Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمین های کشاورزی سوزانده شده تنها راه تامین بخشی از مواد غذایی مردم محاصره شده محسوب می شد که نابودی آنان ضربه سنگینی را به شهروندان دو شهرک وارد کرد.

به گزارش مشرق، آخرین خبرها از شهرک های محاصره شده الفوعه و کفریا در شمال شرق استان ادلب حاکیست، فشار عناصر تروریستی در ماه مبارک رمضان بر هزاران شهروند بی گناه افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک منبع میدانی در گفت وگو با مشرق به بحرانی شدن وضعیت شهروندان محاصره شده خبر داد و گفت: عناصر تروریستی در روزهای گذشته به شدت حملات خود افروده اند و همین مسئله کار را برای مردم بسیار سخت کرده است.

این منبع میدانی با بیان این که تروریست ها حتی به زمین های کشاورزی قابل کشت هم رحم نمی کنند، افزود: حملات خمپاره ای عناصر تروریستی به معدود زمین های کشاورزی باقی مانده در حومه شهرک ها متمرکز شده است.

وی نتایج حمله به زمین های کشاورزی مردم محاصره شده را فاجعه بار دانست و افزود: حملات روزهای گذشته باعث شده بخش وسیعی از مزارع به طور کامل سوخته شود و تمامی محصولات نابود شوند.

این منبع میدانی گفت: زمین های کشاورزی سوزانده شده تنها راه تامین بخشی از مواد غذایی مردم محاصره شده محسوب می شد که نابودی آنان ضربه سنگینی را به شهروندان دو شهرک وارد کرد.

به گزارش مشرق، شهروندان محاصره شده در شهرک های الفوعه و کفریا امید داشتند با بذرهای باقی مانده و کاشت آنان مقدار کمی از نیازهای خود را تامین کنند اما تروریست ها به زمین های کشاورزی رحم نکردند.

منابع میدانی در شهرک های محاصره شده همچنان از کمبود مواد غذایی، آب آشامیدنی، تجهیزات پزشکی و دارو خبر می دهند و اعلام کردند: کودکان و مردم الفوعه و کفریا آرزو دارند روزه خود را با نوشیدن آب سرد کافی و حداقل یک قطعه سیب باز کنند.

یکی از شهروندان شهرک های محاصره در گفت وگو با مشرق به وضعیت سخت مردم اشاره کرد و گفت: در ۳ سال گذشته هرماه برای شهروندان ماه رمضان بوده چرا که کمبود آب آشامیدنی و مواد غذایی به انداره کافی وجود ندارد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی 2018 روسیه خروج آمریکا از برجام حمایت از کالای ایرانی ارتش سوریه تحولات سوریه تروریست های تکفیری جبهه النصره داعش سوریه فوعه و کفریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۷۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مشایخی ظهر شنبه در دیدار با معاون وزیر و رئیس سازمان امور اراضی کشور به همراه معاون توسعه و ساماندهی اراضی سازمان امور اراضی کشور گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۰۰ پرونده حفظ کاربری و ۴۰۰ پرونده واگذاری اراضی ملی و دولتی از سنوات گذشته مورد بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: همچنین ضمن بازدید از محل اجرای درخواست‌های تغییر کاربری اراضی کشاورزی در نیمه دوم سال با بیش از ۸۰ درصد درخواست‌ها بر اساس بازدید صورت گرفته مخالفت شد که ۷۸ مورد به مساحت ۸۸ هکتار مجوز تغییر کاربری صادر شده است.

مشایخی گفت: با توجه به وجود پرونده‌های سنواتی باید اقدامات لازم در خصوص رضایت‌مندی ارباب رجوع فراهم شود که با توجه به امکانات و وضعیت نیروها این مهم تحقق یافت و همین امر موجب شد انجام برخی از اهداف سازمانی ابلاغ شده کمتر از حد انتظار بوده و برنامه‌ریزی در انجام امور محوله موجب تحقق آن را فراهم می‌آورد.

برون سپاری وظایف غیر حاکمیتی

وی بیان کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال جاری با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و امکانات شاخص‌های ابلاغی تحقق یابد.

مشایخی با اشاره به متمرکز بودن واگذاری‌ها در شهرک‌های کشاورزی و صنعتی اظهار داشت: در سال گذشته، ۱۱۰ هکتار از اراضی ملی به شهرک صنعتی و بیش از ۷۳۲ هکتار به شهرک‌های کشاورزی واگذار شده است تا با این گونه واگذاری‌ها از پراکنده بودن واگذاری‌ها خودداری شود.

وی همچنین در خصوص برون سپاری کردن وظایف غیر حاکمیتی بیان کرد: در راستای تفاهم نامه با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان ضمن انعقاد تفاهم نامه دوره‌های آموزشی برای کارشناسان نظام مهندسی برگزار و احکام جهت نظارت بر طرح‌های اراضی واگذاری صادر شده است.

وی یادآور شد: امیدواریم با استفاده از ظرفیت این کارشناسان متخصص نسبت به بازدیدهای منظم از طرح‌های واگذاری و مجوزهای تغییر کاربری پیشرفت فیزیکی تعیین و از معطل ماندن اراضی جلوگیری شود.

کد خبر 6089958

دیگر خبرها

  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • عاملان تیراندازی در ایرانشهر زمین گیر شدند
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها