Web Analytics Made Easy - Statcounter

"ابوحامد" از اعضای جنبش اسلامی نیجریه در گفت و گو با "تنا" اعلام کرد: صدها نفر از شیعیان روزه‌دار پایتخت نیجریه در ادامه اعتراضات دامنه دار خود به استمرار بازداشت غیرقانونی شیخ "ابراهیم زکزاکی" رهبر جنبش اسلامی این کشور و همسر وی بار دیگر به خیابان‌های شهر "ابوجا" پایتخت نیجریه آمده و دست به تظاهرات زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: در این راهپیمایی اعتراض آمیز که صدها نفر از زنان و مردان نیجریه‌ای با حمل تصاویر شیخ زکزاکی برپا کرده بودند بر ادامه اعتراضات تا آزادی رهبر جنبش اسلامی نیجریه تاکید شد.
این عضو جنبش اسلامی نیجریه اضافه کرد: در این راهپیمایی معترضین همچون راهپیمایی‌های اخیر خود ضمن حمایت کامل از رهبر جبنش اسلامی نیجریه خواستار پایان یافتن بازداشت غیرقانونی رهبر جنبش اسلامی نیجریه و آزادی فوری و بی قید و شرط شیخ "ابراهیم زکزاکی" و همسر وی شدند.

  وی اضافه کرد: در این راهپیمایی اعترض آمیز نیز همچون گذشته تظاهرکنندگان با انتقاد از سیاست‌های خصمانه دولت نیجریه علیه شیعیان آن را اقدامات دولت را در راستای منافع آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستانی سعودی قلمداد کردند.
موج سرکوب شیعیان در نیجریه از آذر سال ۹۴ با یورش نظامیان این کشور به حسینیۀ شهر زاریا در ایالت کادونا آغاز شد که در آن حمله شیخ زکزاکی به همراه همسر خود بازداشت شده و بیش از یک سال است که بدون تفهیم اتهام و محاکمه در زندان به‌‍ سر می‌برند.
در حملۀ نظامیان نیجریه به شیعیان در روزهای ۱۲ و ۱۴ دسامبر ۲۰۱۵ (۲۱ و ۲۳ آذر ۱۳۹۴) در شهر زاریا بیش از یک هزار نفر، از جمله سه فرزند شیخ زکزاکی، به شهادت رسیدند.
  بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری این کشتار را محکوم کرده‌اند.
سازمان عفو بین‌الملل اوایل اردیبهشت ۱۳۹۵ ارتش نیجریه را به کشتار شیعیان، دفن کردن آنها در گورهای جمعی و نابود کردن مستندات مرتبط با این جنایت متهم کرده بود.
این سازمان بین‌المللی همچنین تصاویری ماهواره‌ای به گزارش خود ضمیمه کرده بود که محل گورهای جمعی شیعیان در نیجریه را نشان می‎داد.
سال گذشته نیز سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرد که مقام‌های نیجریه باید مطابق حکم دادگاه شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر جنبش اسلامی این کشور و همسرش را فوراً از زندان آزاد کنند.
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۳۹۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ها در جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا به روایت آمار

همشهری آتلاین: در آمریکا همزمان با داغ شدن و فراگیر شدن جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین، بازداشت‌ها نیز شدت گرفته است. این بازداشت ها هم شامل اساتید دانشگاه و هم دانشجویان است. در این گزارش نگاه آماری به بازداشت‌های دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا انداخته‌ایم.

مهمترین بازداشت ها

اعتراضات دانشجویی برای حمایت از فلسطین در آمریکا همراه با بازداشت‌های مهمی نیز بوده است. مهمترین بازداشت‌های دانشگاهی در آمریکا در ارتباط با فلسطین را می توان این موارد دانست:

نوئل مک‌آفی: رئیس گروه فلسفه دانشگاه اموری

کارولین فولین: استاد اقتصاد دانشگاه اموری

آمار بازداشت های دانشجویی

در یک هفته گذشته همزمان با برگزاری اعتراضات دانشگاهی در حمایت از فلسطین، پلیس آمریکا صدها دانشجوی معترض و حامی فلسطین را بازداشت کرده است. این فهرست براساس گزارش روزنامه «نیویورک تایمز»، شامل آخرین آمار دانشجویان بازداشت شده تا شامگاه جمعه است.

دانشگاه کلمبیا نیویورک: ۱۰۸ نفر

دانشگاه اموری در آتلانتا: ۲۰ نفر

دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در لس آنجلس: ۹۳ نفر

کالج امرسون در بوستون: ۱۰۸ نفر

دانشگاه تگزاس در آستین: ۵۸ نفر

دانشگاه ایندیانا در بلومینگتون: ۳۳ نفر

دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا: ۳ نفر

دانشگاه مینه سوتا: ۹ نفر

دانشگاه ایالتی اوهایو در کلمبوس: ۱۲ نفر

دانشگاه نورث وسترن در ایلینوی: ۲۰۰ نفر

دانشگاه کنتیکت در استورس: ۱ نفر

دانشگاه نیویورک در منهتن: ۹۰ نفر

دانشگاه ییل در نیوهیون: ۴۰ نفر

بیشتر بخوانید:

نماز خواندن یک دانشجوی مسلمان بعد از دستگیری در حضور پلیس آمریکا دیپلمات آمریکایی در اعتراض به سیاست بایدن در غزه استعفا کرد واکنش‌ها

اعتراضات دانشجویی حمایت از فلسطین و مداخله پلیس با واکنش‌های مختلف روبرو شده است.

سرکوب کنید: حمایت «کریس کار»، دادستان کل جورجیا از خشونت پلیس علیه معترضان

معترضان اجاره‌ای: اقدام سفارت اسرائیل در آمریکا در سازماندهی معترضان برای مقابله با حامیان فلسطین در دانشگاه‌ها

لاف سازمان ملل: ادعای فرحان حق، معاون سخنگوی سازمان ملل درباره حمایت این سازمان از آزادی بیان

اتهام زنی به پوتین: ادعای« نانسی پلوسی»، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا مبنی بر نقش ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در تظاهرات طرفداران فلسطین

دستگیری معترضان: درخواست «مک کانل»، رهبر اقلیت سنای آمریکا از دادستان آمریکا برای دستگیری معترضان

مقابله با دانشجویان: درخواست ۳۵ سناتور ارشد جمهوریخواه از اف بی آی برای مقابله با دانشجویان

کد خبر 847316 برچسب‌ها اف‌بی‌آی روسیه نانسی پلوسی فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان دانشگاه آزاد گنبدکاووس از جنبش ضدصهیونیستی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • پس‌لرزه‌های جنبش دانشگاه کلمبیا و بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • فیلم| تظاهرات یهودیان آمریکا علیه جنایات صهیونیست‌ها
  • طلایی‌نیک:«وعده صادق» بسیاری از معادلات را تغییر داد
  • بازداشت ها در جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا به روایت آمار
  • نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه های آمریکا