Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@11:26:44 GMT

توضیح در خصوص قطعی آب در اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۶۹۶۴۱

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با بیان اینکه افت فشار و قطعی آب شرب طی روزهای گذشته به دلیل برداشت های بی رویه در بالادست تصفیه خانه باباشیخعلی است، گفت: خط قرمز شرکت آبفا جیره بندی آب است، سهمیه بندی آب تبعات خاص خود را دارد و اجرای آن را در کلانشهر اصفهان به صلاح نمی دانیم. آفتاب‌‌نیوز : علی اکبر بنی طبا در گفت‌و گو با ایسنا در خصوص قطعی پی در پی آب شرب از هفته گذشته تاکنون در نقاط مختلف اصفهان، اظهار کرد: علت اصلی اینکه اصفهان با افت شدید فشار و قطعی آب مواجه شده، نوسانات میزان آب تخصیصی از  سد زاینده رود به تصفیه خانه باباشیخعلی است، اما اگر روند کاهش 20 درصدی انتقال آب به تصفیه خانه مستمر بود، طبیعتا امروز با چنین مشکلی مواجه نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کاهش 40 درصدی ورود آب به تصفیه خانه باباشیخعلی
وی با بیان اینکه نوسانات کاهش انتقال آب از سد زاینده رود ناشی از برداشت غیرکنترل شده آب در بالادست تصفیه خانه باباشیخعلی در استان مجاور و حتی استان اصفهان برای آبیاری باغات است، افزود: در این شرایط آب تخصیصی به تصفیه خانه باباشیخعلی 40 درصد و یا بیشتر، با نوسان کاهش مواجه شده که در اصفهان شاهد افت فشار و یا قطعی آب هستیم.
سخنگوی شرکت آب و فاضلاب  استان اصفهان با تاکید بر اینکه خط قرمز این شرکت، جیره بندی آب است، تصریح کرد: جیره بندی آب تبعات خاص خود را دارد و اجرای آن را در کلانشهر اصفهان به صلاح نمی دانیم.
وی تاکید کرد: برای عبور از آسیب های ناشی از کمبود و افت فشار آب در اصفهان، مردم باید با روش های مختلف حداقل 30 درصد صرفه جویی داشته باشند و آن را تداوم دهند.
نوسان آب انتقالی به تصفیه‌خانه باباشیخعلی کمتر شده است
بنی طبا در پاسخ به این سوال که وضعیت کاهش فشار و قطعی آب شرب مناطق مختلف اصفهان چه زمانی بهبود می یابد، تصریح کرد: خوشبختانه از روز گذشته آب انتقالی از سد زاینده رود به تصفیه خانه باباشیخعلی اندکی بیشتر شده و امیدواریم با گذشت زمان شرایط بهبود یابد. البته مدیران شرکت آبفا به دنبال این هستند که نوسان سهم آب انتقالی به تصفیه خانه باباشیخ علی کاهش یابد تا در مدیریت توزیع، کمتر شاهد افت فشار آب باشیم.
وی با اشاره به دو راهکار برای اینکه جیره بندی آب در اصفهان اجرا نشود، اظهار کرد: افزایش استفاده از ظرفیت ها و منابع محلی با شناسایی منابع جدید آبی و هم چنین استفاده از ظرفیت حوضه آبریز زاینده رود و افزایش سهم تخصیصی آب شرب از زاینده رود است و به طور قطع این کار با درایت مدیریت استان انجام خواهد شد.
سخنگوی شرکت آب و فاضلاب  استان اصفهان در خصوص نگرانی هایی که قطعی و کمبود آب بر بهداشت عمومی اثر می گذارد، گفت: استاندارد جهانی مصرف آب هر فرد در شبانه روز 110 لیتر است و در این شرایط مخاطره ای در بهداشت عمومی ایجاد نمی شود، در حالی که سال گذشته سرانه مصرف آب شرب اصفهانی ها 154 لیتر در شبانه روز بود، بدون شک با شرایط موجود سرانه مصرف آب اصفهان کمتر از استاندارد نمی شود و اگر در سال جاری سرانه آب استان به 120 لیتر برسد؛ کار مهمی کرده ایم، با این وجود تغییر رفتار مصرفی مردم بسیار سخت است.
سرانه مصرف آب اصفهان کمتر از کشور است
وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف آب یزد از اصفهان کمتر است، اظهار کرد: با این وجود متوسط سرانه کشور حدود 165 لیتر است، ولی شرایط اصفهان نسبت به کشور بهتر است؛ اما با توجه به محدودیت منابع آبی موجود، اصفهانی ها باید اهتمام بیشتری نسبت به کاهش سرانه مصرف خود داشته باشند.
بنی طبا در ادامه در خصوص اینکه با وجود کم آبی در سطح شهر، همچنان شاهد برداشت های بسیاری برای آبیاری فضای سبز و به عنوان مثال در دانشگاه دولتی اصفهان هستیم، گفت:  در جلسه اخیر شرکت آبفا با یوسفی، معاون منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه اصفهان، بر کاهش آبیاری و حذف چمن دانشگاه اصفهان تا پایان سال جاری تاکید شد.
وی افزود: سیستم آبرسانی به فضای سبز دانشگاه اصفهان جدا و از طریق بازچرخانی آب است، اما می توانیم در شرایط بی آبی اصفهان از این منابع بهره ببریم، البته در شرایط بی آبی، این گونه آبیاری ها در سطح شهر از نظر وجهه عمومی و اجتماعی مناسب نیست.
تونل گلاب دو بود، شرایط تامین آب شرب اصفهان بهتر بود
سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان هم چنین در پاسخ به این سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه آیا در شرایط فعلی آب اصفهان، اجرای تونل گلاب دو می تواند بخشی از نیاز آب شرب مردم را مرتفع کنند، گفت: طرح تونل گلاب دو یک منبع جدید آبی نیست بلکه افزایش ظرفیت انتقال و تصفیه آب به شهر اصفهان است؛ اما اگر سامانه تونل گلاب دو در مدار بود، مشکلات تامین آب شرب اصفهان به مراتب کمتر از وضعیت فعلی بود.
وی افزود: آب تونل گلاب دو به طور مستقیم از سد زاینده رود برداشت می شود در این شرایط فرایند تصفیه آب تسهیل و بار آلودگی و هدررفت آب کمتر می شود و می توان مدیریت بهتری را در تامین منابع آب داشته باشیم.

کد خبر: ۵۲۷۱۰۸ تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۴۱

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اصفهان جیره بندی آب خشکسالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۶۹۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی

رئیس کل دادگستری استان خوزستان گفت: سال گذشته و با تلاش اداره تصفیه امور و ورشکستگی، سه شرکت استان از ورشکستگی نجات یافت و به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا علی دهقانی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: هدف از راه‌اندازی اداره تصفیه امور و ورشکستگی در دادگستری‌ها، انجام بهتر امور پرونده شرکت‌هایی است که با این مسئله روبرو هستند.

وی افزود: در همین راستا سال گذشته اداره تصفیه امور و ورشکستگی در دادگستری‌ها در استان تشکیل و پس از رسیدگی به پرونده‌های واصله، سه شرکت ورشکسته در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و دزفول که تولید آن‌ها متوقف شده بود و هزینه‌های زیادی صرف نگهداری تأسیسات آن‌ها می‌شد، با قرارداد اجاره به تولیدکنندگان سپرده و به چرخه تولید در آمدند که با این اقدام، زمینه اشتغال ۸۹ نفر فراهم شد.

رئیس کل دادگستری خوزستان ادامه داد: در این مدت از ۴۵ پرونده وارده، تعداد ۱۴ فقره مختومه شد و سایر پرونده‌ها نیز در دست رسیدگی است. همچنین چهار فقره مزایده نیز برگزار شده است.

کد خبر 748372

دیگر خبرها

  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر