی گسترده تر در خصوص گردهمایی‌های ماهانه، لزوم نگاه جامع به مقوله آب و در نظر گرفتن ابعاد مختلف و آگاهی بخشی و حساس کردن مردم نسبت به موضوعات محیط زیست تاکید داشتند .

گفتنی است، گردهمایی فعالین حوزه محیط زیست و طبیعت استان یزد دوشنبه اول هر ماه برگزار می‌شود و شهروندان و علاقه‌مندان می‌توانند در این گردهمایی حضور یابند .

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: بحران آب عضو شورای شهر یزد منطقه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۹۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است

ایسنا/یزد نماینده مردم یزد و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس اظهار کرد: بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است،

«محمد صالح جوکار» در جمع نمایندگان کارگران در استان یزد، ضمن تبریک فرا رسیدن روز کار و کارگر، گفت: جامعه کارگران زحمتکش و شریف، نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند که باید در راستای رفع مشکلات آنها گام‌های اساسی برداشت.

وی یکی از مشکلات کارگران را نبود امنیت شغلی بیان کرد و افزود: این که کارگری در یک مجموعه با مدت قراردادی معین مشغول به کار شود و امنیت شغلی نداشته باشد، بدون شک در زندگی و کار او مشکلاتی ایجاد خواهد شد.

وی با تأکید بر این که حل مشکلات کارگران در سایه تفاهم و تعامل مسئولان کشور در بخش‌های مختلف مرتفع خواهد شد، اضافه کرد: چند مورد از قوانین کار مانند امنیت شغلی و قرارداد معین کار، نیازمند اصلاح است؛ زیرا با ایجاد امنیت شغلی برای کارگر، شاهد افزایش بهره‌وری و تولید خواهیم بود و موجب اطمینان‌بخشی کارفرمایان از تولید نیز خواهد شد.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس با اشاره به این که جامعه کارگری استان یزد بسیار نجیب و سخت‌کوش هستند، ادامه داد: واژه «قناعت» که مطرح می شود، در جامعه کارگری و سبک زندگی آنها، به عینه قابل مشاهده است.

جوکار با بیان این که بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است، اظهار کرد: اگر این قانون به درستی عملیاتی شده بود نباید رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به امنیت شغلی کارگران دغدغه داشته باشند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس تأکید کرد: برای ایجاد امنیت شغلی کارگران، قراردادهای موقت باید تبدیل به قراداد دائمی شود.

وی با اشاره به افزایش سن بازنشستگی، گفت: این طرح علی رغم مخالفت برخی از نمایندگان به تصویب رسید ولی امید است در مجلس دوازدهم با ارائه طرح و تصویب مجلس آن به حالت قبل بازگردانیده شود.

وی در ادامه بهترین راه مطالبه حق و حقوق کارگران را برگزاری جلسات رؤسای تشکل‌های کارگری با مسئولان استان است، افزود: همانگونه که نمایندگان مردم، پیگیر مشکلات مردم هستند، رؤسای تشکل‌های کارگری نیز چون با کسب آراء کارگران منصوب شده‌اند، باید پیگیر مطالبات این قشر باشند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: روز کارگر، باید به گونه ای شایسته و با حضور کارگران، برای تجیل از مقام کارگر برگزار شود؛ نه اینکه بدون حضور آنها و تنها با حضور تعداد اندکی از کارگران و مسئولان استان باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر این نماینده مجلس، جوکار در پایان با بیان اینکه با شعار دادن، مشکلات کارگران حل نمی شود، اذعان کرد: نشست ها و جلساتی که برگزار می‌شود، باید در راستای ارائه راهکارها برای حل مشکلات کارگران باشد؛ فلذا با شعاری صحبت کردن، نمی توان این مسائل را حل کرد، بلکه تلاش باید در جهت رفع این مشکلات باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشارکت در انتخابات بهترین راه تحول در کشور است
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • آماده باش مدیریت بحران در چند استان | خطر سیل و طوفان در کمین مردم | از کوه و دشت دوری کنید!
  • روش‌های پیشگیری و قطع ریزش موی سر، ابرو و مژه
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • شرط جالب شمسایی برای تمدید قرارداد با تیم ملی
  • شمسایی: خواستم پس از قهرمانی تمدید کنم
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!