Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@04:02:50 GMT

بازدید تلگرام در ایران واقعا کم شده؟

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۴۸۲۸۱

بازدید تلگرام در ایران واقعا کم شده؟

به گزارش جماران؛ اگرچه نمی‌توان انکار کرد مسدودسازی تلگرام بر میزان استفاده کاربران این پیام‌رسان‌ خارجی تاثیر داشته است، اما برخی کارشناسان می‌گویند نمی‌توان با صراحت درباره آمار دقیق این میزان کاهش سخن گفت.

با فیلتر شدن تلگرام، یکی از موضوعاتی که همواره مطرح می‌شود، آمار بازدیدکنندگان این پیام‌رسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون برخی معتقدند فیلتر و مسدودسازی تلگرام در ایران باعث سقوط فاحش رتبه تلگرام در ایران و جهان شده و حتی از حذف کامل تلگرام و جایگزین کردن سایر پیام‌رسان‌ها توسط برخی از کاربران خبر داده می‌شود؛ از طرف دیگر آمارهای دیگری هم از میزان بازدید کانال‌های تلگرامی منتشر می‌شود.

در این میان برخی اخبار از سقوط رتبه تلگرام در وب‌سایتی مثل الکسا حکایت دارد. الکسا، سایت‌ها را بر اساس بازدید وب رتبه‌بندی می‌کند و با توجه به اینکه بسیاری از کاربران اینترنتی از برخی اپلیکیشن‌ها روی گوشی استفاده می‌کنند، این آمار توسط الکسا ردیابی نمی‌شود.

الکسا کدام ترافیک را ردیابی می‌کند؟

در این زمینه میلاد نوری - کارشناس فناوری اطلاعات- درباره‌ی ترافیکی که در وب‌سایت الکسا ردیابی می‌شود، گفت: الکسا فقط ترافیک وب را ردیابی می‌کند و اپلیکیشن موبایل، تلگرام دسکتاپ، اپلیکیشن اندروید و ios در آن ردیابی نمی‌شود. البته پایین آمدن رتبه تلگرام از ۱۵۰۰ جهانی به ۲۰۰۰ هم عمده دلیلش استفاده کمتر از تلگرام تحت وب بوده است.

وی درباره‌ی احتمال پایین آمدن رتبه‌ی برخی سایت‌ها یا پیام‌رسان‌ها در ایران پس از فیلتر شدن و استفاده از فیلترشکن بیان کرد: اگر رتبه پیام‌رسانی مانند تلگرام در ایران پایین آمده، یکی از دلایلش این است که کاربران با آی‌پی ایران وارد نسخه‌ی وب نمی‌شوند و اگر هم کسی وارد شود، با وی‌پی‌ان و آی‌پی خارجی وارد می‌شود. با توجه به اینکه الکسا از روی آی‌پی‌ها می‌فهمد کاربران کدام کشور هستند، در صورت ورود با آی‌پی کشورهای دیگر به دلیل استفاده از وی‌پی‌ان، الکسا کاربر را بازدیدکننده آن کشور محسوب می‌کند.

نوری، الکسا را معیار مناسبی برای به دست آوردن آمار بازدیدکنندگان ندانست و گفت: الکسا معیار مناسبی نیست؛ بلکه تعداد نصب در مارکت‌ها از جمله گوگل‌پلی و  ios مهم است. موضوع مهم دیگر، آمار بازدید کانال‌هاست. کانال‌های سرشناس و پربیننده مثل کانال‌های خبری و تفریحی که چند میلیون عضو دارند و عمومی هستند،‌ می‌توان رویشان نمودار نصب و مقایسه کرد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 کانال های تلگرامی فیلتر تلگرام فیلترینگ تلگرام فیلترینگ تلگرام در ایران بازدید تلگرام در ایران بازدید تلگرام رتبه تلگرام در ایران تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۴۸۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد

معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری از رتبه هفدهم ایران در زمینه هوش مصنوعی در جهان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دکتر دهقانی در ابتدای این نشست خبری اظهار کرد: سال گذشته یک گفتگوها و تعاملات زیادی انجام شد تا یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و شورای راهبری هوش مصنوعی تشکیل شود.  ما مدل های مختلفی را از کشورهای دیگر بررسی کردیم و با ده‌ها ساعت جلسه توسط متخصصان حوزه هوش مصنوعی به این نتیجه رسیدیم که مرکز ملی هوش مصنوعی داشته باشیم که شامل نظارت،‌ تنظیم‌گری و ... است.

وی گفت: در اسفندماه سال گذشته مرکز ملی هوش مصنوعی تأسیس شد و اعضای شورای ملی راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند. و جلسات متعددی با سرمایه‌گذاران دولتی و صندوق های بزرگ کشور انجام شد و یک صندوق توسعه هوش مصنوعی تشکیل شد و این صندوق با سرمایه‌گذاری 10 هزار میلیاردی برنامه‌ریزی شد.

دهقانی ادامه داد: کارهای عملیاتی زیادی انجام شده و یک مرکز ملی در نخستین گام یک اپراتور هوش مصنوعی بالا بیاورد که خدمات مختلفی از جمله دیتاسنتر بزرگ و کتابخانه‌های زبان تصویری ارایه می‌کند.

معاون علمی رییس جمهور گفت: ما از نظر دانش فنی و تولید مقالات علمی رتبه 17 را داریم اما در حوزه کاربردها رتبه 70 یا 80 را دارد که به خاطر نبود زیرساخت‌ها است.

وی ادامه داد: این مرکز زیر نظر ریاست جمهوری تشکیل می‌شود. معاونت علمی وظیفه حمایت از توسعه فناوری را دار. ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی وظیفه حمایت از هوش مصنوعی را دارد.

نقش‌آفرینی "مراکز نوآوری" در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان

دهقانی گفت: امسال تا آخر سال به چندصد GPU دسترسی پیدا می‌کنیم البته بحث های تحریمی شدیدی در این موضوع وجود دارد و ما نیز از همه دانشگاه‌ها و اساتید دعوت می‌کنیم تا در اینجا شرکت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/ بازدید بیش از ۳۰۰ هزار نفر از نمایشگاه در ۱۴۰۲
  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/بازدید بیش از ۳۰۰۰۰۰ نفر از نمایشگاه در سال ۱۴۰۲
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • جذب ۵ قاضی و ۲۴ کارمند در دادگستری فلاورجان
  • اضافه شدن ۲۹ نفر به کادر دادگستری فلاورجان
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • والیبال ایران چگونه المپیکی می‌شود ؟
  • والیبال ایران چگونه المپیکی می‌شود؟