Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارمهر، ولی الله چراغی امروز سه شنبه در سومین جلسه ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی کردستان که در سالن جلسات اداره کل دادگستری استان تشکیل شد،  گفت: پروژه مجتمع صنوف آلاینده سقز ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، با این وجود سازمان جهاد کشاورزی در راستای قانون حفظ اراضی کشاورزی نسبت به تغییرکاربری زمین اختصاص داده شده به این پروژه شکایت کرده و مانع از ادامه عملیات اجرایی آن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: پروژه مذکور دارای ۴۰۰ مغازه است که بهره برداری از آن زمینه اشتغال بیش از ۴۰۰ نفر از جوانان سقزی  را فراهم خواهد کرد.

وی اظهارداشت: گاها مدیران ادارات استان تصمیمات خود را به طور شفاهی در جلسات متعددی هم چون رفع موانع تولید بیان و سرمایه گذار را تشویق به فعالیت اقتصادی می کنند.

معاون قضایی دادگستری کردستان ادامه داد: فعال اقتصادی هم به امید حمایت مدیران کار خود را آغاز می کند و متاسفانه گاها در زمانی که کار به مراحل نهایی می رسد بر علیه او اقامه دعوی می کنند.

چراغی اضافه کرد: این نوع برخورد دستگاه های اجرایی با سرمایه گذارانی که میلیاردها تومان در پروژه ای سرمایه گذاری کردند به نفع استان نیست.

وی به مشکل کارخانه آرد بیجار و مجتمع گردشگری زریوار هم اشاره کرد و اظهارداشت: قطعات  وتجهیزات مورد نیاز این کارخانه از خارج کشور وارد شده، صاحبان این واحد بدون ترخیص نهایی از سوی گمرک اقدام به شکستن پلمپ و نصب دستگاه ها کردند وهمین باعث شکایت گمرک از این واحد شده است.

وی بیان کرد: اکثر واحدهای تولیدی استان از بانک ها تسهیلاتی دریافت کردند که شکایت ادارت و نهادهای مختلف ازاین واحدها و توقف فعالیت آنها منجر به تاخیر در پرداخت تسهیلات و در نتیجه توقیف اموال آنها می شود.

معاون قضایی دادگستری کردستان افزود: نمونه های زیادی در سایر استان های کشور بوده که دادستان با صدور دستوراتی مانع از توقف فعالیت، فروش و مزایده واحد تولیدی توسط بانک ها شده است.

چراغی بیان کرد: قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی هم تغییر کاربری را مطلقا ممنوع نکرده است ومی طلبد در راستای عمل به منویات رهبری وحمایت از تولید داخلی با دید بازتری به مسائل نگاه شود.

وی اظهارداشت: نیاز است که دراستان برای نظارت بر تصمیمات اداری فکر اساسی و تدبیری اندیشیده شود.

وی عنوان کرد: کمتر از ۱۰ درصد اراضی شرکت شهرک های صنعتی استان دارای سند مالکیت هستند و انتظار می رود در این رابطه تا پایان سال به میانگین کشوری برسیم.

کد خبر 4309281

منبع: مهر

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی شهرستان سقز بوشهر ماه مبارك رمضان شیراز سوم خرداد فتح خرمشهر گرگان شهرکرد مشهد یاسوج خرم آباد بیرجند خطبه های نماز جمعه کرمانشاه بارش باران مراسم گلریزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۲۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه

محمد بهمن مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه گفت : پیوستن شرکت‌های کرمانشاهی به بازار بورس کشور، یک فرآیند چندین مرحله‌ای و چندین ساله است که با پیگیری‌های استاندار، معاون اقتصادی استاندار و مدیران دستگاه‌های اقتصادی استان برای استان کرمانشاه به یک فرآیند با بازده زمانی کوتاه تبدیل شد و توانستیم با بازار سرمایه ارتباط برقرار کنیم چرا که طی ۱۵ سال گذشته هیچ شرکتی در سازمان بورس پذیرش نشده است.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه عنوان کرد: با پیگیری‌های انجام شده در سال ۱۴۰۲، شرکت ذوب آهن بیستون به عنوان اولین شرکت بخش خصوصی در سازمان بورس مورد پذیرش، درج نماد و معارفه قرار گرفت و تنها عرضه این شرکت باقی‌مانده که ان‌شاءالله با ارائه مجوز عرضه سهام از سازمان بورس، عرضه این سهام آغاز خواهد شد.

بهمن با اشاره به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان کرمانشاه در بازار بورس، اذعان کرد: در استان کرمانشاه یک شرکت دانش‌بنیان برای بازار بورس پذیرش شده که در حال طی مراحل درج نماد هستیم و این شرکت هم در فصل بهار عرضه خواهد شد؛ در آخرین روز‌های سال گذشته، پذیرش شرکت مانیزان در سازمان بورس صورت گرفت که از طرف سازمان این شرکت پذیرش شد و اکنون در حال رفع شروطی هستیم که فروش اوراق بهادار تهران برای این شرکت در نظر گرفته شده و پس از رفع این شروط، نماد آن درج و عرضه خواهد شد.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه ابراز کرد: اتفاق خوب دیگری که برای استان کرمانشاه و کشور در سال ۱۴۰۲ افتاد، این بود که اولین سهام پروژه کشور در بازار سرمایه‌گذاران حرفه‌ای پذیره‌نویسی شد و این بازار برای پذیره نویسی شرکت بیواتانول کرمانشاه یا همان سوخت سبز زاگرس ایجاد شد و مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان برای پذیره‌نویسی آن انجام شده است.

بهمن از پیگیری شرکت‌های بیشتر برای ورود به بازار بورس خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که در سال جاری تعداد شرکت‌های مشمول بورس شده را در بازار بورس افزایش دهیم و در این راستا در حال مذاکره و بررسی شرایط دو عدد از شرکت‌های استان برای پذیرش در بازار بورس هستیم؛ علاوه بر این یک شرکت‌پروژه دیگر را هم پیگیری می‌کنیم تا پذیره‌نویسی آن در سرمایه‌گذاری حرفه‌ای انجام شود.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه در رابطه با تأثیر حضور شرکت‌ها در بازار بورس خاطرنشان کرد: یکی از منابعی که معمولاً واحد‌های صنعتی و تولیدی برای گسترش فعالیت و افزایش ظرفیت تولیداتشان استفاده می‌کنند تسهیلات بانکی است، لذا با توجه به اینکه در سال‌های اخیر تسهیلات بانکی محدود شده، شرکت‌ها می‌توانند با پذیرش سهام خود در بازار سرمایه و عرضه، تأمین مالی مورد نیاز خود را از بازار بورس انجام دهند و از مابقی مشوق‌های بازار سرمایه به نفع خودشان استفاده کنند.

وی با اشاره به مهم‌ترین تأثیر حضور شرکت‌ها در بازار بورس بیان کرد: بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مسئله با توجه به حضور شرکت‌ها در بازار بورس و سرمایه‌گذاری، تأمین مالی لازم است که به راحتی انجام می‌گیرد و دیگر نیازی به تسهیلات ندارند و حتی با این امتیاز می‌توانند پروژه‌های جدیدی اجرا کرده و در فاز توسعه شرکت مشکل نداشته باشند.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه در مورد آمار شرکت‌های بورسی کرمانشاه اذعان کرد: با وجود سه شرکت و سهام پروژه‌ای که در سال ۱۴۰۲ اضافه شد، تعداد شرکت‌های بورسی استان کرمانشاه از سه به هفت شرکت افزایش پیدا کرد و دو شرکت دیگر نیز در بازار فرابورس داریم که جمعا تعداد شرکت‌ها پروژه‌های استان در بورس و فرابورس از ۵ مورد به ۹ مورد افزایش پیدا کرد است.

بهمن با اشاره به میزان معاملات استان کرمانشاه بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ ارزش معاملاتی که توسط مردم استان کرمانشاه صورت گرفته است حدودا ۵ هزار میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۶۰ درصد فروش سهام و ۴۰ درصد خرید سهام بوده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران