Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استاندار کردستان گفت: فعالیت های پیله وری در سه بازارچه مرزی شهرستان های بانه، مریوان و سروآباد از هفته آینده آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین فیروزی عصر چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت بازارچه های مرزی استان اظهار داشت: روزهای یکشنبه و چهارشنبه هفته جاری هیات دولت به بررسی فعالیت های اقتصادی بازارچه های مرزی پرداخت و جمع بندی نهایی و اصلاح کامل طرح یکشنبه هفته آینده اعلام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: براساس این طرح در سه بازارچه مرزی کردستان شامل سیرانبند بانه، خانم شیخان مریوان و سروآباد فعالیت های پیله وری شروع می شود.
فیروزی یادآور شد: با تصویب این طرح دیگر کلمه کولبر از ادبیات اقتصادی این منطقه حذف و به جای آن کلمه پیله ور بکار برده خواهد شد.
وی تاکید کرد: فرمانداران شهرستان های مرزی باید برای فعال سازی کارت های پیله وری به مردم اطلاع رسانی کنند تا سرپرستان خانوارها با مراجعه به دفاتر پیشخوان نسبت به فعال سازی کارت های خود اقدام کنند.
فیروزی با اشاره به تجهیز و محوطه سازی پایانه مرزی باشماق مریوان گفت: محوطه این پایانه مرزی به 30 هکتار افزایش می یابد و بیش از 20 میلیارد ریال برای آسفالت و توسعه محوطه هزینه می شود.
معاون استاندار کردستان اظهار داشت: با توسعه این پایانه روند تردد کامیون ها و مسافران در مرز باشماق تسهیل می شود و طبق برنامه ریزی ها این طرح تا 45 روز آینده به بهره برداری می رسد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز در این نشست گفت: تصمیم های مهمی در خصوص تعاونی هایی مرزنشینان از سوی سازمان توسعه تجارت گرفته شده و برای تصویب نهایی به هیات دولت ارسال می شود.
محمد دروزمی اظهار داشت: در قالب طرح جدید، میزان سهمیه ارزی سالانه تعاونی های مرزنشینان از 150 دلار به 180 دلار و اقلام وارداتی از 38 قلم کالای خوراکی و غیرخوراکی به 49 قلم افزایش می یابد.
مدیر تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان هم گفت: در استان 19 تعاونی مرزنشین با 184 هزار عضو فعال هستند و اعضای این تعاونی ها سال گذشته در مجموع یک میلیون و 824 هزار دلار سهیمه تخفیف عوارض گمرکی داشتند.
علی اسعد عباسی افزود: مرزنشینان کردستان ارز مبادله ای دریافت نمی کنند و خرید کالا را با دلار آزاد انجام می دهند که این امر با توجه وضعیت بازار مقرون به صرفه نیست.
وی اضافه کرد: هم اکنون 68 هزار در استان پیله ور کارت پیله وری دارند که از این تعداد 55 هزار نفر عضو تعاونی های مرزنشینان هستند.
فرماندار مریوان نیز در این نشست با اشاره به افزایش عوارض ورود به اقلیم کردستان عراق گفت: عوارض ورودی به اقلیم کردستان برای کامیون های ایرانی افزایش یافته و باسکول های اقلیم در استان های مختلف وزن گیری ها را در چند مرحله تکرار می کنند.
محمد شفیعی تاکید کرد: عوارض گمرکی هر دستگاه اتوبوس به کشور عراق نیز به 6 میلیون ریال افزایش یافته است که مشکلاتی برای اتوبوس داران و مسافران عازم این منطقه ایجاد کرده است.
استان کردستان با داشتن 227 کیلومتر مرز با کشور عراق و سالانه بیش از 6 میلیارد دلار مراودات رسمی در بازارچه های مرزی دارد.
3020/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بازارچه مرزي پيله وري تجارت مرزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۸۳۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع تخم نوغان در گیلان

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ عدیل سروی گفت: امسال ۱۵ هزار و ۱۵۰ جعبه تخم نوغان در استان توزیع می‌شود و پیش بینی شده از این مقدار تخم نوغان، نوغانداران ۵۶۰ تن پیله‌تر ابریشم برداشت کنند. 
وی با اشاره به اینکه توزیع تخم نوغان تا پایان اردیبهشت ادامه دارد، افزود:نوغانداران می‌توانند برای دریافت تخم نوغان از ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه صبح فردا  تا ۱۷ عصر، به ۱۱ شعبه در شهرستان‌های لنگرود، شفت، لاهیجان، فومن، صومعه سرا، لاهیجان، رشت، بندرانزلی و آستانه اشرفیه مراجعه کنند.
رییس مرکز توسعه نوغانداری کشورگفت: نوغانداران دیگر شهرستان‌ها برای دریافت تخم نوغان باید در ساعات اداری به اداره جهاد کشاورزی شهرستان خود مراجعه کنند.
سروی با بیان اینکه قیمت هر جعبه تخم نوغان ۲۸ هزار تومان اعلام شده، افزود: پارسال نوغانداران گیلانی ۱۴ هزار جعبه تخم نوغان خریداری و ۵۳۰ تن پیله‌تر به بازار عرضه کردند.

دیگر خبرها

  • آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی رفسنجان
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • رایزن فرهنگی جدید ایران در کاراکاس فعالیت خود را آغاز کرد
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • توزیع تخم نوغان در گیلان