Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجرایی سپاه کربلا مازندران با اعلام اینکه سال گذشته 5 هزار زائر در مراسم ارتحال امام(ره) شرکت کردند از پیش‌بینی حضور 3 هزار زائر مازندرانی در مراسم امسال ارتحال به مرقد مطهر امام خمینی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سرهنگ عسکر مجیدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران به مناسبت ارتحال امام(ره) و قیام ۱۵ خرداد با قبولی طاعات، عبادات و مناجات در ماه مبارک رمضان و مسئلت درک شب‌های قدر، میلاد کریم اهل بیت علیه السلام، حضرت امام حسن مجتبی(ع) را تبریک و به تشریح برنامه‌های ستاد ارتحال امام پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه سپاه کربلا همچون سال گذشته طی ایام ماه مبارک رمضان به منظور حرمت این ماه، هیچگونه اعزام کاروانی به منظور زیارت مرقد مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی ندارد افزود: سپاه کربلا به منظور گرامیداشت یاد و خاطر امام (ره) در استان مازندران نسبت به برگزاری برنامه‌های متمرکز و مختلف در سطح رده‌های تابعه و شهرستانی تمهیداتی اتخاذ نموده است.

معاون اجرایی سپاه کربلای مازندران با اشاره به تجمع بزرگ مردمی در سطح مصلی و مساجد 13 شهرستان مازندران، ادامه داد: در برنامه متمرکز گرامیداشت یاد امام(ره) خمینی(ره) نشست‌های بصیرتی به منظور ترویج افکار امام با دعوت از وعاظ و سخنرانان برجسته استانی و کشوری برگزار می‌شود.

مجیدی اجرای این برنامه‌ها در برخی نواحی مقاومت بسیج و حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت را همراه با ضیافت افطار دانست.

وی یادآور شد: امام راحل به صورت علمی و عملی انقلابی بوده است، انقلاب اسلامی‌ای که منحصر به ایران نیست ولی شروع آن از ایران بود.

رئیس ستاد ارتحال امام خمینی(ره) سپاه کربلای مازندران با اعلام اینکه دشمن به دنبال تحریف اهداف انقلاب است، گفت: گروه‌های معاند نظام در داخل و خارج کشور برای ایجاد انحراف در انقلاب تلاش می‌کنند.

وی با اعلام اینکه امام راحل همه ما را از اسارت طاغوت نجات داد، بیان کرد: در پرتو اندیشه امام راحل به منظور پاسداشت زحمات امام (ره) یاد و نام ایشان باید این ایام زنده نگهداشته شود.

مجیدی با اعلام اینکه در سال‌های گذشته اعزام به شکل کاروانی داشتیم گفت: اما در سال جدید به دلیل قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان و رعایت اینکه ترک واجب نشود و از سویی پاسخگوی حال علاقه‌مندان به زیارت مرقد امام راحل باشیم مقرر شد که اعزام کاروانی نداشته باشیم ولی در سطح استان برنامه هایی اجرا کنیم.

وی اضافه کرد: در همه شهرستان‌ها برنامه متمرکز در تبیین اهداف امام راحل داریم، در 13 شهرستان هم تجمع بزرگ مردمی و نشست بصیرتی در دستور کار است.

رئیس ستاد ارتحال امام خمینی سپاه کربلا ادامه داد: فضاسازی عمومی به مناسب سالگرد امام راحل، ایام پانزده خرداد و حتی شهادت امام علی(ع) در برنامه کاری قرار دارد و محتوای تلفیقی از همه مناسبت‌ها انجام می‌شود.

وی با اعلام اینکه مازندران استان مهاجرپذیر است، یادآور شد: فضاسازی در سطح ادارات و نهادها و همچنین تفرجگاه‌ها به صورت ویژه مدنظر هست.

مجیدی به علاقه‌مندی مردم استان مازندران برای حضور در این مراسم اشاره کرد و افزود: اعزام سازماندهی شده نداریم ولی اگر افرادی به صورت خودجوش در این مراسم از استان شرکت کنند در فضای مخصوص که ویژه زائران استان در نظر گرفته شده است تیم های خدماتی سپاه کربلا ویژه ارتحال امام(ره) ضمن آنگه در طی مسیر با پلیس راهور و هلال احمر هماهنگی لازم انجام شده در تهران نیز مستقر بوده و به زائران خدمات مناسب ارائه می دهند.

معاون اجرایی سپاه کربلا با اعلام اینکه سال گذشته 5 هزار زائر در مراسم ارتحال امام(ره) شرکت کردند از پیش‌بینی حضور 3 هزار زائر مازندرانی در مراسم امسال ارتحال به مرقد مطهر امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: با هماهنگی انجام شده با ادارات، دستگاهها، نهادها و سازمانهای بسیج در تفرجگاه‌های استان فضا سازی روزهای مربوطه به گونه‌ای است که تاثیر حال و هوای آن در بین مسافران مشهود گردد.

رئیس ستاد ارتحال امام (ره) سپاه کربلا از ایجاد ایستگاه‌های صلواتی، نمایشگاهی با موضوع اندیشه امام و تهیه و توزیع بسته فرهنگی در سطح نواحی شهرستانی همچنین فضا سازی عمومی مناسبت های ارتحال، قیام 15 خرداد، شهادت مولای متقیان و آئین لیالی قدر را از دیگر اقدامات سپاه کربلا و ستاد ارتحال امام(ره) نام برد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۸۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال

سردار هادی هادیانفر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در برنامه صف اول حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

هادیانفر گفت: در ۵ مولفه‌ای که برای سوانح وجود دارد، هر کدام نقش خود را دارند، اما گزارشات سازمان بهداشت جهانی بر روی عامل انسانی بیشتر تاکید می‌کند. در بعضی از گزارشات ۵۴ درصد و در برخی مطالعات ۹۲ درصد عامل انسانی را عامل جلوگیری از وقوع حوادث می‌دانند.

او افزود: آنچه که در قانون ما وجود دارد، ۳۲ دستگاه در حوزه پیشگیری و کاهش سوانح نقش دارند. آنچه که می‌تواند در رأس آنها این کار را مدیریت کند، شورای عالی مدیریت حمل و نقل است که از دستگاه‌ها وظایفشان را مطالبه کند. در برنامه ششم کاهش ۳۶ درصدی تصادفات را تدوین کردند. در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی در طول برنامه تدوین شده و دولت مکلف است در ۶ ماهه اول برنامه، کاهش ده درصدی را تدوین کند.

هادیانفر ادامه داد: فرهنگ سازی نیز در این زمینه مهم است. به عنوان مثال طرح همیار پلیس که در گذشته اجرا شد، بر اساس مطالعات ۱۸ درصد در کاهش سوانح اثر گذاشت. نهادینه شدن کمربند ایمنی و موارد ایمنی دیگر در نتیجه همین پویش است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نقاط شهری و برون شهری ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیر در کشور داریم، گفت: ۳۲۰۰ مورد از این تعداد مربوط به جاده‌های کشور، ۵۳۰ هزار کیلومتر طول راه‌های کشور و ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های اصلی است. میزان تردد نیز به ۴۰ میلیون وسیله می‌رسد و رابطه تردد و تصادف نیز متقابل است.

او افزود: ۸۸۷ نقطه پرتصادف از بین کل نقاط حادثه خیز پرتصادف شناسایی شدند و تاکنون ۴۱۲ مورد آنها تاکنون مرتفع شده و ۴۷۵ مورد آن باقی مانده که از اولویت‌های امسال ما است. یکی از عواملی که در دهه ۸۰ باعث شد میزان تصادفات و مرگ‌های ناشی از سوانح کاهش پیدا کند، واردات خودرو‌های باکیفیت بود که باعث شد خودروسازان داخلی هم به سمت افزایش کیفیت بروند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درخصوص عدم تحقق پیش‌بینی‌های برنامه ششم در توسعه ترانزیت گفت: در دولت‌های گذشته به این بخش خیلی توجه نشد. کشور‌هایی که مسیر اصلی آنها کشور ما بود، اکنون از مسیر‌های جایگزین استفاده می‌کنند. در حال حاضر به آن پیش‌بینی پذیری که برای گیرنده خدمات مورد نیاز است نرسیدیم و حتما باید این اتفاق میسر شود تا صاحب بار با این اطمینان و تخمین هزینه از مسیر کشور ما عبور کند.

او در خصوص تدابیر برای جابه‌جایی‌های مربوط به راهپیمایی اربعین گفت: یکی از مهمترین مسائل ما ناترازی ناوگان نسبت به زائرینی است که در اربعین داریم. پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۴ میلیون زائر برسیم. از این تعداد بخش زیادی از خودروی شخصی و برخی از ناوگان عمومی استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که از طرف عراقی نیز خواسته شد این بود که خودرو‌های ما بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات خودرو اختصاص داده شد که ۲ هزار دستگاه زیر ۵ سال کارکرد را وارد کشور کنند که امیدواریم به اربعین برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • برگزاری نشست بصیرتی و جهاد تبیین در تپه شهدای گمنام خوی + تصاویر
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • اجرای بیش از ۵۰ ویژه برنامه هفته عقیدتی سیاسی در آستارا
  • جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا علیه السلام برگزار می‌شود
  • برگزاری نشست‌ های بصیرتی جهاد تبیین همزمان با هفته عقیدتی در فومن
  • نهاوند میزبان پرچم متبرک حرم رضوی
  • برگزاری نماز جمعه شهرستان‌های استان مرکزی
  • گلایه از عدم حضور هیئت دولت در بخش بسطام/برنامه ریزی سفر خوب نبود