Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@00:29:22 GMT

آقای گل جهان در یک قدمی ساری

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۰۰۰۴۳

آقای گل جهان در یک قدمی ساری

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، وحید شمسایی درباره مذاکره با باشگاه شهروند ساری گفت: شاید خیلی از باشگاه‌ها بخواهند با من صحبت کنند، اما هیچ‌گاه دوست ندارم تا قبل از امضای قرارداد اعلام کنم و من با سعید نجاریان مدیرعامل شهروند ساری در قالب رفاقت صحبت کردم و این پیشنهاد به من مطرح شد، اما قرار نبود رسانه‌ای شود و بعد از اینکه خبرش در یکی از سایت‌ها منتشر شد ناچارم توضیحی بدهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای گل فوتسال جهان افزود: هدفی در ذهنم است که به نجاریان هم گفته‌ام. از طرفی با هر رقمی جایی نمی‌روم حتی اگر ۱۰ سال خانه بنشینم و نجاریان فضا را مهیا کرده و تشنه این است که ساری از فضای پایین و میانه جدول خارج شود، اما مربیان برزگی همچون رعدی، ابطحی، صالح و اسماعیل‌پور در این تیم زحمت کشیده‌اند.

شمسایی گفت: ساری می‌تواند برنامه ریزی خوبی داشته باشد تا هدفش را ارتقا دهد و اگر نجاریان بتواند خواسته‌هایم را عملی کند، تیم در ۲ سال می‌تواند به اهداف تعیین شده برسد چرا که تماشاگران خوب و بازیکنان خوبی دارد، اما نیازمند فکر جدید است.

سرمربی سابق تاسیسات دریایی تهران با بیان اینکه برای رسیدن به قهرمانی، زمان از دست رفته است، گفت: امسال می‌توانیم جزو تیم‌های راه یافته به پلی آفی باشیم و سال بعد مدعی قهرمانی شویم. 

وحید شمسایی گفت:من به شهروند تاکید کردم فقط فکر قهرمانی دارم و حتی دومی هم برایم سخت است و نجاریان هم دوست دارد خدمت کند و در وضع بد اقتصاد باید از کسانی که هزینه می‌کنند تشکر کرد و او هم دوست دارد پرچم فوتسال در ساری بالا باشد و اگر قسمت باشد، من هم کمکشان می‌کنم و من در تبریز، اصفهان و تهران به قهرمانی رسیده‌ام و دوست دارم هدف‌گذاری خوبی در ساری انجام شود.

مرد سال فوتسال آسیا افزود: کاملا صادقانه با نجاریان همه صحبت‌ها را کرده‌ایم و اولین چیزی که گفتم این بود که دوست ندارم اگر وارد ساری می‌شوم رفاقتم با شما زیرسوال برود. من هنوز با خانواده دبیری ارتباط دارم و با سایر مدیرانم هم هنوز رفیقم.

شمسایی در پاسخ به این پرسش که مذاکره با شهروند در چه مرحله‌ایست و چه زمانی تصمیم نهایی مشخص می‌شود گفت: دو سه دفعه در تهران و دو سه بار هم تلفنی صحبت کردیم و برنامه من سه ساله و پلکانی است، اما اگر بیست روز پیش که اولین بار صحبت کردیم، می‌دانستم نجاریان تشنه قهرمانی است، از همان موقع استارت می‌زدیم و بازیکنان شاخص را جذب می‌کردیم تا در سال اول برای قهرمانی بجنگیم، اما الآن بسیاری از بازیکنان کلیدی جذب تیم‌ها شده‌اند و قهرمانی برای سال دوم در دستور کارمان قرار خواهد گرفت و با این حال منتظر تصمصیم مسئولان شهروند هستم و اگر قرار است وقتم را برایشان صرف کنم، دوست دارم جاپای خوبی به یادگار بگذارم و تا الان متوجه شده‌ام هدفشان نزدیک هدف من است. اگر هدفشان به هدفم برسد یاعلی می‌گوییم.

انتهای پیام/آ

پرافتخارترین فوتسالیست ایران در راه ساری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان فوتسال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۰۰۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟

ایسنا/چهارمحال و بختیاری یک کارشناس مسائل اقتصادی در چهارمحال و بختیاری گفت: اگر بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم باید دولت جای خود را به مردم و بنگاه‌های خصوصی بدهد و نظارتش را دوچندان کند.

بهمن قدمی دمآبی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به مفهوم‌ مردمی کردن اقتصاد، اظهار کرد: عموما اگر بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم راه‌های مختلفی برای این موضوع وجود دارد، یعنی برای افزایش مشارکت مردم در اقتصاد راه‌های گسترده‌ای از سوی اقتصادهای مختلف دنبال و نتایج بسیار خوبی در این راستا کسب می‌شود.

وی افزود: اما باتوجه به ماهیت اقتصاد ایران می‌توان گفت درآمدهای نفتی سهم بسزایی را در آن دارند، اما یک عامل و راهکار مهم که بخش مردمی اقتصاد را تقویت کند وجود دارد، یکی از اهداف اقتصادها تولید کالا و خدمات برای شهروندان آن جامعه است، یعنی هر اقتصادی بتواند کالا و خدمات مختلفی که موردنیاز شهروندان بوده را ارزان‌تر و با کیفیت بهتر تامین کند آن اقتصاد موفق‌تر است.

این کارشناس اقتصادی گفت: هدف اقتصاد این است که کالا و خدمات متنوع با هزینه کمتر، مصرف منابع کمتر و با کیفیت بهتر و بیشتر تولید کند، یعنی اقتصادها همواره بر روی این ریل با یکدیگر رقابت می‌کنند.

قدمی بیان کرد: هدف بنگاه‌ها کسب و افزایش سود است و تلاش می‌کنند کالا و خدمات را بهتر و بیشتر تولید کنند، یعنی کار تولید کالا و خدمات برای پاسخگویی به نیاز شهروندان یک جامعه برعهده بنگاه‌ها است، در حقیقت اقتصاد دارای چهار رکن اصلی خانوار، بنگاه‌ها، دولت و خارجیان است که کار تولید کالا و خدمات وظیفه بنگاه و نظارت‌ در اقتصادها برعهده دولت است، کما اینکه این یک تئوری پذیرفته شده در همه جوامعی است که اقتصاد توانمند و پویا دارند.

وی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد ما یک اقتصاد دولتی است، تصریح کرد: یعنی نقش دولت به عنوان یکی از چهار کارگزار اصلی که وظیفه نظارت و ناظر بودن را داشته در اقتصاد به عنوان تولیدکننده، بنگاه دار، مصرف کننده بزرگ و صادرکننده و وارد کننده به شمار می‌رود.

این کارشناس اقتصادی گفت: زمانی که دولت با انگیزه‌ی کمک به مردم در فعالیت‌های تولیدی در قالب بنگاه، صادرات و واردات ورود می‌کند و به جای مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد تا حدودی از وظیفه نظارتی خود غافل می‌شود که تحقق این امر موجب بروز مشکلات در اقتصاد شده و برخی رانت‌ها، فسادها، اختلاس‌ها و ... بوجود می‌آید.

قدمی تاکید کرد: دولت توانمند و قدرتمند دولتی است که بازیگری خود را به حداقل برساند و بیشترین نظارت را داشته باشد.

وی در ادامه افزود:  اگر در ایران بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم دولت باید به وظیفه اصلی خود که نظارت، قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری بوده بازگردد و فعالیت‌های اقتصادی خود را به حداقل ممکن برساند، این مهم موجب می‌شود نقش مردم در حوزه‌های تولیدی و اقتصادی پررنگ شود، اقتصاد دولتی کمرنگ و اقتصاد مردمی رونق یابد.

این کارشناس اقتصادی گفت: وقتی دولت از نقش بازیگری خارج شود و به سمت وظیفه نظارتی گام بردارد  موجب می‌شود هزینه‌ها کمتر، دولتی چابک‌تر، توانمندتر و کاراتر و بعد نظارتی را بهتر و دقیق‌تر انجام دهد.

قدمی تاکید کرد: اگر بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم باید دولت جای خود را به مردم و بنگاه‌های خصوصی دهد، مشروط بر اینکه جایی که دولت خارج شود و بنگاه‌ها و مردم قرار است جای آن را بگیرند لازم است دولت نظارت خود را دوچندان کند در غیر این صورت منجر به سوءاستفاده بنگاه از مباحث اقتصادی می‌شود، مثلا یک شرکت یا بنگاه دولتی که به بنگاه خصوصی تبدیل شده موجب تعدیل نیرو و بیکاری نیروها شده است.

به گفته وی، لازمه کمرنگ شدن فعالیت‌های اقتصادی دولت بعد نظارتی سختگیرانه و دنبال کردن آن با حساسیت بیشتر  است تا دچار چالش نشویم.

قدمی یادآور شد: کاهش نقش دولت در اقتصاد به عنوان بازیگر و سپردن بخش‌های اقتصاد به بخش خصوصی و مردم و افزایش نقش نظارتی، قانونگذاری و حاکمیتی دولت موجب تقویت اقتصاد مردمی یک کشور و مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف اقتصادی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اگر به سابقه تاریخی نگاه کنیم می‌بینیم هر حوزه‌ای که به مردم واگذار شده نتایج بسیار خوبی داشته که امیدواریم این اتفاق در حوزه اقتصاد بیفتد تا به نوعی مشکلات اقتصادی برطرف شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا | اهتزاز پرچم پرافتخار ایران در تایلند موجب سرافرازی ایرانیان ورزش‏‌دوست شد
  • بازتاب قهرمانی فوتسال ایران در رسانه‌های جهان
  • بازتاب سیزدهمین قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در رسانه‌های جهان
  • قهرمان دوومیدانی جهان امباپه را به چالش دوی ۱۰۰ متردعوت کرد
  • بسته شدن مسیر رودخانه قره سو بر اثر سیلاب در روستای دوست بیگلو + فیلم
  • غیبت وزنه‌برداری ایران در قهرمانی نوجوانان جهان
  • ورزشکاران پاراکانو در قهرمانی جهان مشخص شدند
  • قهرمانی جهان: والیبال ایران فینالیست شد
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • دیوید تیلور، بی‌رحم دوست داشتنی