Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ چنگیز ابراهیمی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی لرستان با اشاره به ظرفیت بالای لرستان در زمینه اراضی شیب‌دار اظهار کرد: متاسفانه این ظرفیت تاکنون مورد توجه قرار نگرفته است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه باغات در اراضی شیب‌دار و همچنین توسعه گیاهان دارویی در مزارع و اراضی شیب‌دار از اهداف عالی وزارت جهادکشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی لرستان با بیان اینکه گیاهان دارویی به شدت در مقابل کم‌آبی مقاومند، افزود: گیاهان دارویی ضمن اینکه با میزان مصرف کم‌آب بالاترین تولید را دارد، از نیاز روز جامعه نیز محسوب می‌شود و لذا بایستی کشت این گیاهان در دستور کار قرار گیرد.

ابراهیمی بیان داشت: امروزه گیاهان دارویی به دلیل تاثیر خوبی که در سلامت افراد دارد در بسیاری از ترکیبات دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این مسئول از تبدیل بیش از یک هزار هکتار از اراضی شیب‌دار استان به باغات در سال جاری خبر داد و گفت: نیاز آبی این باغات بر اساس آب باران تامین می‌شود.

وی ادامه داد: در روستا‌ها که نیاز به شغل بیشتر احساس می‌شود این موضوع بایستی فرهنگ‌سازی و ترویج داده شود تا بتوان از اراضی شیب‌دار نهایت استفاده را برد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی لرستان با ابراز اینکه به تولید بایستی با دیدگاه زنجیره‌ای نگاه شود، افزود: لرستان در زمینه تولید گیاهان دارویی استانی ثروتمند است و لذا سرمایه‌گذاری جدی را در زمینه اعتبارات می‌طلبد.

ابراهیمی یکی از مشکلات جدی در زمینه تولید محصولات کشاورزی را نداشتن بازار هدف عنوان و تصریح کرد: ضرورت دارد تولید‌ها هدف‌دار انجام شوند که در این راستا نیازمند ارتباط و تعامل بیشتری با کشور‌های همسایه هستیم.

وی تاکید کرد: دولت اگر به دنبال اشتغال جوانان و پایداری و رونق در تولید است بایستی بازار‌های هدف را برای محصولات کشاورزی فراهم نماید.

انتهای پیام/م

دولت بازارهای هدف را برای محصولات کشاورزی ایجاد کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان