Web Analytics Made Easy - Statcounter

­­

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما نایب رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد: بازگرداندن آوارگان سوری یکی از اولویت های ما پس از تشکیل کابینه است.
به گزارش الشرق الاوسط چاپ لندن؛ «ایلی فرزلی» نایب رئیس پارلمان لبنان با اعلام این مطلب افزود: تلاش ها برای بازگرداندن آوارگان سوری به مناطق امن در کشورشان مسئله اصلی ما پس از تشکیل کابینه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی تاکید کرد: ما خوشحال نخواهیم شد که 24 ساعت پس از تشکیل کابینه برای بازگرداندن آوارگان سوری به کشورشان هیچ بحث و اقدام جدی انجام نداده باشیم. وی در ادامه این مطلب تصریح کرد: اگر راه حلی برای بازگرداندن آنها در سریعترین زمان ممکن از طریق جامعه بین المللی وجود داشته باشد، مانع این کار نخواهیم شد.
در پی اعلام سرلشکر عباس ابراهیم مدیر کل امنیت عمومی لبنان مبنی بر اینکه همکاری با نظام سوریه ادامه دارد و بازگشت آوارگان به کشورشان بسیار نزدیک است، پرونده آوارگان سوری در سطح گسترده ای به جریان افتاده است. این در حالی است که «بشاره الراعی» اسقف اعظم مارونی ها در دیدار با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه از وی خواست آوارگان سوری را برای بازگشت به کشورشان تشویق کند.
فرزلی در مصاحبه ای با این روزنامه از کسانی که مذاکره با دولت سوریه را برای بازگشت آوارگان نمی پذیرند، انتقاد کرد و گفت: در واقع آنها با ماندن آوارگان سوری در لبنان مخالف هستند. وی افزود: برای ما مهم نیست که آنها با بازگشت آوارگان سوری موافق هستند یا نه بلکه آنچه برای ما مهم است تلاش برای بازگرداندن آوارگان به کشورشان است. وی خاطر نشان کرد: در حالیکه کانالهایی برای ارتباط با دولت سوریه و همکاری و هماهنگی برای پرونده های دیگر وجود دارد، برخی طرف ها شعار خودداری از مذاکرات با نظام سوریه را سر می دهند.وی افزود: همین طرف ها بازکردن باب مذاکره با دولت سوریه را برای بازگشت آوارگان نمی پذیرند و می گویند این اقدام به عادی سازی روابط با نظام سوریه منجر می گردد.
نایب رئیس پارلمان لبنان از کسانی که شعار بازگشت آوارگان سوری را به کشورشان سر می دهند، انتقاد کرد و با اشاره به برگزاری کنفرانس بروکسل در ماه آوریل گفت: همین افراد با تصمیمات بین المللی که آوارگان را تشویق به اقامت یا بازگشت می کند، هیچ مخالفتی نشان نمی دهند.
گفتنی است در لبنان بیش از یک میلیون آواره سوری زندگی می کند که این مسئله دو دستگی در جامعه لبنان به وجود آورده است. جریان ملی آزاد و حزب الله می گویند مناطق امنی در سوریه وجود دارد که آوارگان می توانند به آنجا باز گردندند و برای بازگشت آنها نیازی به هماهنگی با نظام سوریه وجود ندارد اما جریان المستقبل با بازگشت آوارگان و هماهنگی با نظام سوریه مخالفت است و اصرار دارد که برای بازگشت آوارگان باید اقدامی تضمین شده و امن از طریق سازمان ملل صورت گیرد. این در حالی است که دولت لبنان برای بازگشت آوارگانی که مختارند به صورت داوطلبانه به کشورشان بازگردند؛ ممانعتی به عمل نمی آورد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: آوارگان سوري بين المللي کابينه لبنان سرلشکر مذاکره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۴۰۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در مسئله فلسطین و مقاومت

بشار اسد رئیس جمهور سوریه با تاکید اینکه موضع کشورش از زمان ظهور مساله فلسطین در سال ۱۹۴۸ ثابت بوده است، افزود که با وجود شرایطی که سوریه از سر گذرانده است، یک لحظه یا تحت هر شرایطی که بوده موضعش دچار تزلزل نشده است.

وی تصریح کرد هر آنچه می‌تواند در حد امکانات موجود ارائه کند، بدون هیچ تردیدی در اختیار فلسطینی‌ها یا هر مقاومتی در برابر رژیم صهیونیستی قرار خواهد داد.

اسد همچنین خاطرنشان کرد که موضع دمشق در قبال مقاومت، «به عنوان یک مفهوم یا عمل، تغییر نخواهد کرد، بلکه تثبیت‌تر خواهد شد».

وی اشاره کرد رویداد‌ها ثابت کرده است که هر کسی که تصمیمی ندارد هیچ امیدی به آینده ندارد و هر که صاحب قدرت نباشد در این دنیا ارزشی ندارد و هر که در دفاع از وطن مقاومت نکند، در درجه اول لایق وطن نیست.

اسد در سخنرانی خود در نشست گسترده کمیته مرکزی حزب بعث سوسیالیست عربی که روز شنبه در کاخ کنفرانس در دمشق پایتخت این کشور برگزار شد، تاکید کرد که سوریه «امروز تسلیم نخواهد شد، زیرا ماهیت موضوع تغییر و خود دشمن نیز تغییر نکرده است».

براساس گزارش روزنامه الوطن سوریه، رئیس جمهور سوریه در این زمینه با تاکید بر اینکه «تن‌ها متغیر، رویداد‌ها به شکل بیرونی» است، توضیح داد که کشتار‌ها با رفتار رژیم اشغالگر چه تعداد روند کشتار افزایش یا کاهش یابد، اتفاقی نیست.

اسد همچنین با اشاره به اینکه «سوگیری کورکورانه کشور‌های غربی نسبت به صهیونیسم چیز جدیدی نیست» تاکید کرد: «تا زمانی که وضعیت تغییر نکند و حقوق فلسطینی‌ها و سوری‌ها به دست نیاید، هیچ چیزی موضع ما را حتی به اندازه جابجا کردن یک تار مو تغییر نخواهد داد.

وی همچنین تاکید کرد که تسلیم، احساس کاذب امنیت، شاید قدرت و گاهی موجودیت می‌دهد، اما اسد توضیح داد که این تا زمانی است که ماموریت لازم به پایان برسد و پس از آن مردم، کشور‌ها و ملت‌ها کنار گذاشته می‌شوند.وقتی از وطن صرف نظر می‌شود این به معنای نابودی و از بین رفتن آنها است.

رئیس جمهور سوریه با بیان اینکه جنگ غزه حامیان تقلید از غرب را در جهان عرب و سوریه آشکار کرد، خاطرنشان کرد: ما نشنیدیم که آنها در مورد جنگ غزه صحبت کنند یا به موضع غرب در قبال غزه توجه داشته باشند. حمایت سیاسی از اسرائیل و مشارکت مستقیم نیرو‌های نظامی و امنیتی غربی در جنگ و ارسال اسلحه به اسرائیل رخ داد و ما هیچ حرف و بیانیه و اظهارنظری از آنها نشنیدیم. همچنین نه در مورد دموکراسی مربوط به سرکوب دانشجویان در دانشگاه‌ها و ... درحالیکه همه این اعتراضات مطابق قانون اساسی و قانون بودند، اما ما حرفی از آنها نشنیدیم.

رئیس جمهور سوریه عنوان فلسطین را مهم‌ترین و برجسته‌ترین عنوان امروز دانست و افزود: برجسته‌ترین موضوع در این عنوان، بازگشت دوباره مساله فلسطین به منصه ظهور است به گونه‌ای که تاکنون دیده نشده است.

وی افزود: امروز عدالت این موضوع روشن شده است و جنگ غزه حقیقت بسیاری از رژیم‌ها را برملا کرده است و صداقت را در برابر نفاق و دورویی متمایز می‌کند و موضع در قبال مساله فلسطین را به عنوان مرجع در ارزیابی آن مواضع مطرح می‌کند.

اسد ادامه داد: مهمترین مدلی که امروز می‌بینیم، مدل ترکیه (رجب طیب اردوغان)، رئیس جمهور ترکیه است، علیرغم اینکه یک فرد واقعاً باهوش باید این حقیقت ساده را بداند هوش جمعی مردمی قوی‌تر از هر فردی است، اما اردوغان معتقد است که می‌تواند مردم ترکیه را فریب دهد، با زبان خود به اسرائیل حمله کند، اما با دستش از اسرائیل حمایت کند. مردم ترکیه در انتخابات به او درس بزرگی دادند. درس این است که قدرت جایگاه رسمی و حزبی در همذات پنداری با جایگاه مردمی است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری برای نمایش شهری در تراز حکومت حضرت مهدی(ع) در نوروز ۱۴۰۴
  • دیدار رئیس حشد شعبی با بشار اسد
  • شلیک ۷۰ راکت از لبنان به جولان اشغالی سوریه
  • بارانی از موشک بر سر صهیونیست‌ها/ شلیک ۷۰ موشک از سمت لبنان
  • مبینا ندایی در کمپ توسعه بدمینتون آسیا شرکت می‌کند
  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد
  • بشار اسد: موضع سوریه در مورد فلسطین تغییر نکرده است
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در مسئله فلسطین و مقاومت
  • کابینه جنگ اسرائیل امروز تشکیل جلسه می‌دهد